- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.956
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Sabah nöbetci eczane acik olur mubulantı için bi hap vardı sanırım. nöbetçi eczaneyi arayıp bi sorun isterseniz. en azından bulantı olmaz
Sabah nöbetci eczane acik olur mu
Yataktan kalkacak halim olsa zaten hastaneye gidecektimonlar sabaha kadar açık oluyo onlar kapansa normal eczaneler açık olur. bı arayıp sorun isterseniz. saat de çok geç değil gidip alirsiniz yakınsa. ya da çok eleman varsa belki yollarlar elemanla eve
Hepsini uygulayacağım çubuk kraker fikrini ilk defa duyuyorum cok tesekkür ederimYanınıza bol bol naneli şeker alın, bir de tuzlu çubuk krakerlerden alın. Ferahlatıcı bir kolonya bulunsun yanınızda. Şekerli bir şey tüketmemeye çalışın. Bir de mide bulantısına iyi gelen bir ilaç vardı ama hem ismini hatırlayamadım hem de buradan ilaç tavsiyesinde bulunmak istemiyorum. :) naneli şeyler işinize yarayacaktır, camınızı hafif aralık tutabilirsiniz. Bir de burnunuzdan nefes alıp ağzınızdan nefesi verin, özellikle bulantı hissettiğinizde. Çok geçmiş olsun ayrıca, umarım sorunsuz bir şekilde yolculuk yaparsınız.
Onu reçetesiz vermiyorlar diye biliyorum. Bir de uyku hapı uyutmaktan ziyade sersemlestiriyor diyorlar.Bence uyku hapi alip uyuyun direk en guzeli
Sabah nöbetci eczane acik olur mu
Yataktan kalkacak halim olsa zaten hastaneye gidecektimsabah yedi buçuk gibi gidip nöbetci eczane arayayim bari tesekk-r ederim.
Hepsini uygulayacağım çubuk kraker fikrini ilk defa duyuyorum cok tesekkür ederim
Yani uyaninca yorgun kalkiyosunuz o anti depresanlarda oluyor ama passiflora fln ya da papatya cayi vs deneyebilirsin rahatlatirOnu reçetesiz vermiyorlar diye biliyorum. Bir de uyku hapı uyutmaktan ziyade sersemlestiriyor diyorlar.
Katlanamayacağım bir bulantı olmuyordu normalde bugün belli oldu yolculuk hastaliktanda eczaneye gidemedim. Bir de bulantı hapı olduğunu ilk defa duydum.Ani kararla çıkılan bir yolculuk mu? Çünkü yolun tuttugunu biliyorsaniz ve 1 gün önceden belliyse hap almanız gerekirdi. Majezik bulanti kesmez
Deneyeceğim tesekkür ederimYani uyaninca yorgun kalkiyosunuz o anti depresanlarda oluyor ama passiflora fln ya da papatya cayi vs deneyebilirsin rahatlatir
Termosa koyacağınız sıcak içecek alın yanınıza ıhlamur, adaçayı veya papatya çayı boğazınızı yumuşatır hiç değilse.Ben çok nadir hasta olurum yılda bir maksimum iki defa ama oluncada çok ağır geçiririm bir hafta yataktan kalkamam. Şimdi de hastayım sinüzüt ve faranjit bir arada doktora da gidemedim.Yarın sabah 8 de 6 saatlik bir yolculuğa gideceğim. Arabada eşya olduğu için uzanıp yatamam. Ve beni ciddi anlamda araba tutar yarim saatlik yola bile gidemem. Yarın gideceğimiz yolculuğun bir saati bol virajlı geçecek. Bu yolculuğu sağ salim kusmadan ayılıp bayılmadan nasıl atlatabilirim ? Majezik var ağrı kesici olarak sadece. En azından baş ağrımı keser mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?