- 23 Temmuz 2015
- 3.088
- 2.884
- 133
Kızlar çok stresliyim ya işi gücü bıraktım bir haftadir annemde kaliyorum. Hamileyim ve rahmim kalp şeklinde erken doğum ve düşük riskim var. Salı günü evime gidicem. Asıl konuma geleyim. Beş nisan eşimin doğum gunu, ben ona çok güzel bir sürpriz yapmak istiyorum çünkü evlendikten sonra ki ilk doğum günü bu :) o bana çok güzel bir sürpriz hazırlamıştı. Tabi bende onu çok mutlu etmek istiyorum. Şimdi sıkıntı işin neresinde diyeceksiniz kanamam lekelenmem olduğu için devamlı dinlenmek zorundayım. Dışarı bile çıkamıyorm ve evin içinde patlamış durumdayım. Eşime güzel bi sürpriz hazırlamak için dışarı çıkıp iyi bi alışveriş yapmam lazım eşime bunu caktirmadan. Ve tabikide hediye konusu :) sizden fikir istiyorum nasıl bi sürpriz hazirlasam kendimi çok yormadan. Pastayı kendim yapmak istiyorum ama riske de atmak istemiyorum. Bildiğiniz internetten sipariş verebileceğim pasta siteler var mı? Eve getiren onerebileceginiz. Evi nasıl susleyebilirim? Ve en önemlisi hediye :) cüzdan sipariş verdim bitanem deri güzel. Yanına başka ne olabilirim? Fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum. Çünkü çok bunaldim.