Bu halimle doğum günü sürprizi

Pastayı dışarıdan halledin, esinize de ufak tefek sevdiği şeyerden bir kutu hazırlayabilirsiniz. Mesela bir kaç kahve, 3u 1 arada gibi olanlardan, yada seviyorsa.poset çay, bir kupa, kupanın üzerinde 'sevdikce için ısınsın' veya özel bir anınızı hatırlatacak bir not. Birkaç çikolata yada ne seviyorsa, üzerlerinde yine.'tatlı babaya' yazabilirsin . Ufak tefek şeylerle bir kutu hazırla bence. Çekirdek koy, bir paket bi de dvd :))aksama birlikte film izlersiniz :)

kendinizi çok yormayın bence allah korusun bişey olur filan seneye güzelce kutlarsınız bebişinizle önemli olan sağlıgınız

internetten sipariş verin gelsin kalkmayın ... hem de sıze şunu soyleyım evham yapmayın eğer bir çocuk dünyaya gelecekse rahmınızın durumu kanamalar stresler hastalıklar herşeye rağmen gelir Rabbim sağlıkla bebeğini kucagına almayı nasıp etsin yunus as. duasını oku elini karnına koyarak hep hayırlısını iste...

Kızlar süsleri hallettim. Hediyesi ve pastası kaldi

Sağlığınız ve bebeğiniz önemli germeyin kendinizi

Hediye de sipariş etmişsiniz daha ne olsun

Eve yakın pastaneyi arayıp rica edin bir pasta getirsinler oldu bitti

Eşinize de Halim malum bu sene seni sadece öpersek kutlayabileceğim deyin biraz mahcup takılın sonra pasta ve hediye işte sürpriz

doğuştan mı kalp şeklinde,hamilelikten sonra mı öyle oldu?
benim son hamileliğimde kalp şeklinde olmuştu.

Sıkıntılı bi hamilelik yaşıyorsun niye kendini riske atıyorsun bi pasta bi öpücük yeter bebeğinden değerli deil ya daha sonraki seneler daha iyi şeyler yaparsın

Ben ilk doğum günüydü eşiminde heryere küçük kırmızı mumlar yerleştirdim seni seviyorum yazılı balonlar aldım heryere onlardan koydum pasta sipariş ettim ve elimden geldiğince börek ve bi kaç alternatif daha yaptım evin kapısına anahtarı koydum girdiği gibide pastanın mumunu yaktım ve çok sevindi arkadada hafif bi müzik tabi ben tam müzik ayarladım eşim gelince reklam çıktı nasıl kapasam bilemedim... Fakat ortamı görünce ne hediye ne pasta börek hiç bişey umrunda olmuyor sen ortamı hoş tut ve yorgunluk olmaz buldumbuldum.com da çok hoş şeyler var...

istanbulda çok güzel butik pastalar yapan yerler var, pastanelerden de telefonla sipariş verebilirsiniz, burdan isim versem reklama girecek ama... kurabiye de yaptırabilirsiniz, yemeği de dışardan söyleyebilirsiniz çiçek falan koyun masaya, hiç yormayın kendinizi, seneye ellerinizle yaparsınız.

Kızlar iki resim aticam saat hangisi sizce daha güzel fikir verirseniz çok sevinirim
IMG-20160328-WA0007.webp
IMG-20160328-WA0006.webp

Back
X