- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
bu noktada oldugunu sanmıyorumKesinlikle evlenmesin çok illet bir hastalık. Google da araştırdınız mi bilmiyorum ama özellikle yaşlılıkta çok büyük sıkıntı oluyor. Operasyon yapılmaz ise alt kaburgaları yaşlandıkça kırılıyor. Yaşlılık sebebiyle kaburgaları kaynamiyor ve akciğere batma riski var. O yüzden hiç hareket etmiyorlar. Tuvalete bile gidemiyorlar yikanamiyorlar. Benim kaynimin kayincosunun karısının halasının kuzeninde var oradan biliyorum.
benim göğüs kafesim öyle.Ablam.. 32 yasinda ve daha once hic evlenmedi. Bir aydır birlikte oldugu biri var evlilik odaklilar. Geçen gün kaburgasinin herkesinki gibi olmadığını dışa cikik olduğunu söylemis sevgilisi. bana ben daha önce anlamamıştım diyor. Dr da ameliyati uygun görmemiş çünkü sağlığını tehdit eden bir unsur yokmus. Sadece halk arasında güvercin göğsü denen bir yapı bozukluguna sahip. Siz bu durumu bile bile evlenir misiniz? Ameliyata karşıymıs adam. Ben dış görünüşünden anlamadım zaten diyor ablam da. Ama bu evlilikte bir sorun oluşturur mu sizce?Sanıyorum ki ileri derecede değil öyle olsa Dr ameliyata gerek olduğunu söylerdi diye düşünüyorum. Çünkü operasyon ile tedavisi mümkümüs. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ablamin kafası karışık. Siz olsanız sıcak bakar miydiniz bu evliliğe? Siz de veya eslerinizde böyle bir durum söz konusu mu? Bu durum genetik mi? İlerde çocuğunun bu rahatsızlıkla doğmasını istemiyor elbette. Yardımcı olur musunuz? Tşkler.
gonlune aklına sağlıkBu mu yani bu hastalık mı simdi? Benim esimin burnunda da kemik var keske evlenmeseydim tuhh cok ciddi bir hastalık bu da aslinda.
Ya gercekten bu kdr derine inmeye gerek var mi?Insaniz biz ne olacagimiz belli mi? Allah tarafindan verilen bisey vallahi ben sorun etmeye korkarim ya Rabbim beni baska biseyle imtihan ederse diye..Aldığımız nefesi verme gucune bile sahip degiliz mukemmellik aramak neyimize.Yarin basimiza ne gelecek biliyormuyuz?Adamin kisiligi nasil karakteri ona odaklansin lutfen.
Cahillikle alakası ne?hepimizde bozuk gen var onların ortaya çıkmaması için bir sebep yok sadece allahın lutfu bu şekilde konuşmak özellikle gögsü biraz kabarık biri için söylemek çok cahilce
Cahillikle alakası ne?
Benim sevdiğim kişinin ırsi hastalığı varsa evlenmem evlensene çocuk yapmam.
Siz sırf cevap vermek açin alıntılanmışsınız.
Ben çocuğuma geçirebileceğim ve çocuğumu üzebileceğim bir ihtimali değerlendiririm.
Kimseyi hastalığından ötürü yargılamıyorum. Hastalık hepimizin başında. Ama bile bile de lades demem. Benim hastalığım ırsi ise evlenmem yada çocuk yapmam. Bu kadar basit.
Yorumumda hangi ifademden cahillik mesajı aldınız merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?