- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
kısın bir sorun teşkıl etmesede yazın deniz havuz olayı varsa dış görünüş olarak ablana rahatsızlık verebilir
eşinin dış görünüşü neden ablaya rahatsızlık versin ki
yani şahsen eşimin göbeğinden hiç rahatsızlık duymadım denizde havuzda
herkes çok mu fit çok mu atletik vücuda sahip
çok büyük laflar bunlar.
Size büyük gelen bu laflar yılların tecrübesi sonucunda edilmiştir.
20 li yaşlarda olsam bende önemli değil derdim. Şu anda kendi şahsım için gene önemli değil.
Anlamadığınız bir şey var. Cümlem tam okunmuyor çünkü.
Evlensem bile çocuk yapmam diyorum. Bunun neresini anlamıyorsunuz.
Burada akraba evliliklerine karşı çıkılmıyor mu, her yerde söylenmiyor mu?
Akraba evliliği yapmayın diye. Şimdi ben akraba evliliğinden dem vursam çoğunluk olmasın der.
Evlenen evlensin, evlenebilir de bende evlenebilirim. Ben sağlıklı olabilirim (ki değilim) ama yarın ne olacağım hiç belli olmaz.
Bunlar hep risk hep ihtimal dahilinde.
Konuda, beyefendi açıkca bunu belirtmiş ve dürüst davranmış. Herkes kendi fikrini söylemiş. Ben de eğer bu hastalık ırsi ise (bakın bu rahatsızlığın ırsi olup olmadığını bile bilmiyorum olma ihtimali üzerine söyledim) ben evlenmem evlensem de çocuk yapmam dedim. Gerekçem de çocuklarıma böyle bir miras bırakmak istememden kaynaklanıyor.
Hiçbir hastalığın evliliğe engel olduğunu düşünmüyorum. Yani, çocuğumda çıkar mı çıkmaz mı diye düşünmek bana yanlış geliyor. Sağlıklı biriyle evlenip engelli çocuk da olabilir. Dert de Allahtan şifa da. Hastalığı bu yüzden bir kusur olarak görmem ben. Adam hırsızdır sapıktır atıyorum pis kokuyordur vs vs amenna ama dedim ya çocuğumda çıkar mı diye düşünmek yanlış...Ablam.. 32 yasinda ve daha once hic evlenmedi. Bir aydır birlikte oldugu biri var evlilik odaklilar. Geçen gün kaburgasinin herkesinki gibi olmadığını dışa cikik olduğunu söylemis sevgilisi. bana ben daha önce anlamamıştım diyor. Dr da ameliyati uygun görmemiş çünkü sağlığını tehdit eden bir unsur yokmus. Sadece halk arasında güvercin göğsü denen bir yapı bozukluguna sahip. Siz bu durumu bile bile evlenir misiniz? Ameliyata karşıymıs adam. Ben dış görünüşünden anlamadım zaten diyor ablam da. Ama bu evlilikte bir sorun oluşturur mu sizce?Sanıyorum ki ileri derecede değil öyle olsa Dr ameliyata gerek olduğunu söylerdi diye düşünüyorum. Çünkü operasyon ile tedavisi mümkümüs. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ablamin kafası karışık. Siz olsanız sıcak bakar miydiniz bu evliliğe? Siz de veya eslerinizde böyle bir durum söz konusu mu? Bu durum genetik mi? İlerde çocuğunun bu rahatsızlıkla doğmasını istemiyor elbette. Yardımcı olur musunuz? Tşkler.
Bu bahsedilen bir hastalık değil. Nasıl ki kimi insanın kulak memesi ayrık kimininki birleşikse aynı onun gibi..Size büyük gelen bu laflar yılların tecrübesi sonucunda edilmiştir.
20 li yaşlarda olsam bende önemli değil derdim. Şu anda kendi şahsım için gene önemli değil.
Anlamadığınız bir şey var. Cümlem tam okunmuyor çünkü.
Evlensem bile çocuk yapmam diyorum. Bunun neresini anlamıyorsunuz.
Burada akraba evliliklerine karşı çıkılmıyor mu, her yerde söylenmiyor mu?
Akraba evliliği yapmayın diye. Şimdi ben akraba evliliğinden dem vursam çoğunluk olmasın der.
Evlenen evlensin, evlenebilir de bende evlenebilirim. Ben sağlıklı olabilirim (ki değilim) ama yarın ne olacağım hiç belli olmaz.
Bunlar hep risk hep ihtimal dahilinde.
Konuda, beyefendi açıkca bunu belirtmiş ve dürüst davranmış. Herkes kendi fikrini söylemiş. Ben de eğer bu hastalık ırsi ise (bakın bu rahatsızlığın ırsi olup olmadığını bile bilmiyorum olma ihtimali üzerine söyledim) ben evlenmem evlensem de çocuk yapmam dedim. Gerekçem de çocuklarıma böyle bir miras bırakmak istememden kaynaklanıyor.
1 aydır tanıdığım biriyle kendimi evliliğe zorlasam, ben de gözünün üstünde kaşi var diye kafaya takardım. Oysaki insan sevse aşık olsa hiç düşünmez böyle şeyleri.Ablam.. 32 yasinda ve daha once hic evlenmedi. Bir aydır birlikte oldugu biri var evlilik odaklilar. Geçen gün kaburgasinin herkesinki gibi olmadığını dışa cikik olduğunu söylemis sevgilisi. bana ben daha önce anlamamıştım diyor. Dr da ameliyati uygun görmemiş çünkü sağlığını tehdit eden bir unsur yokmus. Sadece halk arasında güvercin göğsü denen bir yapı bozukluguna sahip. Siz bu durumu bile bile evlenir misiniz? Ameliyata karşıymıs adam. Ben dış görünüşünden anlamadım zaten diyor ablam da. Ama bu evlilikte bir sorun oluşturur mu sizce?Sanıyorum ki ileri derecede değil öyle olsa Dr ameliyata gerek olduğunu söylerdi diye düşünüyorum. Çünkü operasyon ile tedavisi mümkümüs. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ablamin kafası karışık. Siz olsanız sıcak bakar miydiniz bu evliliğe? Siz de veya eslerinizde böyle bir durum söz konusu mu? Bu durum genetik mi? İlerde çocuğunun bu rahatsızlıkla doğmasını istemiyor elbette. Yardımcı olur musunuz? Tşkler.
Bu bahsedilen bir hastalık değil. Nasıl ki kimi insanın kulak memesi ayrık kimininki birleşikse aynı onun gibi..[/QUOTE
Irsi degil.
Misal annemde ve babamda olmamasına rağmen benim de göğsümde var böyle bir durum..Tamam.
Şimdi olay değişir. Sırf dış görünüşü nedeniyle evlenmeyecekse hiç evlenmesin. Benim için zerre önem taşımaz bu konu.
Sizin rahatsızliginiz nedir?Bizdede var bunun sorun olduğunu bilmiyordum abartılıcak bir durum değilki bu biz söylemesek kimse anlamıyor zaten. Düzeltme:şimdi nete baktımda bizde böyle değil görsel olarak..ben farklı bir şeyle karıştırdım..ameliyatla düzeltilebiliyormuş ya da sporla bilgilerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?