Bu hastalık mı anlam veremiyorum?

Acaba dedikodu bir hastalık mı?

Bizim aramız bozukken annesiyle de onun arası bozulurmuş. Kaç yıllık tanıdıklarımız katlansan ne olur diye baskı yapıyor. Haklısın ama annemi de kıramıyorum.

Bizim aramız bozukken annesiyle de onun arası bozulurmuş. Kaç yıllık tanıdıklarımız katlansan ne olur diye baskı yapıyor. Haklısın ama annemi de kıramıyorum.

Bakın annenizi kıramıyorsunuz diye bunları çekmek, üstüne bu insanı bu kadar eleştirmek, burda konu açacak kadar da sıkıntı yapmak zorunda değilsiniz. O zaman onun sizi bırakmasını sağlayın ne diyim. Fotoğraf çekmenizi isterse ben prensip olarak bunu saçma buluyorum. İnsanların canı çekiyor facebokta falan diyin. Yani kızın bu kadar eleştirilecek ve de yerin dibine sokulacak bir yönünü göremedim ben. Herkes herkesi sevmek zorunda değil ama hem görüşmek zorunda hissedip hem de bunca insana arkasından görgüsüz bilmemne dedirtmek bana ters geliyor.

Özenti ve gösteriş meraki diyeceğim ama görülen muameleyi de görürken aslinda haksiz da sayilmazlar. Gecen gun esimle bir turkcell bayisine girdik birisine TL yollayacaktik ki biz faturaliyiz. Neyse bi tanidigin telefonunu gosterdim eşime ve ordaki adam hemen bizi aldi kalitesiz, ucuz telefonlarin yanina götürüp, iste bunlar ucuz onlar pahali alirsaniz bunlar var dedi ya cilgina döndüm. Gerizekalı. Neden boyle yapti? Çünkü esim takim elbise giymeyi sevmez. Mutevazidir aynen ben de oyleyim. Sabahin körü olduğu icin de spor giyimliydik zaten. E arabayi da gormedi ya salak böyle bi aptallik yapti.
Iste boyleleri yuzunden millet böyle olmuş.
Paran yoksa ya da paran yok izlenimi veriyorsan kimse seni adam yerine koyup da pahali seyleri yakistirmiyor.
Hâlâ aklima geliyor deli oluyorum. Salak adam...

Siz neden böyle bir saldırıda bulunma gereği duydunuz ki? Evet benden de istedi okuldayken. Verdim, parayı sigara için istediğini bilmiyordum elbette. Böyle düşünürsek bu topic olduğu gibi dedikodu. Çevremdeki kimseye anlatamadığım için burda paylaşmak istedim. Kusura bakma.

Valla kıyafet bencede çok önemli ama artık ucuzada çok kaliteli çok hoş elbiseler var.
Bende bazen çöp toplayan adamlara bakıyorum 26 27 yaşında perişan halde yürüyo. Aynı adamı bian takım elbise altında son model arabayla gözümün önüne getiriyorum way be diyorum bu adam en kral mankenlerle çıkabilir.
Yani artık kıyafet ilk izlenim için çok gerekli. Ama ben kendimi tanıdıkça sevdiririm diyende var ilk bakışta wooow dedirtmek isteyende.
Ama hastaneye gidip tatilim bitmedi diyosa kendisine gıpta edilmesini istiyodur. Kıskanılmak istiyodur. Hani çocukken yapardık ya baaaak bende barbinin evi vat sense yok kiiiiiii diye aynı öyle

Başta benden de istedi diye yazsan olumsuz yorumda bulunmazdım.Böyle önemli detayları yazmadığın için tavrın abartı geldi.

bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.

Başta benden de istedi diye yazsan olumsuz yorumda bulunmazdım.Böyle önemli detayları yazmadığın için tavrın abartı geldi.
Çok şey var. Beni 1 yıl boyunca sevgilim bu diye gösterdiği çocuk, meğer onun platonik takıldığı çocukmuş. Normalde konu açmayacaktım aklımda yoktu. Ama bugün instagram hesabında hastane için gittiği halde tatilll" gibisinden bi fotograf paylaştığını gördüm. Acaba hasta mı ki diye düşündüm. Telefondan yazdığım için uzun uzun anlatamadım. 3 kere para gönderdim toplam 300 lira. Kitap parası sakın bizimkilere söyleme dedi. Aynı gece barda fotograf paylaşmış. Bunları farklı kişinin hesabından gördüm. Bana fotoğraflarını kapatmış facebook hesabında çünkü.

Aslında böyle bir yaşamla mutlu olabiliyorsa biri iyi yine, düşünüyorum ben ayakkabımdan çantama kadar
üstümde 1000 tl ile şık ve güzel olsam mutlu hissedemem.. Neden acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…