- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
Acaba dedikodu bir hastalık mı?Merhaba kızlar, benim bir arkadasım var. Maddi durumları çok iyi değil. Ancak kıza şöyle bi dıştan baksanız ayakkabısı, çantası, kıyafetleri en az 1000 lirayı bulur. Gittiği mekanlar az buz değil. Telefonu son model. Evde her gün kıyametler kopuyormuş (annelerimiz arkadaş burdan biliyorum.) kocasına para vermiyorsun diye yapmadıgını bırakmadığı halde kızın umrunda değil. Hala ayakkabı rengini düşünmekle meşgul. Sigarası en pahalı olandan mesela.
Anlam veremiyorum günümüzde çoğu kişi böyle. Bu bir hastalık mı?
Bizim aramız bozukken annesiyle de onun arası bozulurmuş. Kaç yıllık tanıdıklarımız katlansan ne olur diye baskı yapıyor. Haklısın ama annemi de kıramıyorum.Bu insanın karakterinden hoşnut değilseniz görüşmeyin. Bu yaşta görüşeceğiniz insanları da anneniz belirlemesin. Başkalarının bize zararı olmayan davranışlarını dikta edemeyiz. Onlarla görüşmemeyi seçebiliriz. Seçemiyorsak başkalarında değil bizim özgürlüğümüzde bir sıkıntı vardır.
Dedikodu derken?Acaba dedikodu bir hastalık mı?
Bana bu konu bir dert gibi gelmedi,sizden para mı istiyor?Hayır.Olayın size dokunan bir tarafı var mı,hayır..Kendi alıyor,parası ondan çıkıyor siz de burda bu bir hastalık mı diye konu açıyorsunuz.Bu dedikodu oluyor.Dedikodu derken?
Bizim aramız bozukken annesiyle de onun arası bozulurmuş. Kaç yıllık tanıdıklarımız katlansan ne olur diye baskı yapıyor. Haklısın ama annemi de kıramıyorum.
insanları olduğu gibi kabul etmek gerek..çok rahatsızsanız az görüşün..hasta değildir bence..özenti sadece..Dedikodu derken?
Siz neden böyle bir saldırıda bulunma gereği duydunuz ki? Evet benden de istedi okuldayken. Verdim, parayı sigara için istediğini bilmiyordum elbette. Böyle düşünürsek bu topic olduğu gibi dedikodu. Çevremdeki kimseye anlatamadığım için burda paylaşmak istedim. Kusura bakma.Bana bu konu bir dert gibi gelmedi,sizden para mı istiyor?Hayır.Olayın size dokunan bir tarafı var mı,hayır..Kendi alıyor,parası ondan çıkıyor siz de burda bu bir hastalık mı diye konu açıyorsunuz.Bu dedikodu oluyor.
Başta benden de istedi diye yazsan olumsuz yorumda bulunmazdım.Böyle önemli detayları yazmadığın için tavrın abartı geldi.Siz neden böyle bir saldırıda bulunma gereği duydunuz ki? Evet benden de istedi okuldayken. Verdim, parayı sigara için istediğini bilmiyordum elbette. Böyle düşünürsek bu topic olduğu gibi dedikodu. Çevremdeki kimseye anlatamadığım için burda paylaşmak istedim. Kusura bakma.
Çok şey var. Beni 1 yıl boyunca sevgilim bu diye gösterdiği çocuk, meğer onun platonik takıldığı çocukmuş. Normalde konu açmayacaktım aklımda yoktu. Ama bugün instagram hesabında hastane için gittiği halde tatilll" gibisinden bi fotograf paylaştığını gördüm. Acaba hasta mı ki diye düşündüm. Telefondan yazdığım için uzun uzun anlatamadım. 3 kere para gönderdim toplam 300 lira. Kitap parası sakın bizimkilere söyleme dedi. Aynı gece barda fotograf paylaşmış. Bunları farklı kişinin hesabından gördüm. Bana fotoğraflarını kapatmış facebook hesabında çünkü.Başta benden de istedi diye yazsan olumsuz yorumda bulunmazdım.Böyle önemli detayları yazmadığın için tavrın abartı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?