- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
- Konu Sahibi veronika_nika
-
Ahh işte aptal kafam hiç bunlari önceden dusunmedim, bunun pismanligini yasiyorum oysa kendimi biliyorum hareketleri hayati buyuk sehirleri seviyorum. Esim tasinmayi dusunmuyor malesef. Sehri soylemesem bir taniyan filan cikar. Dogu anadolu bolgesinde bir sehirSanırım ben baştan istemezdim,az çok tahmin edebiliyorum mutsuz olacağım şartları.
Eşin taşınmanıza karşı mı,ciddi anlamda hiç konuştunuz mu?
Son olarak hangi şehir orası diye sormak farz oldu,merak ettim valla
Bilmiyorumsen bayadır boşanma fikriyle yaşıyosun. orda mutlu değilsin ne olcak bu halin
Malesef esimin gitmek gibi bir niyeti yokSurekli orda mi kalicaksiniz bundan sonra, baska bir ile gitmek gibi bir niyetiniz var mi
kız zaten öğretmenmişbence işe başlayın sıkıntınız geçer.bende ankaradayım 2 yıl işsiz evdeydim ve bunalımdan bunalıma koştum.çalışmak en güzeli
Ahh iste o gidecegini bilmek rahatlatir insani ama biz de gitme gibi bir durum yok malesefevliliğimin ilk bir senesi ben de aynı psikolojideydim. elişine fena sarmıştım bir ara dikişe yeltendim beceremedim kitapyurdu.co un müptelası oldum, masa tenisi oynamaya başladım.. etrafımdakilerin birbirlerine gidip gelerek dedikodunun dibine vurarak nasıl mutlu yaşadıklarını anlayamıyodum bi türlü. eşim polis zaten izni benmkinin yarısı kadar ediyo resmen.
şimdi daha iyiyim bir çözüm bulamadım sadece alıştım ve gün sayıyorum eşimin doğu hizmetinin bitmesine 1 sene 3 ay kaldı, herkes ikinci doğuyu da yapın burdan rahat yer bulamazsınız diyor ama yok bu bitince bağlasalar durmam! bu hayal yetiyor şimdilik
Özel de ogretmenim devlette degil kitayin isteyin eşinize de tayinim çıktı diyemez misiniz
Evet iste aynen oyle insan bir hayata alisinca ve sevince yapamiyor. Alisirim sandim olmadiInsanin alistigi yerin disinda yasamasi cok zor. Bak mesela ben doguluyum. Tatil icin giderim ama Istanbul disinda hiçbir yerde yasayamam. Insallah yasamak zorunda da kalmam. Anliyorum yani seni..
atanmamış ama anladım zaten öğretmen olduğunu.özelde çalışsınkız zaten öğretmenmiş
hmmm o kötü ama eşin bencillik ediyor o zaman... boşanma değil ama o şehirde bunaldığınızı eşinize anlatmaya çalışın. evlenmeden konuşmuş muydunuz nerde yaşayacağınızı?Ahh iste o gidecegini bilmek rahatlatir insani ama biz de gitme gibi bir durum yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?