- 4 Haziran 2014
- 976
- 747
- 128
Merhaba arkadaslar ,
Hatirlayanlar olur daha once konu acmistim.Rahatsizligim ve okurken evlenmekle ilgili.
Konuya burdan ulasabilirsiniz. -->> http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=736977
Aslinda bir sure baslik acmam diyordum ama ruh halim beni tekrar acmaya itti
Konuyu takip edenler bilir evlilik kararini vermistim ailelerle konustuk biraz zorlu bir surec oldu benim icin de zaten oncesinde boyle bir dusuncemiz oldugunu soylemistik ama ciddi ciddi konusulmaya baslandi.Daha sonra erkek arkadasimin ailesi de kendi akrabalarina falan soyledi.3 gun once yani 31 temmuzda da sözüm oldu.Tabi herkes merakli niye simdi falan der gibi biranda alel acele bir söz arkasindan dugunle ilgili cıtlatmalar falan.Söz guzeldi ama bitti biteli ben kendimi kotu hissediyorum.Ailedeki herkes cok iyi zaten ailesinin boyle bir seyi bile kabul etmesi buyuk olgunluk akrabalar da iyi ama sorun benim
Ben kendimi cok kotu hissediyorum.Evet evliligi istiyorum hele de cocuk olmamasi ihtimalinden dolayi cok istiyorum ama sanki hayatim kaymis gibi
Bir anda kendimi bir evlilik telasinin icinde buldum , ogrenciligimi yasayamadan ailemden ayriliyorum kopuyorum , aile buyukleri merakli niye simdi ne aceleniz var daha durun vs okul cevremde ne yapacagim hala kimseye pek bir sey aciklamadim , cocuk olmazsa o aciya nasil dayanacagim olursa bakimi bi yandan okulun zorlugu bi yandan bu okul bitecek mi kac yil surecek erkek arkadasima cok zarar vermis olacak miyim, hastaliktan dolayi cocuk sahibi olabilmem icin tedavi gormem gerekecek tup bebek vs o sureci de kaldirmaya calisacagim bi yandan
Dusunceler beynimi yiyor hicbir seyi doya doya mutlulukla yasayamiyorum hep bir eziklik
Sevdigim insanla evleniyorum beni mutlu edecegine de inaniyorum ama boyle herkesin merakli bakislari dusunceleri esliginde ne sozumu ne dugun tarihimi doya doya ilan edemedigim bir evlilik hayal etmemistim , sorun evliligimin boyle gerceklesmesi degil su an bu sıkintilari yasiyor olmam
Kendimi hic bu kadar aciz hissetmemistim
Sanki aile de benden memnun degilmis gibi hissediyorum yani oyle bir izlenim edinmedim hic hep cok iyiydiler ama kim oglu bu yasta okurken evlensin ister ki boyle bir hastaligi olan kizla
Kimse duymasin bilmesin hesap vermek zorunda olmayayim gideyim evimde oturayim istiyorum ama bu surecler illa yasanacak
Dugunumde bile herkes yuzume gulup arkamdan konusacak. Hayatim hep bu eziklikle mi gececek ya da bu gunler de gecer mi bazen keske hic onun hayatina girmeseydim diyorum
Icimi dokmek istedim cunku burdan baska kimseye bu kadar acik acik anlatamiyorum ben mi cok sorun ediyorum bilmiyorum takmayayim kimseyi diyorum ama olmuyor herkes bi aaa bu yasta ne evliligi senden hic beklemezdik ne acelen vardi vs tamam onlar da hakli sasiriyorlar ama zaten bu yasta boyle bir hastalikla bogusuyorum bir de cevre baskisi , cok bunaldim her seyden herkesten kacmak istiyorum
Kafayi yemek uzereyim , onceki hayatim ne guzelmis de kiymetini bilememisim

Hatirlayanlar olur daha once konu acmistim.Rahatsizligim ve okurken evlenmekle ilgili.
Konuya burdan ulasabilirsiniz. -->> http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=736977
Aslinda bir sure baslik acmam diyordum ama ruh halim beni tekrar acmaya itti

Konuyu takip edenler bilir evlilik kararini vermistim ailelerle konustuk biraz zorlu bir surec oldu benim icin de zaten oncesinde boyle bir dusuncemiz oldugunu soylemistik ama ciddi ciddi konusulmaya baslandi.Daha sonra erkek arkadasimin ailesi de kendi akrabalarina falan soyledi.3 gun once yani 31 temmuzda da sözüm oldu.Tabi herkes merakli niye simdi falan der gibi biranda alel acele bir söz arkasindan dugunle ilgili cıtlatmalar falan.Söz guzeldi ama bitti biteli ben kendimi kotu hissediyorum.Ailedeki herkes cok iyi zaten ailesinin boyle bir seyi bile kabul etmesi buyuk olgunluk akrabalar da iyi ama sorun benim

Ben kendimi cok kotu hissediyorum.Evet evliligi istiyorum hele de cocuk olmamasi ihtimalinden dolayi cok istiyorum ama sanki hayatim kaymis gibi