Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen katılıyorum. Evlilik dünya kadar sorumluluk demekmiş. He eşim iyidir hoştur ama gerçekten bekarlık sultanlık.Evlenip ne olacak ki, arşa mı değecek bi yerler? Haklısınız evlenmeyin tabii.
Evliliğimde bi sorun yok fakat şimdi olsa sadece çocuk için evlenirdim.
Bekarlık gibi var mı?
Hic tavsiye etmem
Konu sahibi yazdı kaçtı, ben istila ettim konuyu. "İstemem yan cebime koy" yapıyor diye adım çıkmadan ben kaçayım.Oda ilk sene sonra herkes k... dönüp yatiyor inan☺☺☺
6 yıllık ilişki sonrası evlendim. 1buçuk seneyide devirdim. Uykudayken bilee uyku sersemi elim ayağım durmaz illa sarılırım, sarılmazsam değmem lazımEvlendikten sonra ask bitiyor kazmanin odunun teki oluyolar sarilip yatmakmis komik hikaye
![]()
aynenAllah Allah ben 30 + kimse bana böyle baskı yapmıyor. Kim bu hakkı nasıl kendinde buluyor ki?
Adam var da biz mi evlenmedik de :)
Yahuu sarilan var itekleyen varhe he, çok hoşsunuz. Bana bazen konuyu açıyorlar kuzenler, gülüyorum. Yaw geziyorum, tozuyorum, rahatım işte falan çok da dert değil hani diyorum ama hatunların en çok dedikleri şey " akşam kocana sarılıp yatmak gibisi yokmuş" . Öyle mi hakkaten? Herşeye bedelmi bu sarılıp uyuma mevzusu ?![]()
bence değildir. evli değilim ama evliler de biz bekarları kendi batağına çekmek için süsleyip püslüyolar bencehe he, çok hoşsunuz. Bana bazen konuyu açıyorlar kuzenler, gülüyorum. Yaw geziyorum, tozuyorum, rahatım işte falan çok da dert değil hani diyorum ama hatunların en çok dedikleri şey " akşam kocana sarılıp yatmak gibisi yokmuş" . Öyle mi hakkaten? Herşeye bedelmi bu sarılıp uyuma mevzusu ?![]()