Koca deseniz anlasamıyoruz mutsuz bir evliligim var bosanmak istiorum şartlarım uygun değil almanyadayim dil desen dil yok para desen para yok İş desen oda yok aile desen destek çıkmıyor arkadaş desen derdimi anlatacağım kimse yok yalnızım tek sahip olduğum şey evladim bu şartlar altında ona nasıl bi hayat verecem onuda bilmiorum okadar Yoruldum ki şu hayattan olumu düşünuyorum ama ölmek istemiyorum oğlum için sırf üvey annenin elinde büyümesin diye ne yapacam ben ya kalakalmisim ortada
Hani yurt dışında imkanlar daha iyiydi
Kira yardımı, işsizlik parası vs. vardı
Türkiye'yi beğenmiyolardı
KatılıyorumBu ülke cennet gibi ama işte ... Kıymet bile yok her gün tecavüz, ölüm, adaletsizlik eşitsizlik dolandırıcılık kadın cinayetleri offf offf yasalar acilen değişmesi lazım. Yoksa dünyanın en güzel ülkesi...
Katılıyorum
Ama başka bi konu vardı
Sanki kocası mı sevgilisi mi her neyse o olmasada olur yurtdışında kira yardımı var demişti
Sen çalışmıyosun işe gir demiştim bebek var giremem ama işsizlik maaşı gibi bişey hep ödeniyo burda dedi
Bebek oldu kursa gidemedim dolayısıyla çocuk krese başlamadan gidemiyorum çünkü bırakacağım kimse yokNeden dil yok? İse dil öğrenerek başlayın. Temizlikcilik yapın, paranızı taştan çıkartın. Evet, tabi zorlanacaksiniz ama olmaz diye bi şey yok bu hayatta..
Canim araştırdım herkese yardım etmiyorl
Bebek oldu kursa gidemedim dolayısıyla çocuk krese başlamadan gidemiyorum çünkü bırakacağım kimse yok
BenI sorguya mi alıyorsunuz anlamadım bebeği isteyerek yaptım çocuk istedim hemen 3-4 sene oldu türkiyeden almanyaya geleli
BenI sorguya mi alıyorsunuz anlamadım bebeği isteyerek yaptım çocuk istedim hemen 3-4 sene oldu türkiyeden almanyaya geleli
Koca deseniz anlasamıyoruz mutsuz bir evliligim var bosanmak istiorum şartlarım uygun değil almanyadayim dil desen dil yok para desen para yok İş desen oda yok aile desen destek çıkmıyor arkadaş desen derdimi anlatacağım kimse yok yalnızım tek sahip olduğum şey evladim bu şartlar altında ona nasıl bi hayat verecem onuda bilmiorum okadar Yoruldum ki şu hayattan olumu düşünuyorum ama ölmek istemiyorum oğlum için sırf üvey annenin elinde büyümesin diye ne yapacam ben ya kalakalmisim ortada
Kuzum, biliyorsun Almanyadaki gençlerin bir çoğu "temiz kız almak" mantığıyla eşini Türkiye' den getiriyor konu sahibi de temiz ama mağdur genç kızlarımızdan biri. Üzücü.Hani yurt dışında imkanlar daha iyiydi
Kira yardımı, işsizlik parası vs. vardı
Türkiye'yi beğenmiyolardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?