• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hayat hep böyle mi geçecek ?

Merhaba arkadaşlar,
İyi akşamlar herkese,
Yine ben ve yine kocam..
Keşkelerle dolu bir hayatım,
Mutsuz bir evlilik,
Sonumu bilmediğim karanlık bir yol..
Eşimle ben olamıyoruz.Bu aşikar.Bitecek birgün bu evlilik..
Ben onu gün içinde hiç arayıp sormam,o mesaj atarsa cevap yazarım. ve o da bunu görmüş durumda ve o da aramayı kesti artık. gün içinde beni hiç aramıyor.
(Kendisi bir ilde 2 yıllık üni okuyor şuan sadece sınavlarına gidiyor,orda kalmıyor) yine orda şuan..
Dün gitti.
Ama hafta sonu buradaydı,yani annesigilde.. ben kendi annemlerde kalıyorum.
Yılbaşına benim yanımda girmeyi düşünemedi,öyle bir talebi olmadı..
O ailesiyle,ben ailemle girdik.
Bana devamlı (Seni çok seviyorum,Seni çok özledim gibi mesajlar attı) ve duramadım dedim ki; aramızda kilometreler yok, farklı ülkelerde de yaşamıyoruz özleyen insan gelir görür,bana gerçekliği olmyan şeyler söyleme dedim..
Birkaç defa benim ailemin yanında tartıştık,bana onu bahane ediyor,ben o insanları üzmemek için gelmedim diyor. bişey demedim.
Ertesi gün aradı ve; bana hep kötü davranacaksan ben değişmem diyorsan bunu bana söyle ben de umutlanmayım,kendi halimde takılayım dedi.. ben de; tamam nasıl istiyorsan öyle yap madem dediğin gibi olsun dedim teli kapattım..
Ha birde bana birdaha beni sevdiğini ve özlediğini vs söylemezsen sevinirim dedim. tamam dedi. dünden beri hiç ses yok. Bugün 2 mesaj attı cevap atmadım..
Şuan finalleri için okuduğu şehirde ve ben onun nerde kaldığını,ne yediğini,sınavının nasıl geçtiğini hiçbir şeyi merak etmiyorum..
O kadar ruhsuz bir insan oldum ki..
Nasıl bir imtihandır bu?
İçimi dökmek istedim, okuduğunuz için gözünüze sağlık...
kendin ettin kendin buldun.
sevmediğin halde evlendin.

kocan da aynı. kendi etti kendi buldu.
sevilmediğini bile bile evlendi.

beraber mutsuz takılın gittiği yere kadar.

Eşiniz adım atmaya çalışıyor önceki problemleri bilemiyorum ama sanki barışma iyi bi evlilik yoluna girme konusunda duvar ören sizmişsiniz gibi geldi yazdıklarınızdan. Hatalıysada o hatalarda boşanmadıysanız hala birlikteyseniz bırakında kendini affettirsin. Ben ne canavarların içinden ne aşk böcükleri çıktığını gördüm.
eşinizi sevmiyor musunuz?

Ortak bir eviniz yokmu, bence sende hatalısın kendi evinde kal eşini sıcacık karşıla sanki ikinizde evli olduğunuzu unutmuş gibisiniz canım.

Ortak bir eviniz yokmu, bence sende hatalısın kendi evinde kal eşini sıcacık karşıla sanki ikinizde evli olduğunuzu unutmuş gibisiniz canım.

Sizin bu tavirlariniz bence esinizin imtihani olmus.

erken evlilik.

daha sevgili kavgalarını atlatmadan evlilik olmamalıydı.

kendi başına kalamayan ailesinden kopamamış iki çocuğun sevgililiği bu.

olgunlaşmadan evlilik olmamalı yaşla alakası yok olgunluğun. ikiniz de yeterince büyümemişsiniz. umarım boşanmadan büyürsünüz.

Merhaba arkadaşlar,
İyi akşamlar herkese,
Yine ben ve yine kocam..
Keşkelerle dolu bir hayatım,
Mutsuz bir evlilik,
Sonumu bilmediğim karanlık bir yol..
Eşimle ben olamıyoruz.Bu aşikar.Bitecek birgün bu evlilik..
Ben onu gün içinde hiç arayıp sormam,o mesaj atarsa cevap yazarım. ve o da bunu görmüş durumda ve o da aramayı kesti artık. gün içinde beni hiç aramıyor.
(Kendisi bir ilde 2 yıllık üni okuyor şuan sadece sınavlarına gidiyor,orda kalmıyor) yine orda şuan..
Dün gitti.
Ama hafta sonu buradaydı,yani annesigilde.. ben kendi annemlerde kalıyorum.
Yılbaşına benim yanımda girmeyi düşünemedi,öyle bir talebi olmadı..
O ailesiyle,ben ailemle girdik.
Bana devamlı (Seni çok seviyorum,Seni çok özledim gibi mesajlar attı) ve duramadım dedim ki; aramızda kilometreler yok, farklı ülkelerde de yaşamıyoruz özleyen insan gelir görür,bana gerçekliği olmyan şeyler söyleme dedim..
Birkaç defa benim ailemin yanında tartıştık,bana onu bahane ediyor,ben o insanları üzmemek için gelmedim diyor. bişey demedim.
Ertesi gün aradı ve; bana hep kötü davranacaksan ben değişmem diyorsan bunu bana söyle ben de umutlanmayım,kendi halimde takılayım dedi.. ben de; tamam nasıl istiyorsan öyle yap madem dediğin gibi olsun dedim teli kapattım..
Ha birde bana birdaha beni sevdiğini ve özlediğini vs söylemezsen sevinirim dedim. tamam dedi. dünden beri hiç ses yok. Bugün 2 mesaj attı cevap atmadım..
Şuan finalleri için okuduğu şehirde ve ben onun nerde kaldığını,ne yediğini,sınavının nasıl geçtiğini hiçbir şeyi merak etmiyorum..
O kadar ruhsuz bir insan oldum ki..
Nasıl bir imtihandır bu?
İçimi dökmek istedim, okuduğunuz için gözünüze sağlık...
açıklamalarınızla bırlıkte konunuzuda okudum, siz çalışmıyor iseniz ve yalnız kalamıyorsanız sınav donemlerınde sızde esınızle bırlıkte gıdın, yada evınızde kalıp esınızı bekleyın evlı ınsanın anasınınevınde işi olmaz, bayramda tatılde gıdılır uc bes gun kalınır donulur...
esınız de haftasonu geldıgınde anasının evıne degıl kendı evıe gelsın, özel gunlerı bırlıkte gecırın yuada hep beraber aıleler ıle gecırın ama ayrı gayrı olmasın....
siz daha evliliği oturmamışken ayrılmayı kafanıza koymusunuz bence..

Back
X