- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi sensizlink
kendin ettin kendin buldun.Merhaba arkadaşlar,
İyi akşamlar herkese,
Yine ben ve yine kocam..
Keşkelerle dolu bir hayatım,
Mutsuz bir evlilik,
Sonumu bilmediğim karanlık bir yol..
Eşimle ben olamıyoruz.Bu aşikar.Bitecek birgün bu evlilik..
Ben onu gün içinde hiç arayıp sormam,o mesaj atarsa cevap yazarım. ve o da bunu görmüş durumda ve o da aramayı kesti artık. gün içinde beni hiç aramıyor.
(Kendisi bir ilde 2 yıllık üni okuyor şuan sadece sınavlarına gidiyor,orda kalmıyor) yine orda şuan..
Dün gitti.
Ama hafta sonu buradaydı,yani annesigilde.. ben kendi annemlerde kalıyorum.
Yılbaşına benim yanımda girmeyi düşünemedi,öyle bir talebi olmadı..
O ailesiyle,ben ailemle girdik.
Bana devamlı (Seni çok seviyorum,Seni çok özledim gibi mesajlar attı) ve duramadım dedim ki; aramızda kilometreler yok, farklı ülkelerde de yaşamıyoruz özleyen insan gelir görür,bana gerçekliği olmyan şeyler söyleme dedim..
Birkaç defa benim ailemin yanında tartıştık,bana onu bahane ediyor,ben o insanları üzmemek için gelmedim diyor. bişey demedim.
Ertesi gün aradı ve; bana hep kötü davranacaksan ben değişmem diyorsan bunu bana söyle ben de umutlanmayım,kendi halimde takılayım dedi.. ben de; tamam nasıl istiyorsan öyle yap madem dediğin gibi olsun dedim teli kapattım..
Ha birde bana birdaha beni sevdiğini ve özlediğini vs söylemezsen sevinirim dedim. tamam dedi. dünden beri hiç ses yok. Bugün 2 mesaj attı cevap atmadım..
Şuan finalleri için okuduğu şehirde ve ben onun nerde kaldığını,ne yediğini,sınavının nasıl geçtiğini hiçbir şeyi merak etmiyorum..
O kadar ruhsuz bir insan oldum ki..
Nasıl bir imtihandır bu?
İçimi dökmek istedim, okuduğunuz için gözünüze sağlık...
sevmediğin halde evlendin.
kocan da aynı. kendi etti kendi buldu.
sevilmediğini bile bile evlendi.
beraber mutsuz takılın gittiği yere kadar.