- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
Hepinize cok tesekkur ederim.
Beni oyle motive ettiniz ki. Birde hormonel yonden calkantili bir donemdeyim. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.
Elbette her ne olursa olsun emegimin karsiligini bir sekilde alacagimi dusunuyorum. Rabbim yardimcimiz olsun.
Tekrar her birinize ayri ayri tesekkur ederim. Iyi ki varsiniz.
Sözlerinizin her birine ayrı ayrı katılıyorum. Evlilik, çoluk çocuk bu şeyler bana çok uzak görünüyor artık. Geçmişe baktığımda deli cesareti vardı herhalde bende diyorum. Nasıl cesaret edebildim bilmiyorum. Bir kişi için kendimden vazgeçmek... Artık bu bana öyle bir aptallık geliyor ki. İnsan hele ki bir kadın güçlü olmalı. Dik durabilmeli. Üniversiyeti de bunun için istiyorum. İlerde evlenirsem ola ki yine işler kötü giderse maddi anlamda güçlü olmak istiyorum. ''Yarım saat içinde bavulunu hazırla, geldiğimde seni görmek istemiyorum''gücünde olabilmek... Ve bu resti ancak maddi anlamda güçlü olursam çekebilirim. 2-3 çocuklu kadınlar maddi anlamda yetersiz kaldıkları için boşanmaya cesaret edemiyorlar. Elbette niyetim güzel giden bir evlilikte ''güç kavgasına tutuşmak' değil. Kendime yetebilmek dileğim..Hiç 4 yıl kayıp deme. Sanki hemen mezun olan iş bulabiliyor mu? Bu yıl olmazsa 1 sene daha çalış mutlaka gir üniversiteye. Girdikten sonra göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Valla evlenip evlendiğinin senesi çocuk doğurup evde oturacağına, bırak bir kaç yıl gecikmeli başla hayata. Evlilik zaten olur, çocuk Allah nasip ederse zaten olur ama insan mesleğiyle, kariyeriyle ayakta kalır. Taktir ettim seni. Asla pes etme. Yanında kimse olmasa bile diploman olduğu zaman herşeyin üstesinden gelirsin.
Güzel kalbinize binlerce teşekkür ederim. Ne güzel yazmışsınız. Gönülden teşekkür ederim tekrar..Basarisizliktan korkmayin. Korku iyi performansi engelleyen negatif bir duygudur.
Bunalinca bir gol dusunun.
uzerine muhtesem bir dagin, agaclarin yansimasi olan.
Su tam carsaf gibi duz olmasada kipir kipir.
Bazen ucan bir kartalin yansimasi ayna gibi gorunuyor.
Simdi suyun yuzeyine konsantre olun.
o kipirtiyi yavas yavas azaltin, her dafasinda yarisina insin ama tam duzluge ulasamasa bile hep yarim yarim azaltin.
Bir sakinlesme surecine gireceksiniz.
Zihin acikligi ve sakinlik diliyorum.
size hayat savasinda destek olan bir evgiyle cevrilmissiniz, bu hayatin en guzel hediyesi. Ne guzel.
Bol sans, dimaginiza kuvvet, sevgiler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?