Bu hayatımın ayrımında ya kollarımın altındaki değneği kaybedeceğim, ya da dimdik yürüyeceğim artık

Ailene karşı mahçup hissetmen normal fakat inan herkes hata yapabilir
Vazgeçmiş olman bundan sonrası için vazgeçeceğin anlama gelmiyor
Dik dur çalış ve başar
Önce azim çalışma sonra tevekkül ve sonucu beklemen
Hayırlı sonuçlar olsun inşaallah

Herşey senin gönlünce olsun, ne mutlu sana ki böyle güzel bir karar vermişsin.
Sana her daim destek olan harika bir ailen de var.
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun, adına cok mutlu olsun, afferin sana

Zeholl en doğru yoldasin. Kendine yeni yepyeni bir sayfa acacaksin inşallah. Yeni insanlar, güzel bir gelecek seni bekliyor. Rabbimin izniyle kuracaksin bu yeni yolu.. Simdiden basarilar, kolayliklar diliyorum.

canım öyle düşünme hayatta her zaman ya hep ya hiç olmuyor.senin bir hedefin var ve ona ulaşmak için elinden geleni yapıyorsun.bundan sonrası Allah ın takdiri.elinden geleni yaptığın konusunda için rahatsa gerisi önemli değil.onlar senin ailen tabi ki yanında olup sana destek verecekler.ailenden bir başkası aynı durumda olsa sen de ona yardımcı olurdun değil mi.şimdi bu düşünceleri bir kenara koy ve rahatla herşey olacağına varıyor.olursa ne ala ama olmazsa da dünyanın sonu değil.tekrar girer yine denersin.

Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin zeholll
Bende bir iş üzerindeyim bu ara, dua edin olsun
Dua takas gibi olmasın da

Hiç 4 yıl kayıp deme. Sanki hemen mezun olan iş bulabiliyor mu? Bu yıl olmazsa 1 sene daha çalış mutlaka gir üniversiteye. Girdikten sonra göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Valla evlenip evlendiğinin senesi çocuk doğurup evde oturacağına, bırak bir kaç yıl gecikmeli başla hayata. Evlilik zaten olur, çocuk Allah nasip ederse zaten olur ama insan mesleğiyle, kariyeriyle ayakta kalır. Taktir ettim seni. Asla pes etme. Yanında kimse olmasa bile diploman olduğu zaman herşeyin üstesinden gelirsin.

İnşallah cok basarili gecer gelecegin icin ayaklarinin yere saglam basmasini saglayacak bir meslegin olur Allah yardimcin olsun

Basarisizliktan korkmayin. Korku iyi performansi engelleyen negatif bir duygudur.

Bunalinca bir gol dusunun.

uzerine muhtesem bir dagin, agaclarin yansimasi olan.

Su tam carsaf gibi duz olmasada kipir kipir.

Bazen ucan bir kartalin yansimasi ayna gibi gorunuyor.

Simdi suyun yuzeyine konsantre olun.

o kipirtiyi yavas yavas azaltin, her dafasinda yarisina insin ama tam duzluge ulasamasa bile hep yarim yarim azaltin.

Bir sakinlesme surecine gireceksiniz.

Zihin acikligi ve sakinlik diliyorum.
size hayat savasinda destek olan bir evgiyle cevrilmissiniz, bu hayatin en guzel hediyesi. Ne guzel.
Bol sans, dimaginiza kuvvet, sevgiler!

Dua ettim ...ama uzulmeyin kendinizi germeyin ne mutluki iyi bir aileniz var sayginizi sevginizi eksik etmeyin yeter hem onlarda zaten sizin mutlulugunuzdan baska birs ey istemezler

Birdeeee o kadar konusu gecmisken es icin dua edim dedim kocada lazim bir noktadan sonra

Başarısız da olsanız aileniz yanınızda olacaktır merak etmeyin

Başarılar dilerim bahar geldi,güneş açtı , güzel bir yaz bizi bekliyor , yaşamak güzeldir

Hepinize tekrar ayrı ayrı teşekkür ederim. Güzel kalbiniz tekrar yoluma ışık tuttu, kalbimi sakinleştirdi. İyi ki bu site var. Tekrar teşekkür ederim her birinize.

Sözlerinizin her birine ayrı ayrı katılıyorum. Evlilik, çoluk çocuk bu şeyler bana çok uzak görünüyor artık. Geçmişe baktığımda deli cesareti vardı herhalde bende diyorum. Nasıl cesaret edebildim bilmiyorum. Bir kişi için kendimden vazgeçmek... Artık bu bana öyle bir aptallık geliyor ki. İnsan hele ki bir kadın güçlü olmalı. Dik durabilmeli. Üniversiyeti de bunun için istiyorum. İlerde evlenirsem ola ki yine işler kötü giderse maddi anlamda güçlü olmak istiyorum. ''Yarım saat içinde bavulunu hazırla, geldiğimde seni görmek istemiyorum''gücünde olabilmek... Ve bu resti ancak maddi anlamda güçlü olursam çekebilirim. 2-3 çocuklu kadınlar maddi anlamda yetersiz kaldıkları için boşanmaya cesaret edemiyorlar. Elbette niyetim güzel giden bir evlilikte ''güç kavgasına tutuşmak' değil. Kendime yetebilmek dileğim..
Size hak veriyorum.Yanında kimse olmasa bile diploman olduğu zaman herşeyin üstesinden geliyorsun

Güzel kalbinize binlerce teşekkür ederim. Ne güzel yazmışsınız. Gönülden teşekkür ederim tekrar..

üniversiteyi 19 yaşında kazandım, 1 sene hazırlık, tek bir dersten bir dönem kayıp derken 23 yaşında eski nişanlımla tanıştım, üstüne onunla vakit geçirmek çok daha tatlı oldu derken 24 yaşında okula ara verdim. 27 yaşında kaydımı sildireceğim ben okumayacağım, bu ara fazla uzadı artık tamamen bitireyim derken, nişanlımdan ayrıldım. açık açık söyleyememiş olsa da sebebi benim okulu bırakmamdı. 27 yaşında şansıma çıkan afla birlikte okula geri döndüm ve 2 senede tüm derslerimi bitirip mezun oldum. çilem bitmemiş olacak ki, bu sefer de doğru düzgün iş bulabilmek için 2.5 sene beklemek zorunda kaldım.
şimdi sonuç kısmına geçiyorum: 31 yaşında, henüz 2.5 hafta önce doğru düzgün bir iş bulmayı başarmış olan ama vazgeçmeyen bir insanım. daha yüksek lisans yapma hayallerim var. bir yandan kpss hazırlığım var ve uzun vadede mutlaka kendime ofis açmayı düşünüyorum Rabbim'in de yardımıyla. demem o ki canım, (senin eski konularına da baktığım için yaşadığımız benzerlikleri de göz önüne alarak söylüyorum) 22 yaşındasın, inşallah üniversiteyi bu sene kazanacak ve 4 senede okulunu bitirerek 26 yaşında mezun olacaksın ve inan bana hiçbişey için geç kalmayacaksın, çünkü sen çok güçlüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…