Bu hayatımın ayrımında ya kollarımın altındaki değneği kaybedeceğim, ya da dimdik yürüyeceğim artık

Zehool nasıl geçti sınav

Ya o zaman kendimden örnek veriyim, annem çok hastaydı o yüzden liseye'ye gidemedim dışarıdan bitirmek zorunda kaldım. Sonra 4 yıl kaybım vardı düşün 25 yaşında istediğim üniversiteyi kazandım . Okul bitti kpss de iyi bir puan aldım atandım yaşım 28 idi şimdi 31 yaşındayım ve hayal kurduğum her şeye sahip oldum demem o ki '' HAYATA NEREDE OLMAK İSTİYORSAN'' onun hayalini kur emin ol azimle o hayallere koşuyorsun Allah'ın izni ile hepsi gerçekleşiyor.

İstemek başarmanın yarısıdır. .
Başarılar dileriz tatlım. .

Hanimlar sinav gunu cok heyecanliydim ve 0 uykuyla girdim. Bir turlu uyuyamadim huzursuz bacak sendomu denilen illet butun gece tir tir titretti.
Ama sinav sorularimi kontrol ettim az once. Istedigim bolume netlerim tutuyor gibi. Yinede puanlar aciklanmadan yerlesmeden birsey soyleyemeyecegim ama mujdeli haberi verecegim bu yaz size Rabbimin izniyle. Zehol universiteli olacak insaallah

Cok cok daha iyi yapabilirdim ama Uykusuzluk heyecan beni etkiledi. Ama olsun. Guzel seyler olacak insaallah.

Hepiniz ablam, kardesim, dostum gibisiniz. Iyi gunde koyu gunde yeri geldi fircanizi yedim yeri geldi duanizi aldim. Bu site cok guzel. Bu sitenin kadinlari cok guzel... Bu ruhu ve sizleri cok seviyorum

Son düzenleme:
Sizi tebrik ederim. Gercekten ornek bir hal. Cok tesekkur ederim ilginize insaallah benjmde mujdeli haberimi alacaksiniz

Bende 0 uykuyla girmiştim 2007 de olsun yinede kazanmistim. Inşallah hayallerine giden bu kapı sana açılır hayatında başarılar diliyorum.

Sizi tebrik ederim. Gercekten ornek bir hal. Cok tesekkur ederim ilginize insaallah benjmde mujdeli haberimi alacaksiniz

İnş. sende istediğin yerde olursun ki bence olursun Çünkü Allah nasip etmeyeceği isteği ve duayı kulunun kalbine koymazmış. Haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…