bu hemşirenin yaptığı doğru muydu? (aşıyı hazırlayıp bir kenara koymak çocuğun boyunu kilosunu ölçüp not alıp öyle aşıyo yapmak?)

Siz o bahsedilen üyeyseniz bu nasıl takıntı anlamadım.
Böyle çocuğunu çok düşünüyormuş gibi aman şu kişi doğru mu yaptı, aman bu kişi yanlış mi yaptı diye triplere girerek çocuğunu 50 dk arabaya kilitleyen ihmalķâr bir insan olduğunuz gerçeğini mi unutmaya çalışıyorsunuz? Ufacık çocuğun eline telefon da vermiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.
Takıntılı olmayan, çocuğunu normal ölçüde düşünen bir insan bile yapmaz bunu. Takıntılarınız sadece işinize gelen konularda ortaya çıkıyor galiba.

Ayy şaka misiniz siz. dediğiniz gibi olsa doğru düzgün aşılı olan çocuk binde bir ihtimal olur. dakikasında bozulan aşı mi olur hiç

Siz başka bir üyelikle aynı soruyu sorup sonra linç yiyip kaçan kişisiniz demi? Tedavi olun. Bu kafayla çocuğunuza yazık edersiniz

Hastalıkların da bir adabı var aslında, hastalıktan ziyade bizimle kafa buluyor gibi, yoksa hiç normal değil, siz hafif olmasına rağmen tedeavi gördüm diyorsunuz, söylemeseniz fark bile edilmez, bu yaşa dek bu kadar ağır kafayla toplumda gizlenemezdi, birileri fark edip tedaviye teşfik ederdi diye düşünüyorum.

Eşinden boşanmış sanırım. Öyle yazıyor profilinde.
Benim merak ettiğim, acaba çocuğun babası olanların farkında mı

Böyleleri kendi yaptıkları kötülüklere bir bahane bulur , kendi eziyetlerini meşrulaştırır ama beş dakika dışarda kalan aşıyı dert eder. Birde bu kadın atanmış bir öğretmenmiş. Bu zeka ile nasıl atanıyor hatta nasıl üniversite okuyor ben çok merak ettim. Bu zeka ile nasıl üremek gerektiğini bilmesi bile mucize ama anksiyetem var diye arabada 1 saate yakın bıraktığı çocuğun ağlamasına hayıflanıyor. Eşinin haberi var mı acaba bu yaptıklarından. Keşke duysa da çocuğu alsa.

Yok demeyin öyle çok fena OKB si olan bir iş arkadaşım var kendisine söylüyoruz ama asla ve asla kabul etmiyor. Düşünün kesinlikle dogru yaptıgı saatler süren bir işlemi şüpheye düşüp en bastan yapıyor

İlk başta bende öyle düşündüm fakat kafa bulan tipler burada genelde ortalığı karıştırmak için hep yazarlar. Bu üye öyle değil,bir şey yazıyor sorunun cevabını aldıktan sonra gidiyor hemen. Büyük ihtimalle kendi sevdiği insanlara karşı bu şekilde takıntılı olduğu için dışardan çok fazla farkedilmemiş olabilir diye düşünüyorum. O yüzden en büyük zorluğu çeken eşi ve çocuğudur bence. Gerçekten ağır vaka,allah yardımcısı olsun. Ama insanın birazda iyileşmeye gönlü olmalı,koskoca insan sonuçta farkında olmalı saçmaladığının.

ben kaçırmışım onu ya.. nasıl kilitlemiş 50 dk
Kendisi öğretmen. Kilitleyip bırakmış ve derse gitmiş. Geldiğinde çocuğu çok ağlamış bulmuş ve çocuk arabanın camını açmış. Yakında da inşaat varmış, acaba inşaat işçileri çocuğuna bir şey yapmış mıymış. İğneyle hiv virüsü bulastirmislar mıymış korkularıyla konu açmıştı.

tövbeler olsun.. 50 dk çocuğu arabada bırakmak çok normalmiş gibi kaygılandığı şeylere bakın.
inşaat işçilerinin elinde iğneyle hiv virüsü ne arayacakmış acaba çok merak ettim.
gerçekten bazı insanların tedavi görüp öyle hayata atılmaları gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…