Bu hıçkırık mı tekme mi ?

Canimoglum0404

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
5
1
1
45
Bugün 21 haftalık oldum kızlar nolur benim gibi hisseden varsa yazsın karnımda hissetmiyorum genital bölgemde hissediyorum art arda oluyor herkes karında hissediyor psikolojim bozuldu gerçekten acaba çok mu aşağıda çocuk ama karnımda baloncuklar hissediyorum bu aşağıdaki ne anlamadım

Keşke bu duyguyu yaşasaydım da sanada bişeyler söyleyebilseydim canım benim içini ferah tut dr kontrolünde sıkıntılı bir durum yoksa korkma ve yazmaktaki amacıma gelirsek konunun üste çıkması tecrübeli arkadaşların görüpte yorum yazması için sağlıkla bir avazda al kucağına meleğini ♥️

Keşke bu duyguyu yaşasaydım da sanada bişeyler söyleyebilseydim canım benim içini ferah tut dr kontrolünde sıkıntılı bir durum yoksa korkma ve yazmaktaki amacıma gelirsek konunun üste çıkması tecrübeli arkadaşların görüpte yorum yazması için sağlıkla bir avazda al kucağına meleğini ♥️
Çooookkk teşekkür ederim ama çok korkuyorum hıçkırık karında ritmik diyorlar ama karında baloncukta hissediyorum bu aşağıdaki ne anlamadım

Çooookkk teşekkür ederim ama çok korkuyorum hıçkırık karında ritmik diyorlar ama karında baloncukta hissediyorum bu aşağıdaki ne anlamadım
Keşke bişeyler söyleyebilsem tatlım Rabbim seni ve meleğini korusun kötü negatif düşünceleri sil aklından lütfen

Bugün 21 haftalık oldum kızlar nolur benim gibi hisseden varsa yazsın karnımda hissetmiyorum genital bölgemde hissediyorum art arda oluyor herkes karında hissediyor psikolojim bozuldu gerçekten acaba çok mu aşağıda çocuk ama karnımda baloncuklar hissediyorum bu aşağıdaki ne anlamadım
Canım daha küçük olduğundan geziyor karnında benim de öyleydi. Pıt pıt oraya vuruyordu ve mecbur tuvalete sıkışıyordum şimdi 26. Haftaya girdim. Mideme kadar cıkıyo ve cok sert vuruyor. Zaman gecince hareketleri daha sertleşiyor karnını görebiliyorsun. Endişe etme yani.:KK37:

Canım daha küçük olduğundan geziyor karnında benim de öyleydi. Pıt pıt oraya vuruyordu ve mecbur tuvalete sıkışıyordum şimdi 26. Haftaya girdim. Mideme kadar cıkıyo ve cok sert vuruyor. Zaman gecince hareketleri daha sertleşiyor karnını görebiliyorsun. Endişe etme yani.:KK37:
Canım bu yani tekme mi gerçi hıçkırık olsa art arda durmaz değil mi bazen iki sefer vuruyor bazen art arda beş altı sefer ama inan çok aşağıda hissediyorum özel bölgede resmen küçük diye mi böyle zamanla çıkıcak mi yani inşallah ya

Daha bebeğin küçük ve daha rahmin göbek deliğinin oralarda. Bide bebeğin hıçkırması ancak 27 den sonra falan hissedersin. Böyle bir yerde saniyede bir pır pır vuruyo gibi.

Gittikçe hıçkırığı daha çok hissedeceksin çok tatlı oluyo

Hıçkırık olduğu nu anlarsın zaten 1 dakika falan sürüyor en az demek ki bebegin kasıkta kasıgında hissediyorsun bunda psikolojinin bozulcagı ne var onu anlamadım :)

Hıçkırık aynı Aralık'la 2-3 dk sürüyor canım. Bende Şen'inle aynı haftalarda alt tarafta yoğun hissediyordum bebişimi

Eğer hiç ritmi değişmeden art arda oluyosa hıçkırıktır şu an bende oluyor mesela gene sıvı içmiş diyorum gülüyorum

Canım bende 21+3 günlüğüm.karindada hissedersin kasiklarinda da....herkes farklı zamanlarda farklı şekillerde hissedebilir...rahat ol canım...

Back
X