- 7 Aralık 2018
- 7.375
- 18.995
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Gidiyorum psikologa ama uzun bir süreç bu. Kendi kendime de yardım etmem lazım özellikle bu uyku sorunu beni çok kötü yaptı. İş bulup çalışamazsam psikologa da devam edemem çünkü.Beni yanlış anlamayın ama sizin ben mutlaka ciddi bir sorununuz olduğunu düşünüyorum.
Lütfen psikolojik tedavi olun.
Bende bir dönem böyleydim ve bu insanı çok yoruyor. Psikologdan sonra cidden hayatım değişti.
Olaylara başka bakmaya başladım.
Sadece bu konunuzu baz alarak yazmadım bu arada.
Hayır yok aslında. Bendeki his eğer uyursam bir şey kaçıracakmışım gibiİş değişikliği, ülke değişikliği, büyük tutarlı alışverişler öncesi ben de bir panik olurum; acaba doğru karar mı verdim diye diye uykularımı kaçırır anksiyete atakları geçiririm. Ama kısa sürede geçer. Eğer böyle bir panik içindeyseniz çok da garip değil bence.
sağlıklı bir insanın günde 6 ile 8 saat uyuması kafi ve vücûd için bu gerekli uyku bozukları psikolojik sorunların tetiklediği problemlerden kaynaklanıyor .yeterince uyku alamamak veya olduğundan fazla uyumak hem vücûd hemde ruh sağlığımız açısından bir çok soruna neden oluyor ,gittiğiniz doktora bu durumu anlattıysanız o size bu konu da bilgi verecektir .burdan ne desek yersiz fakat yaşadığınız durum hiçte normal değil belkide psikiyatriye gitmelisiniz ilaç tedavisi gerekebilir .Merhaba hanımlar ben yeni bir işe girmeyi düşünüyorum ama uyku düzenim çok garipleşti sabah 5 e kadar uyuyamıyorum sanki uyursam bir şey kaçıracakmışım gibi geliyor. Bu saçma düşünceden dolayı yatağa girince aklım kalıyor. Bir uyanıyorum saat öğlen 4 olmuş. Rekorum 20 saat uyku. Uyandığımda da aşırı depresif sinirliyim. Hasta tavuk modundayım özellikle eve girince oluyor. Bu durum düzelsin diye 2 gün arkadaşımda kaldım ama değişmedi aksine sinir bozucu rüyalar gördüm uyandığımda çok kötü oldum hiç görmek istemediğim insanları falan gördüm. Dünde rüyamda bir kadınla ilişki yaşıyordum-eşcinsel değilim- ya da başka bir şehirde yalnız kaldığımı falan görüyorum. Kısacası uyumaktan korkuyorum. Sebebi ne olabilir böyle hisseden var mı? Bir de uyandığımda dünya başıma yıkılmış gibi kalbimin üzerinde bir öküzle uyanıyorum..
O zaman şöyle yapsanız; bir spora başlasanız mesela. Sizi çok yorar , erken yatmanızı mutlaka tetikler. Belli bir saaten sonra kahve ve çay içmeyin.Gidiyorum psikologa ama uzun bir süreç bu. Kendi kendime de yardım etmem lazım özellikle bu uyku sorunu beni çok kötü yaptı. İş bulup çalışamazsam psikologa da devam edemem çünkü.
Yok olunca da derdime dert katıp gitti zatenSizi genel olarak diğer konulardan da biliyorum; dertlerinizi ciddi anlamda yarı yarıya alacak bir insan yok mu?
Uyku ilacım var ama ilaç çözüm mü bilemiyorumPsikolog değil psikiyatriye gidin. Size uyku ilacı verecektir. Hemen uykuya dalıyorsunuz zaten düşünmeye zaman olmuyor Her akşam aynı saatte için, bir süre sonra vücut alışır ve aynı saatte uyursunuz. Bir dönem ben de kullandım ordan biliyorum.
Kullandın da iyi gelmedi mi yoksa hiç kullanmadın mı?Uyku ilacım var ama ilaç çözüm mü bilemiyorum
Kullandım uyutuyor ama iştahımı çok açtıKullandın da iyi gelmedi mi yoksa hiç kullanmadın mı?
Merhaba hanımlar ben yeni bir işe girmeyi düşünüyorum ama uyku düzenim çok garipleşti sabah 5 e kadar uyuyamıyorum sanki uyursam bir şey kaçıracakmışım gibi geliyor. Bu saçma düşünceden dolayı yatağa girince aklım kalıyor. Bir uyanıyorum saat öğlen 4 olmuş. Rekorum 20 saat uyku. Uyandığımda da aşırı depresif sinirliyim. Hasta tavuk modundayım özellikle eve girince oluyor. Bu durum düzelsin diye 2 gün arkadaşımda kaldım ama değişmedi aksine sinir bozucu rüyalar gördüm uyandığımda çok kötü oldum hiç görmek istemediğim insanları falan gördüm. Dünde rüyamda bir kadınla ilişki yaşıyordum-eşcinsel değilim- ya da başka bir şehirde yalnız kaldığımı falan görüyorum. Kısacası uyumaktan korkuyorum. Sebebi ne olabilir böyle hisseden var mı? Bir de uyandığımda dünya başıma yıkılmış gibi kalbimin üzerinde bir öküzle uyanıyorum..
Anladım. Bende hiç öyle bir etki yapmamıştı. Hatta uykumu iyi almak iştahımı kapatmıştı.Kullandım uyutuyor ama iştahımı çok açtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?