26 çok da yolun başı değil ya 20 falan olsa dediğiniz doğru . Bazı duygular zamanında güzel bence. Geç gelen şeyler heves bırakmıyorDaha yolun başındasın bu umutsuzluk niye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 çok da yolun başı değil ya 20 falan olsa dediğiniz doğru . Bazı duygular zamanında güzel bence. Geç gelen şeyler heves bırakmıyorDaha yolun başındasın bu umutsuzluk niye
Abartıyorsunuz bence
26 çok da yolun başı değil ya 20 falan olsa dediğiniz doğru . Bazı duygular zamanında güzel bence. Geç gelen şeyler heves bırakmıyor
Bence sen pkumussun ama hicbir sey anlamamissin yazdiklaromda hicbir çelişki yokOfff en sevmediğim enerji/ruh emici insan tipi. Ki ben işim gereği en çok anksiyete ve depresyonla çalışırım. Depresif, umutsuz veya kaygılı insanlar beni assssla böyle yormuyor. Çünkü öyle hissetmek başka bir şey, mıymıy memnuniyetsiz mızmız veya meymenetsiz olmak başka bir şey. 26 yaşında girdiği triplere bak, kafayı yersin, son enerji bükücü resmen. yanyana gelsek anam gibi durursun bu enerjiyle/kafayla. Hem demek ki beğenilmiyorum demişsin, hem sadece güzel bulunduğum için sevilmek istemem demişsin, hem ne sıradanlar seviliyor demişsin, hem erkekler dışını beğenmeden içini merak etmiyor demişsin. kısacası hiçbir lafın birbirini tutmuyor, hepsi çelişkili ve hepsinin tek ortak özelliği aşırı negatif basan fikirler olması. İşim şiştiği için gidiyorum tavsiye de vermiyorum zaten istememişsin sadece içini dökmüşsün öyle yazıyor
Tanışmak isteyen olmadığına göre begenilmiyorum. Ama begenilince illa sevilecegim diye bir şey yokOfff en sevmediğim enerji/ruh emici insan tipi. Ki ben işim gereği en çok anksiyete ve depresyonla çalışırım. Depresif, umutsuz veya kaygılı insanlar beni assssla böyle yormuyor. Çünkü öyle hissetmek başka bir şey, mıymıy memnuniyetsiz mızmız veya meymenetsiz olmak başka bir şey. 26 yaşında girdiği triplere bak, kafayı yersin, son enerji bükücü resmen. yanyana gelsek anam gibi durursun bu enerjiyle/kafayla. Hem demek ki beğenilmiyorum demişsin, hem sadece güzel bulunduğum için sevilmek istemem demişsin, hem ne sıradanlar seviliyor demişsin, hem erkekler dışını beğenmeden içini merak etmiyor demişsin. kısacası hiçbir lafın birbirini tutmuyor, hepsi çelişkili ve hepsinin tek ortak özelliği aşırı negatif basan fikirler olması. İşim şiştiği için gidiyorum tavsiye de vermiyorum zaten istememişsin sadece içini dökmüşsün öyle yazıyor
Uzman desteği alabilirsin. Belli ki çevre baskısını tolere edemiyorsun.En son ne zaman gerçek anlamda mutlu oldum hatırlamıyorum. İçimde hep bi mutsuzluk, hüzün, isyan ve umutsuzluk var. Biri tarafından sevilebilecegimi düşünmüyorum. 26 yaşındayım ama sevilmek, birinin bana aşık olması nasıl bir his hiç tatmadım. Bu saatten sonra da tadar miyim bilmiyorum. Zaten yaşlandığımı dusunuyorum artik.Birinin beni gerçekten ben olduğum için seveceğini, begeneceginj düşünmüyorum. Galiba bunca yil sevilmedigim icin ogrenilmis caresizlik olustu bende ama engel olamiyorum bu hisse. İnsanlar sürekli dış görünüşüme iltifat ediyor güzel olduğumu söylüyor ama sevilmedikten sonra bunların bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Bana aileler vasıtasıyla tanisacagim birilerini öneriyorlar. Ama ben böyle bir tanışma istemiyorum. Biri beni görünce aşık olsun, gerçekten beğensin ve ben de aynı şekilde onu beğenip seveyim o şekilde bir ilişki olsun istiyorum. Bir de yaşımdan dolayı çevre baskısı olmaya başladı ama ben sırf birileri istedi ya da ısrar etti diye hiç bilmediğim görmediğim adamlarla görüşmek ya da evlenmek istemiyorum. Ama yalnız olduğum için çevre tarafından "kimseyi bulamadı, kimse tarafından begenilmedi" gibi dusunuldugunu hissediyorum. Bu durum beni bu aralar biraz isyana ve umutsuzluğa sürükledi maalesef. Lisede serseri ayyaş kim varsa aşkı bulmuş ben bulamadım. Bir de belli bir yaştan sonra bu işlerin daha zor olduğunu düşünüyorum. Derdin bu mu diyebilirsiniz ama sevme-sevilme ihtiyacının insan yaşamında ne kadar önemli olduğunu unutulmamali bence
Niye derdin bu mu diyelim?. Gayet de mantıklı bir dert.güzel olmanıza rağmen âşık olan olmamasına şaşırdım doğrusu.ne çirkinlere neler yapılıyor.insanda kısmet olacak demek ki.allah çirkin şansı versin diye boşuna demiyorlar.inşallah bu günlerden sonra açılır kısmetiniz ne diyeyim.bu işlere yapacak birşey pek yok maalesef.En son ne zaman gerçek anlamda mutlu oldum hatırlamıyorum. İçimde hep bi mutsuzluk, hüzün, isyan ve umutsuzluk var. Biri tarafından sevilebilecegimi düşünmüyorum. 26 yaşındayım ama sevilmek, birinin bana aşık olması nasıl bir his hiç tatmadım. Bu saatten sonra da tadar miyim bilmiyorum. Zaten yaşlandığımı dusunuyorum artik.Birinin beni gerçekten ben olduğum için seveceğini, begeneceginj düşünmüyorum. Galiba bunca yil sevilmedigim icin ogrenilmis caresizlik olustu bende ama engel olamiyorum bu hisse. İnsanlar sürekli dış görünüşüme iltifat ediyor güzel olduğumu söylüyor ama sevilmedikten sonra bunların bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Bana aileler vasıtasıyla tanisacagim birilerini öneriyorlar. Ama ben böyle bir tanışma istemiyorum. Biri beni görünce aşık olsun, gerçekten beğensin ve ben de aynı şekilde onu beğenip seveyim o şekilde bir ilişki olsun istiyorum. Bir de yaşımdan dolayı çevre baskısı olmaya başladı ama ben sırf birileri istedi ya da ısrar etti diye hiç bilmediğim görmediğim adamlarla görüşmek ya da evlenmek istemiyorum. Ama yalnız olduğum için çevre tarafından "kimseyi bulamadı, kimse tarafından begenilmedi" gibi dusunuldugunu hissediyorum. Bu durum beni bu aralar biraz isyana ve umutsuzluğa sürükledi maalesef. Lisede serseri ayyaş kim varsa aşkı bulmuş ben bulamadım. Bir de belli bir yaştan sonra bu işlerin daha zor olduğunu düşünüyorum. Derdin bu mu diyebilirsiniz ama sevme-sevilme ihtiyacının insan yaşamında ne kadar önemli olduğunu unutulmamali bence
Kısmetinde varsa oluyor işte.gayet de çirkin insanlar var bu arada.karakteri güzel olmayan, sohbeti açmayan insanlar yalnız mı sanki.herkesin var valla.gayet güzel ilişkiler de yaşıyorlar.tamamen kısmet.ilk adımı atabilirsin belki de kadınlar atınca da çok yürümüyor bence.ne diyeyim şansın bol olsun.Kimseye çirkin falan demedim hemen duyar kasmayın ya ayy. Gayet de sevgilisine suratsizlik yapan insanlar var. Bir tarafımdan uydurmuyorum. Seven insan için bahane yoktur zaten suratsız olup olmaması pozitif olması falan önemli olmaz
Belki de itici geliyorum karsi cinseNiye derdin bu mu diyelim?. Gayet de mantıklı bir dert.güzel olmanıza rağmen âşık olan olmamasına şaşırdım doğrusu.ne çirkinlere neler yapılıyor.insanda kısmet olacak demek ki.allah çirkin şansı versin diye boşuna demiyorlar.inşallah bu günlerden sonra açılır kısmetiniz ne diyeyim.bu işlere yapacak birşey pek yok maalesef.
itici falan değilsindir de ne bileyim yani.ben de çok şaşırıyorum kimse kimseyle ilgilenmezken bu çark nasıl dönüyor diye.nereye gitsen aile çoluk çocuk.insan anlam veremiyor bunca insan nasıl evliliğe gidecek kadar ilişki bulabiliyor.Belki de itici geliyorum karsi cinseAçıkçası pek umudum yok bu kismet acilma konusunda. Zaten tecrübem de olmadığı için bu yaştan sonra kurulan bir ilişki nasıl sağlıklı olur bilmiyorum. Gercekten önemli olan baht güzelliği
Görücü usulü, kusurları görmemezlikten gelmek, azla yetinmek, tabi bunlar ne kadar doğru bilinmezitici falan değilsindir de ne bileyim yani.ben de çok şaşırıyorum kimse kimseyle ilgilenmezken bu çark nasıl dönüyor diye.nereye gitsen aile çoluk çocuk.insan anlam veremiyor bunca insan nasıl evliliğe gidecek kadar ilişki bulabiliyor.
Sen bensin içimdekileri yazmışsın. 28 yaşındayım ya hiç mi düzgün sevilmedim herkes konuştuğun nasıl yok güzel kızsın diyor ama ben de biri bana aşık olsun benim için çabalasın istiyorum. Saçma salak ne tipler aşkı buldu evleniyor ben yalnız kalmış hissediyorum. Arkadaşım olmayan bir şehire atandım 1 yıl iş yerinde de kimse yok çevremde de yok, benim insanlara da güvenim kalmamış nasıl olacak hiç bilmiyorum ama benim de sevilmeye çok ihtiyacım var.En son ne zaman gerçek anlamda mutlu oldum hatırlamıyorum. İçimde hep bi mutsuzluk, hüzün, isyan ve umutsuzluk var. Biri tarafından sevilebilecegimi düşünmüyorum. 26 yaşındayım ama sevilmek, birinin bana aşık olması nasıl bir his hiç tatmadım. Bu saatten sonra da tadar miyim bilmiyorum. Zaten yaşlandığımı dusunuyorum artik.Birinin beni gerçekten ben olduğum için seveceğini, begeneceginj düşünmüyorum. Galiba bunca yil sevilmedigim icin ogrenilmis caresizlik olustu bende ama engel olamiyorum bu hisse. İnsanlar sürekli dış görünüşüme iltifat ediyor güzel olduğumu söylüyor ama sevilmedikten sonra bunların bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Bana aileler vasıtasıyla tanisacagim birilerini öneriyorlar. Ama ben böyle bir tanışma istemiyorum. Biri beni görünce aşık olsun, gerçekten beğensin ve ben de aynı şekilde onu beğenip seveyim o şekilde bir ilişki olsun istiyorum. Bir de yaşımdan dolayı çevre baskısı olmaya başladı ama ben sırf birileri istedi ya da ısrar etti diye hiç bilmediğim görmediğim adamlarla görüşmek ya da evlenmek istemiyorum. Ama yalnız olduğum için çevre tarafından "kimseyi bulamadı, kimse tarafından begenilmedi" gibi dusunuldugunu hissediyorum. Bu durum beni bu aralar biraz isyana ve umutsuzluğa sürükledi maalesef. Lisede serseri ayyaş kim varsa aşkı bulmuş ben bulamadım. Bir de belli bir yaştan sonra bu işlerin daha zor olduğunu düşünüyorum. Derdin bu mu diyebilirsiniz ama sevme-sevilme ihtiyacının insan yaşamında ne kadar önemli olduğunu unutulmamali bence
Evet gerçekten aynıyız..seni nasıl boş bırakmışlar diyorlar ama bu yaşıma kadar hiç sevgilim sevenim olmadı utanıyorum artık yani. Ettafimda herkes ya sevgilisi var ya evli ya nişanlı. Ben de keşke başka bir yere atansaydim orada aşkı bulurdum diyorum. Bu sevme sevilme ihtiyacını nasıl giderecegiz bilmiyorumSen bensin içimdekileri yazmışsın. 28 yaşındayım ya hiç mi düzgün sevilmedim herkes konuştuğun nasıl yok güzel kızsın diyor ama ben de biri bana aşık olsun benim için çabalasın istiyorum. Saçma salak ne tipler aşkı buldu evleniyor ben yalnız kalmış hissediyorum. Arkadaşım olmayan bir şehire atandım 1 yıl iş yerinde de kimse yok çevremde de yok, benim insanlara da güvenim kalmamış nasıl olacak hiç bilmiyorum ama benim de sevilmeye çok ihtiyacım var.
En güzel olmayan kişilere bile âşık olan çıkıyor.acaba enerjin mi çok kötü?illa ki herkese birileri geliyor.bu tarz konularda genelde konu sahibinin erkeklere ve cinselliğe karşı çok büyük tabuları oluyor.hani çocukken bize öğretilen ataerkil saçma kalıplar, sözler var ya onlara inanıyorlar.ırz düşmanı erkekler, erkeklerden kaçması gereken kadınlar falan.cinselliği ya da teması kullanılmak olarak görmek...Bu tarz şeylere inanan kişiler çok itici bir enerji yayıp hem bu tarz şeylerden şikayet ediyorlar.Evet gerçekten aynıyız..seni nasıl boş bırakmışlar diyorlar ama bu yaşıma kadar hiç sevgilim sevenim olmadı utanıyorum artık yani. Ettafimda herkes ya sevgilisi var ya evli ya nişanlı. Ben de keşke başka bir yere atansaydim orada aşkı bulurdum diyorum. Bu sevme sevilme ihtiyacını nasıl giderecegiz bilmiyorum
biraz var aslında evet. Hem erkeklere hem cinselloge karsi on yargim ve korkum var. Ama bu durum dışarıdan nasıl anlaşılıyor ki? Bunu acik bir şekilde dile getitmedigim sürece nasıl bunu anlayabilirler nasıl bi enerji yayılır yani?En güzel olmayan kişilere bile âşık olan çıkıyor.acaba enerjin mi çok kötü?illa ki herkese birileri geliyor.bu tarz konularda genelde konu sahibinin erkeklere ve cinselliğe karşı çok büyük tabuları oluyor.hani çocukken bize öğretilen ataerkil saçma kalıplar, sözler var ya onlara inanıyorlar.ırz düşmanı erkekler, erkeklerden kaçması gereken kadınlar falan.cinselliği ya da teması kullanılmak olarak görmek...Bu tarz şeylere inanan kişiler çok itici bir enerji yayıp hem bu tarz şeylerden şikayet ediyorlar.
Bakışımıza, duruşumuza, yürüyüşümüze herşeye yansıyor işte.bana da tuhaf geliyor ama söylediklerimizden yaptıklarımızdan çok enerji meselesi geçiyor insanlara.önyargıların için psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.biraz var aslında evet. Hem erkeklere hem cinselloge karsi on yargim ve korkum var. Ama bu durum dışarıdan nasıl anlaşılıyor ki? Bunu acik bir şekilde dile getitmedigim sürece nasıl bunu anlayabilirler nasıl bi enerji yayılır yani?
yaşlandığımı düşünüyorum dediğiniz yaşa dönmek için neler vermezdim. aileler vasıtasıyla tanışmakta hiçbir sakınca yok bu arada, aşkı ve sevgiyi bu şekilde bulamayacağınızı nereden çıkardınız? etrafınızda aşkı bulan insanlar romantik komedi filmlerindeki gibi mi buldu sanıyorsunuz, onlar da ya aile ya arkadaş ya da iş çevresinden buldu.En son ne zaman gerçek anlamda mutlu oldum hatırlamıyorum. İçimde hep bi mutsuzluk, hüzün, isyan ve umutsuzluk var. Biri tarafından sevilebilecegimi düşünmüyorum. 26 yaşındayım ama sevilmek, birinin bana aşık olması nasıl bir his hiç tatmadım. Bu saatten sonra da tadar miyim bilmiyorum. Zaten yaşlandığımı dusunuyorum artik.Birinin beni gerçekten ben olduğum için seveceğini, begeneceginj düşünmüyorum. Galiba bunca yil sevilmedigim icin ogrenilmis caresizlik olustu bende ama engel olamiyorum bu hisse. İnsanlar sürekli dış görünüşüme iltifat ediyor güzel olduğumu söylüyor ama sevilmedikten sonra bunların bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Bana aileler vasıtasıyla tanisacagim birilerini öneriyorlar. Ama ben böyle bir tanışma istemiyorum. Biri beni görünce aşık olsun, gerçekten beğensin ve ben de aynı şekilde onu beğenip seveyim o şekilde bir ilişki olsun istiyorum. Bir de yaşımdan dolayı çevre baskısı olmaya başladı ama ben sırf birileri istedi ya da ısrar etti diye hiç bilmediğim görmediğim adamlarla görüşmek ya da evlenmek istemiyorum. Ama yalnız olduğum için çevre tarafından "kimseyi bulamadı, kimse tarafından begenilmedi" gibi dusunuldugunu hissediyorum. Bu durum beni bu aralar biraz isyana ve umutsuzluğa sürükledi maalesef. Lisede serseri ayyaş kim varsa aşkı bulmuş ben bulamadım. Bir de belli bir yaştan sonra bu işlerin daha zor olduğunu düşünüyorum. Derdin bu mu diyebilirsiniz ama sevme-sevilme ihtiyacının insan yaşamında ne kadar önemli olduğunu unutulmamali bence
Ama benim hayalimdeki tanisma bu degil o yüzden uzak durmak istiyorum. Bi de maalesef biraz date fobim var arada tanıdıklar olunca iyice geriliyorum aradaki insanlar yüz yüze baktığımız insanlar o yüzden rahat hissedemem gibi geliyor.yaşlandığımı düşünüyorum dediğiniz yaşa dönmek için neler vermezdim. aileler vasıtasıyla tanışmakta hiçbir sakınca yok bu arada, aşkı ve sevgiyi bu şekilde bulamayacağınızı nereden çıkardınız? etrafınızda aşkı bulan insanlar romantik komedi filmlerindeki gibi mi buldu sanıyorsunuz, onlar da ya aile ya arkadaş ya da iş çevresinden buldu.
Artık evlenecek doğru erkek kalmadı ki kalanlar da sanki istemiyor ben anlamıyorum ne olacak ciddenEvet gerçekten aynıyız..seni nasıl boş bırakmışlar diyorlar ama bu yaşıma kadar hiç sevgilim sevenim olmadı utanıyorum artık yani. Ettafimda herkes ya sevgilisi var ya evli ya nişanlı. Ben de keşke başka bir yere atansaydim orada aşkı bulurdum diyorum. Bu sevme sevilme ihtiyacını nasıl giderecegiz bilmiyorum