bu hislerimi duygularımı istemiyorum

NurDahan24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
21
0
0
Balıkesir
rabbim bunu düşmanıma yaşatmasın çok kötü.. benim için yaşamayan bilemez hafif gelir belki
ben aslan burcuyum burçlara inanıyorum aslane burcu genelde hep zor birisini sever bende öyleyim benim için çok zor olacak digerlerinden farkı olacak. öylede oldu . erkek arkadaşım çok zor biriydi çok emekler verdık ve 16. ayımıza girdik dünde konu açmıştım ama derdimi anlamatamadım ve o yüzden yorumlar faydalı olmadı bugün derdimi anlatabilirim belki
erkek arkadaşıma karşı eski duygularım yok gibi sanki. kızmayın beni lütfen ben onu deli gibi seviyorum. şimdiye kadar bana en ufak hatası dair olmadı son zamanlarda bu hisler aldı götürdü beni bazen kurtuluyorum bazen tekrar geliyor kutulduğum zamanlarda allahım şükürler olsun diyorum .. kurtuldum o düşüncelerden. kendi kendime diyorum ben aşkımı çokkkkk seviyorum diye :) .
ama bu durum kısa sürüyor o sanki birşeyler hissetmediğim zamanlar o duygulara kapıldığım zamanlar canım çekiliyor içim daralıyor çok kötü oluyorm. nefes alamıyorum baş edemiyorum öyle bir sıkılganlık hissizlik duygusuzlulk düşüyor ki içime o durumda kendimi boşluga atmak istiyorum bu duygularımdan kurtulmak için bugün evi temizledim yemek yaptım ütü yaptım koştum durmadan erkek arkadaşıma karşı bu duygularım belki beni rahat bırakır diye ama bırakmıyor .. isterseniz beni çok eleştirin ama yeterkii sorunumu buluyum lütfenn kızlar sorunumu bulmamda yardımcı olun sizden başka anlatabileceiğim hiç kimsem yok lütfen kızlar

Son düzenleme:
nasıl yani ondan sıkılma gibi bir iç sıkıntısı bu mu eger öyleyse kendinizle basbaşa kalın yada bir gün hiç msjlaşmayın konusmayın görüşmeyin özleyin biribirinizi hastayım gibibahaneler üretebilirsin herkesin kafasını dinlemeye ihtiyacı oldugu dönemler olur eşin sevgilim annen baban hepsinin yeri ayrı ama senin de kişisel bir özel hayatın var ve yanlız kalmayada hakkın var

Erkek arkadaşın sana fazlaca düşkünse, her fırsatta seni sevgi sözcülerine boğuyor ve sıkı takipçin ise bu seni itiyor olabililir. Senden vazgectiğini bir düşün bakalım nasıl peşinde koşmaya başlayacaksın. Bazen fazla ilgi göstermek ilgi gösteren kişiyi haketmediği şekilde değersizleştirebiliyor.

Canım anlıyorum seni, aynı durum ara ara bana da oluyo bunları hissetmiyorum ama düşünüyorum ilişkim konusunda bi ümitsizlik,karamsarlık, bazen soğuduğumu düşünüyorum en küçük bişeye takılıyorum kuruyorum da kuruyorum halbu ki çok seviyorum ama düşüncelerim bazen boğsa da kendimi farklı uğraşlara yöneltmeye çalışıyorum bi ara destek almayı bile düşündüm ama erteliyorum...

Bende Aslan burcuyum :) Sevgilinin burcu ne?
2-3 yıl önce bende bu durumu çok yaşardım.İlişkim bitti ama farklı sebeplerden.Sonrakilerde böyle bir şey olmadı pek.Sürekli sevgilinden soğuduğunu falan düşünme ki saplantı halini almasın.akışına bırak.Eğer hala da olmuyorsa bir şeyler ayrılmayı deneyebilirsin.

destek almak işe yarayacaksa gercekten alacağım artık danayamıyorım..

Canım bahsettiklerin ilişkinin tam oturmamış olmasına bağlı kafanda yaşadığın basit sorunlar da olabilir, bazı psikolojik tabanlı sorunlar da.Mesela bu sıkıntıların, kafandaki düşünceler regl dönemine denk geliyor mu? Ya da bir karamsar bir mutlu olma halin başka konularda da geçerli mi?

merhaba canım.
ben bu kadar kendını boğmana sebep olacak bır şey goremedım,bu kadar sıkma kendını hasta olursun.
bir seyler eksık ılıskınde sanırım, oyleyse bunu erkek arkadasına sor bır sorun varsa soylesın yoksa da soylesın sende ona gore kafand belırsın bır seyler . bir sorun yoksa da düşünüp durmaktan kurtulursun akısına bırak bıraz fazla zorlama

Bu kadar dert etmenize neden olacak mesele nedir ?

Sevgilinizi eskisi kadar sevmediğiniz hissine kapılmanız mı ?

Eğer bu ise fazla abartmışsınız.

Bunu en iyi siz bilebilirsiniz elbette...

O yokken sürekli onu düşünüyor musunuz ? Yaşadığınız güzel anıları düşünmeniz yüzünüzde tebessüm oluşturuyor mu?
Birbirinize temas anında heycanlanıyor musunuz.? Onun mutluluğuyla mutlu üzüntüsüyle üzgün oluyor musnuz?

Evet diyorsanız seviyorsunuzdur.Aksiyse ayrılmanız yararınıza olacaktır...

hayır canm regl dönemle alakası yok bende ilk öyle zannetim ama değilmiş evet başka olaylarda da var bu durum ama en cok sevdigime karşı böyle hissetmem beni çok yıprattı 2 haftada 4 kilo verdim o kadar kötüyüm ki

evet tabilki evet o benim herşeyim .. ama bu peşimi bırakmayan duygular beni öldürecek ona karşı böyle çirkince hissetmem nefret ediyorum kendimden .. nefret ediyorum ne hale geldim stresten ne kadar kilo verdim yüzümde sivilceler cıktı ben ben deglim sanki saçlarım bile dökülüyor artık kendime yediremiyorum böyle hissetmeyi ona karşı bunlar sevmediğimden değil ama bu duygular neden bilmiyorum kendimi sadece boşluga bırakmak yada saatlerce buz gibi sogukta kıpırdamadan durmak istiyorum

Bence sevgilinden ayrılmalısın.
Psikolojini bu kadar bozacak kadar gel-gitlerin içerisindeyken nasıl huzurun olacak ki?
Seviyorsundur seviliyorsundur tamam,kabul.
Ancak sevgi bir ilişkiyi tek başına yürütmek için yeterli değil ki..

Belkide bunyen yorulmustur sorunlardan eskide olsa

Bazen kalbimiz evet desede beynimiz mantigimiz kabul etmez

Zorbir durum haklisin

Ama enazindan evli degilsin

Zamana birak umarim sana guzel olani yasatsin

Açıkçası benim de yakınlarımda bunlara benzer deneyimler yaşandı, şimdi sana burada anlatıp ne yanlış yönlendirmek ne de kaygılandırmak isterim. Sana söyleyebileceğim tek şey hemen bir psikiyatriste başvurman. Ya da psikolog. O kadar dertlenmişsin ki kilo bile kaybetmişsin, lütfen en azından git bir danış. Böyle kaygılar, kafandaki olumsuz düşünceler, hatta arada bir kurup kurup sevgiline sataşman, aslında bunlar normal şeyler ki 16 ay çok da uzun bir süre değil. Böyle dalgalanmalar olabilir. Ne bileyim başka bir şeye takar sevgiline sararsın. Ama cidden bunlar seni boğuyorsa, çok meşgul ediyorsa, sebepsiz ağlamalar, büyük karamsarlıklar yaşatıyorsa lütfen bir yardım al. Bahsettiğin "başka olayları" da anlat tabii ki, başka sorunların ilişkini etkiliyor olabilir.

Son düzenleme:
erkek arkadaşın ile ne kadar sıklıkta görüşüyorsunuz ya da aynı şehir de misiniz ? bu soruların cevabına göre sana yardımcı olabilirm

canım özel mesaj gönderemiyorum .. su an aynı şehirlerde değiliz bir bucuk aydır uzağız 2 ay sonra gelecek su an hiç görüşemiyoruz

Benimde 7 aydır süren bir ilişkim var. Bizde 1.5 ayda bir anca görüşebiliyoruz. Senin yaşadığın tarza ilk zamanlar bende yaşıyordum. Çok seviyordum hala da seviyorum . Onun bizim yerimize başkasını koyma düşüncesi ya da ya başkasını severse tarzında düşünceler seni bu hale getirebilir.

aklıma gelen ihtimalleri sıralayacağım canım... duygularıni ifade etmeye çalışmışsın ama bir şey çıkartmak gerçekten çok zor

elde edilebilirliği zor olan kişiler hepimiz için çekici oluyor zaten. ilk tanışmanız ilk çıkma teklifi ilk el ele tutuşmanız yada ilk öpüşmeniz bunlar o zor kişiyle ilk defa yaşandığında insanı çok etikliyor ve bir sonrakiler ilki kadar seni eskisi gibi etkilemiyor ve bir şekilde rutine biniyor ki sıkılganlığın bu yüzden olabilir.

bir diğeri sevgilinle 16 ay gibi uzun bir süre geçirmişsin belkide zamanla onun hoş olmayan yönlerini keşfettin ve ona duygusal olarak çok bağlı olduğun için bu yanlarını göremiyorsun/görmek istemiyorsun bilinç altına sürekli kurcalıyorsun ve bu yüzden boşluktasın.

sevgilinle sürekli olarak uzak bir birliktelik mi yaşıyorsunuz.? uzaklık gerçekten iki tarafıda çok yıpratıyor istediğin zaman görüşememk onu görememk acaba şuan ne yapıyor beni düşünüyor mu. gibi düşünceler insanın yiyip bitiriyor.

Sana Sevgi Batması olmuş Seni Kırmıyorsa Üzmüyorsa Aldatmıyorsa neden bu Duygular İçersindesin Seni Kırsa itse daha mı çekici olacak ? yada aldatsa ? Biraz Uzaklaş ozaman bakalım özleyecekmisin merak edicekmisin endişelenicekmisin.! Psikoloğa da gitmeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…