- Konu Sahibi NurDahan24
-
rabbim bunu düşmanıma yaşatmasın çok kötü.. benim için yaşamayan bilemez hafif gelir belki
ben aslan burcuyum burçlara inanıyorum aslane burcu genelde hep zor birisini sever bende öyleyim benim için çok zor olacak digerlerinden farkı olacak. öylede oldu . erkek arkadaşım çok zor biriydi çok emekler verdık ve 16. ayımıza girdik dünde konu açmıştım ama derdimi anlamatamadım ve o yüzden yorumlar faydalı olmadı bugün derdimi anlatabilirim belki
erkek arkadaşıma karşı eski duygularım yok gibi sanki. kızmayın beni lütfen ben onu deli gibi seviyorum. şimdiye kadar bana en ufak hatası dair olmadı son zamanlarda bu hisler aldı götürdü beni bazen kurtuluyorum bazen tekrar geliyor kutulduğum zamanlarda allahım şükürler olsun diyorum .. kurtuldum o düşüncelerden. kendi kendime diyorum ben aşkımı çokkkkk seviyorum diye :) .
ama bu durum kısa sürüyor o sanki birşeyler hissetmediğim zamanlar o duygulara kapıldığım zamanlar canım çekiliyor içim daralıyor çok kötü oluyorm. nefes alamıyorum baş edemiyorum öyle bir sıkılganlık hissizlik duygusuzlulk düşüyor ki içime o durumda kendimi boşluga atmak istiyorum bu duygularımdan kurtulmak için bugün evi temizledim yemek yaptım ütü yaptım koştum durmadan erkek arkadaşıma karşı bu duygularım belki beni rahat bırakır diye ama bırakmıyor .. isterseniz beni çok eleştirin ama yeterkii sorunumu buluyum lütfenn kızlar sorunumu bulmamda yardımcı olun sizden başka anlatabileceiğim hiç kimsem yok lütfen kızlar
Canım anlıyorum seni, aynı durum ara ara bana da oluyo bunları hissetmiyorum ama düşünüyorum ilişkim konusunda bi ümitsizlik,karamsarlık, bazen soğuduğumu düşünüyorum en küçük bişeye takılıyorum kuruyorum da kuruyorum halbu ki çok seviyorum ama düşüncelerim bazen boğsa da kendimi farklı uğraşlara yöneltmeye çalışıyorum bi ara destek almayı bile düşündüm ama erteliyorum...
Canım bahsettiklerin ilişkinin tam oturmamış olmasına bağlı kafanda yaşadığın basit sorunlar da olabilir, bazı psikolojik tabanlı sorunlar da.Mesela bu sıkıntıların, kafandaki düşünceler regl dönemine denk geliyor mu? Ya da bir karamsar bir mutlu olma halin başka konularda da geçerli mi?
Bu kadar dert etmenize neden olacak mesele nedir ?
Sevgilinizi eskisi kadar sevmediğiniz hissine kapılmanız mı ?
Eğer bu ise fazla abartmışsınız.
Bunu en iyi siz bilebilirsiniz elbette...
O yokken sürekli onu düşünüyor musunuz ? Yaşadığınız güzel anıları düşünmeniz yüzünüzde tebessüm oluşturuyor mu?
Birbirinize temas anında heycanlanıyor musunuz.? Onun mutluluğuyla mutlu üzüntüsüyle üzgün oluyor musnuz?
Evet diyorsanız seviyorsunuzdur.Aksiyse ayrılmanız yararınıza olacaktır...
hayır canm regl dönemle alakası yok bende ilk öyle zannetim ama değilmiş evet başka olaylarda da var bu durum ama en cok sevdigime karşı böyle hissetmem beni çok yıprattı 2 haftada 4 kilo verdim o kadar kötüyüm ki
erkek arkadaşın ile ne kadar sıklıkta görüşüyorsunuz ya da aynı şehir de misiniz ? bu soruların cevabına göre sana yardımcı olabilirm
canım özel mesaj gönderemiyorum .. su an aynı şehirlerde değiliz bir bucuk aydır uzağız 2 ay sonra gelecek su an hiç görüşemiyoruz
rabbim bunu düşmanıma yaşatmasın çok kötü.. benim için yaşamayan bilemez hafif gelir belki
ben aslan burcuyum burçlara inanıyorum aslane burcu genelde hep zor birisini sever bende öyleyim benim için çok zor olacak digerlerinden farkı olacak. öylede oldu . erkek arkadaşım çok zor biriydi çok emekler verdık ve 16. ayımıza girdik dünde konu açmıştım ama derdimi anlamatamadım ve o yüzden yorumlar faydalı olmadı bugün derdimi anlatabilirim belki
erkek arkadaşıma karşı eski duygularım yok gibi sanki. kızmayın beni lütfen ben onu deli gibi seviyorum. şimdiye kadar bana en ufak hatası dair olmadı son zamanlarda bu hisler aldı götürdü beni bazen kurtuluyorum bazen tekrar geliyor kutulduğum zamanlarda allahım şükürler olsun diyorum .. kurtuldum o düşüncelerden. kendi kendime diyorum ben aşkımı çokkkkk seviyorum diye :) .
ama bu durum kısa sürüyor o sanki birşeyler hissetmediğim zamanlar o duygulara kapıldığım zamanlar canım çekiliyor içim daralıyor çok kötü oluyorm. nefes alamıyorum baş edemiyorum öyle bir sıkılganlık hissizlik duygusuzlulk düşüyor ki içime o durumda kendimi boşluga atmak istiyorum bu duygularımdan kurtulmak için bugün evi temizledim yemek yaptım ütü yaptım koştum durmadan erkek arkadaşıma karşı bu duygularım belki beni rahat bırakır diye ama bırakmıyor .. isterseniz beni çok eleştirin ama yeterkii sorunumu buluyum lütfenn kızlar sorunumu bulmamda yardımcı olun sizden başka anlatabileceiğim hiç kimsem yok lütfen kızlar
Sana Sevgi Batması olmuş Seni Kırmıyorsa Üzmüyorsa Aldatmıyorsa neden bu Duygular İçersindesin Seni Kırsa itse daha mı çekici olacak ? yada aldatsa ? Biraz Uzaklaş ozaman bakalım özleyecekmisin merak edicekmisin endişelenicekmisin.! Psikoloğa da gitmeni tavsiye ederimrabbim bunu düşmanıma yaşatmasın çok kötü.. benim için yaşamayan bilemez hafif gelir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?