1 sene aynı şehirde oturacaz sonra niaşnlımın görevi dolayısıyla doğuya gidecez,ben ailemsiz geçirdiğim bir günü ziyan olarak düşünürken şimdi ise onlardan ayrılıyorum mafoldumbennişanlımı çok seviyorum ama bazen diyorum ne diye annemin dizinin dibindeki biriyle evlenmedimki arkadaşlarımı görüyorum hergün annesindeler:gitme:canım benim...evlendikten sonra farklı birşehir de mi oturacaksın?..eğer annenlerle aynı şehirdeysen bence hiç üzülme....bekarlığın son zamanlarının tadını çıkar bana kalırsa....
5 aymı???:1shok::gitme::sinifsinif:senağlamacanım ben yaklaşık iki yıldır evliyim ve 5 aydır annemin evine bir kez olsun gidemedim.eşimin işi dolayısıyla farklı şehirdeyiz.özlüyorum tabi onları ama kendi evine alışınca iki gün kalsam sıkılıyorum.eşinle aran iyi olduktan sonra alışırsın yuvana.Mutluluklar dilerim...
bahsetmiyorum ama onlar anlıyo babamla erkek kardeşim hissettirmemeye çalıyolar ama annemi zaman zaman ağlarken yakalıyorum dün geceodasında ağlarken gördüm ben girince gözünü sildi bende onu öyle görünce başladım ağlamaya sabaha kadar uyuyamadım gözlerim şiştisenağlamasenağlamacanım senin yaşadığın duygları çok iyi anlıyorum
benimde çok az günüm kaldı ve evde beraber olduğum her anı kar sayıyorum
ama hayatın kanunu dye kendi kendime teselli veriyorum
anneme anlatamıyorum oda üzülür sen bahsediyormusun bu halinden ailene
bahsetmiyorum ama onlar anlıyo babamla erkek kardeşim hissettirmemeye çalıyolar ama annemi zaman zaman ağlarken yakalıyorum dün geceodasında ağlarken gördüm ben girince gözünü sildi bende onu öyle görünce başladım ağlamaya sabaha kadar uyuyamadım gözlerim şiştisenağlamasenağlama
aynen ya dünden sonra bende nişanlıma ters ters davranıpduruyorum sonrada vicdan azabı çekiyorum aynen ayrılalım dese sevincem:çok üzgünüm:sen ölmek istiyorum falan gibilaflar etmissin.... ben böyle demiyorum
ama çok huysuz oldum nişanlıma yapmadğım kapris kalmadı
sanki benden ayrılmasını bekliyorum ben ayrılama ama bitirse su psikolojiyle sevinirim
sevmediğimden değil evimden ayrılıp yeni bir başlangıç zor geliyor
mafoldumben
aynen ya dünden sonra bende nişanlıma ters ters davranıpduruyorum sonrada vicdan azabı çekiyorum aynen ayrılalım dese sevincem:çok üzgünüm:
:sinifsinif::gitme:mafoldumbensenağlamayine gözlerim doldu mafoldumben
canım ne diyebilirim ki
zaman herşeyin ilacı
8 aylık evliyim ve ilk zamanlara göre biraz daha iyiyim,
ilk aylar zor oluyor biraz
ama zamanla alışıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?