Bu hzn geer mi:((?

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
116
42
Ankara
slm arkadaşlar bu sitede olmasa kimle dertleşeceğim bilmiyorum,şimdiki derdimde şu tam 29 gün sonra düğünüm var Allah izin verirse,nişanlımı çok seviyorum dün gelinliğimi seçtim ama ben mutlu değilim, neden??Ailemden ayrılacak olmam beni mahfediyo sanki onları sonsuza kadar kaybediyorum evim kuruldu herşeyim alındı ama sevinemiyorum bile bu gecede ağlamaktan uyuyamadım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi bu hüzün geçermi sizdede böyle oldumu:gitme::sinifsinif:mafoldumben

Hayırlı olsun,çok mutlu olun inşallah..:Saruboceq:
Normal yaşadıklarınız.
Hepsi geçecek zamanla..
Hiç merak etmeyin..:teselli:

Geçer canım geçer hem giderim hem ağlarım misali alışırsın belli bi zaman sonra.Bende çok üzülmüştüm o yüzden düğünümün tadını bile çıkaramadım doğru düzgün.
Sana tavsiyem kafana hiç birşeyi takma düğününün tadını çıkar hiç birşeye kafanı yorma sonradan pişman olma benim gibi...
Mutluluklar dilerim...

Oyy kıyamam sanaa
Ben de öyle olacağını düşünürüm hep kendim için
Ama sanıyorum herkes aynı şeyi yaşamıştır
Kolay değil ki yıllarını geçirdiğin baba evinden ayrılmak
Allah baba evini aratmasın, çok çok mutlu ol canım.
Mutluluklar a.s.

çok teşekkür ederim arkadaşlar darısı tüm bekarların başına dicem ama diyemiyorum gerçekten çok zormuş hayatım film şeridi gibi gözlerimin önünden geçiyo az öncede kardeşim tutmuş bi şarkı açmış abla bu şarkı sana gelsin diyo gülerek şarkıd şu,,,
babamın bir atı olsa binsede gelse
annemin yelkeni olsa uçsada gelse
kardeşlerim yollarımı bilsede gelse..mafoldumben:gitme::sinifsinif:
nişanlımıda çok seviyorum ailem için ölürüm bazen diyorum ölsemde hepsinden kurtulsam resmen deprosyandayım...
:gitme:

ahhh canım üzülme ben tecrübeli değilim bu konuda ama
sonuçta doğanın kanunu onlarda şimdi üzülebilir
senin gitmene ama olması gereken şeyler bunlar demi.[/B

Allah hayırlı etsin, ömür boyu mutlu olun inşallah .........hiççç merak etme o hüzün geçiyor , yerini derin bir özleme terk ediyor , 35 yaşındayım 9 yıllık evliyim halen zaman zaman keşke annemin evinde olsaydım dediğim anlar oluyor ama kesinlikle mutsuzluktan değil sadece o günlere duyulan özlem .... ama hemencek iyi ki evlenmişim deyip eşine sarılıverirsin , hele de o minicik üçüncü can hayatınıza ortak olunca

canım kıyamam ya geçicek tabi emin ol. hepimiz yaşadık bunları. bende çok zorlanmıştım birde annem yalnız kalıcaktı bu daha da çok koymuştu bir müddet evime alışamadım, baba evimden eşyalarımı alamadım birçok kozmetik malzemem orda kalmıştı almaya kıyamadım, sanki hep oraya dönücem gibi gelirdi. ama geldi geçti. evet insanın canı acıyor ama geçiyor. şimdide evimi çok seviyorum eşimle paylaştığım bu evden çıkmak istemiyorum. üzme tatlı canını düğününün bu özel günlerin keyfini çıkar.. mutluluğunun daim olsun inşallah.

canım benim...evlendikten sonra farklı birşehir de mi oturacaksın?..eğer annenlerle aynı şehirdeysen bence hiç üzülme....bekarlığın son zamanlarının tadını çıkar bana kalırsa....

Ya bende mi bi tuhaflık vardı aceba, ben bu kadar üzülmemiştim doğrusu. Tam tersi yeni bir hayata başlayacak olmanın heyecanı vardı bende. Aslında normali de bu mu olmalı yoksa? Ailenizi kaybetmiyorsunuz ki, neden bu kadar yıpratıyorsunuz kendinizi. Artık siz gerçek hayatla tanışacaksınız. Bakın hem de çok seviyorsunuz nişanlınızı. Artık onlu geceler onlu sabahlar düşüncesi başlamadı mı, bence şuan ki zamanlarınız çok tatlı zamanlar, doyasıya tadını çıkarmaya bakın, üzülme zamanı değil yani. Ha bu hüzün geçer mi derseniz, geçer tabi, muhakkak! Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

canım benim...evlendikten sonra farklı birşehir de mi oturacaksın?..eğer annenlerle aynı şehirdeysen bence hiç üzülme....bekarlığın son zamanlarının tadını çıkar bana kalırsa....
1 sene aynı şehirde oturacaz sonra niaşnlımın görevi dolayısıyla doğuya gidecez,ben ailemsiz geçirdiğim bir günü ziyan olarak düşünürken şimdi ise onlardan ayrılıyorum mafoldumbennişanlımı çok seviyorum ama bazen diyorum ne diye annemin dizinin dibindeki biriyle evlenmedimki arkadaşlarımı görüyorum hergün annesindeler:gitme:

canım ben yaklaşık iki yıldır evliyim ve 5 aydır annemin evine bir kez olsun gidemedim.eşimin işi dolayısıyla farklı şehirdeyiz.özlüyorum tabi onları ama kendi evine alışınca iki gün kalsam sıkılıyorum.eşinle aran iyi olduktan sonra alışırsın yuvana.Mutluluklar dilerim...

5 aymı???:1shok::gitme::sinifsinif:senağlama

canım senin yaşadığın duygları çok iyi anlıyorum
benimde çok az günüm kaldı ve evde beraber olduğum her anı kar sayıyorum
ama hayatın kanunu dye kendi kendime teselli veriyorum
anneme anlatamıyorum oda üzülür sen bahsediyormusun bu halinden ailene

bahsetmiyorum ama onlar anlıyo babamla erkek kardeşim hissettirmemeye çalıyolar ama annemi zaman zaman ağlarken yakalıyorum dün geceodasında ağlarken gördüm ben girince gözünü sildi bende onu öyle görünce başladım ağlamaya sabaha kadar uyuyamadım gözlerim şiştisenağlamasenağlama

sen ölmek istiyorum falan gibilaflar etmissin.... ben böyle demiyorum
ama çok huysuz oldum nişanlıma yapmadğım kapris kalmadı
sanki benden ayrılmasını bekliyorum ben ayrılama ama bitirse su psikolojiyle sevinirim
sevmediğimden değil evimden ayrılıp yeni bir başlangıç zor geliyor
mafoldumben

aynen ya dünden sonra bende nişanlıma ters ters davranıpduruyorum sonrada vicdan azabı çekiyorum aynen ayrılalım dese sevincem:çok üzgünüm:

yine gözlerim doldu mafoldumben
canım ne diyebilirim ki
zaman herşeyin ilacı
8 aylık evliyim ve ilk zamanlara göre biraz daha iyiyim,
ilk aylar zor oluyor biraz
ama zamanla alışıyorsun

aynen ya dünden sonra bende nişanlıma ters ters davranıpduruyorum sonrada vicdan azabı çekiyorum aynen ayrılalım dese sevincem:çok üzgünüm:

umarım şu dönemi kazasız belasız atlatıp hayırlısı ile yuvamızı kuralım :Saruboceq:
ben bu sabah kavga ettim çok zorluorum ama bilerek yapmıyorum sorun yaratıyorum ama bilinçli değil içime fenalık basıyor bir anda konuşurken sölediğini yanlış anlıyorum
ona da kıyamam elinden geleni yapmaya alışıyor susuyor huyuma gidiyor ama biraz daha böle giderse defol diyecek Allahtan çok zaman yok biraz daha çeker
çekmessede canıma minnet derim şu an........:1no2:
ama benim ve senin yaşadıklarını yaşayan çok sanırım tek değiliz

yine gözlerim doldu mafoldumben
canım ne diyebilirim ki
zaman herşeyin ilacı
8 aylık evliyim ve ilk zamanlara göre biraz daha iyiyim,
ilk aylar zor oluyor biraz
ama zamanla alışıyorsun
:sinifsinif::gitme:mafoldumbensenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…