Bu hzn geer mi:((?

güzelim aaa bu kadar kendine dert etme allahaşkına. zor bir durum ama senin yeni yuvan artık kendi evin olucak. inanki evindeki huzuru mutluluğu başka hiçbir yerde bulamayacaksın; babaevine gittiğinde eski günlerini özlersin anarsın tabiki ama benim kendi yuvam var der evine gitmek istersin inanki. bu kadar üzme kendini, herşeyi oluruna bırak

Canim uzulme inan zamana ihtiyacin var ben cok agladim seni bilmiyorum ama ailem evime arabayla 15 20 dk uzaklikta ve ben sanki cook uzaklara gidiyom gibi agladim sonra annemlere gidince hep evimi ozledim kendi yuvani kendi duzenin kurunca hic aramiyosun telefon var int. Var istedigin an gorusup seslerini duyarsin bence bunlari dusunme ve dugununde eglenmeye bak sonra o gunler geri gelmiyo insan hayatinda bikere evleniyo sonra pisman olursun benden demesi

Ağıt ağıt getirir der hep annem...

Haklısın zor bir durum ama bu kadar yıpratma kendini...

Bence her anın tadını çıkar sonra geriye dönüp keşke şunu şöyle yapsaydım demek daha zor geliyor insana...

Şimdiden bir ömür boyu mutluluklar, sevgilerimle...

ailemden hiç ayrı kalmadım 1 gün bile birde tek kızım evde anneme çok düşkünüm tedirgin edecek şeylerde oldu ama şuanda aklımda onların hiç biri yok tek düşüncem sanki artık hiç bişey eskisi gibi olmayak o yüzden içim çok acıyorsenağlamasenağlamainşallah geçer ve bende çok mutlu olurum her evlenen insan gibi:gitme:

misafir evi gibimi yani onlarda bensizliğe alışacak öylemi:gitme::gitme:

ayyy kıyamam ben ya
bir süre sonra kendi evine alışıyorsun aileni ziyarete gittiğin zaman sanki o evde hiç yaşamamış gibi oluyorsun .
ne bileyim çok değişik duygular içinde hissediyorsun kendini.
bunu anlatmak istedim sadece .

anladım:çok üzgünüm:yada yaşıyınca anlıcam galiba...

geçer geçer budaaa geçer
biran gelır lafım geçer kolay değilll canın çekerrr..
ev bu evvv insanın kendı evi yuvası çok zorr allah yardım etsin
nasıl gitcess yaa
hem giderim hem ağlarım hesabı:jeyyar:

bu kadar bırakma kendini lütfen herkes bir şekilde ailesinden ayrılıyor.

önemli olan senin mutlu olman

mutlu olduğunu gören ailen daha çok mutlu olur inan :teselli:
teşekkür ederim sözleriniz gerçekten bana moral verdi en azından kafam dağıldı biraz bomboştum resmen yorum yapan herkese sonsuz teşekkürler.....

teşekkür ederim sözleriniz gerçekten bana moral verdi en azından kafam dağıldı biraz bomboştum resmen yorum yapan herkese sonsuz teşekkürler.....

Rica ederim tatlım yardımımız olduysa ne mutlu .

Dağıt kafanı birşeylerle düşünmemeye çalış sadece mutlu olmaya bak sen Şeniz

canım tecrübeli değilim ama 23 gün sonra benimde düğünüm var bende aileme çok düşkünüm abim evli evde tekim bende önceden başka bir şehire gitsem küçükken gece ağlar kendimi getirtirdim ama şimdi mecburum ağlasamda kalmak zorundayım nişanlımla 6 yıl doldu beraberliğimiz birbirimize alışkınız o yüzden dert etmemeye çalışacağım aynı şehirdeyiz ailemide her zaman görürüm RAbbim büyük ayrılıklar vermesin

zor bir durum ya gerçekten kendi adıma düşündüm bende çok ağlardım ama hepimiz evlenicez sonunda hayırlısıyla artık ne diyelim.üzülme siyemicem elinde değil zaten insanın ama gün gelecek annenin evindeyken kendi evine gitmeye bakcaksın öyle oluyor çünkü ayrı yuvası olunca insanın birde çocuğa karışınca yaşamadan görülmez tabi ama kendi hayat teleşın giriyor.

geçer canım geçer zaman la alışırsın:roflol:

Canım hayırlı olsun.
Hüzünlenmen çok normal ama sevdiğin insanla bir ömür birlikte olacaksın ve ailen de zaten her istediğin yanında olacak öyle düşünsene.Mutuluklar...

güzel dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler canyoldaşlarım benim iyiki varsınıza.s.a.s.:enbuyukkk:

walla snei çok iyi anlıorum canım . . . çnkü aynı duyguları bende yaşıyorum . 2 sene önce 3 haftalığına tatile gttm .ikinci haftada annem dayanamadı geldi aldı.ben şimdi nasıl ayrılcam die ddüşünüorum . . off off çok zor ((

sen de terslik yok canım. olması gereken seninki. okumuş yazmış belli bir yaşa gelmiş, bir erkeğe gönül verip evlenme kararı almış bir genç kızın artık kendi ailesi ile ilgili olarak bir takım şeyleri geride bırakması lazım. herşeyi demiyorum dikkat edin. onlar her zaman ailemiz tabiiki. ama böyle aile bağımlısı ve özellikle anne düşkünü genç kadınların evliliği hep pürüzlü olur.toparlanın bir an önce. siz ayrı bir bireysiniz ve artık bir aile kurmakla görevlisiniz.anne babanız mı onlar ömürleri oldukça yerlerine duruyorlar, bir yere gittikleri yok.

ya bunları yaşaman pek normal benim kına gecem olduğu akşam eve geldim duş aldım aynı eşortmanlarımı giyindim ya dedim bi kızın kınaya gittim geldim sanki.sabah kuaföre gidecem annem uyandırıo kalk kızım geç kaldın sanki düğün benim ddüğünüm değilmiş gibi sıfır heycan kalktım evi süpürdüm kahvaltımı yaptım eşim beklio kuaföre gidicez aslında çok telaşlı biriyimdir ama insan inanamıor.zamanla alışırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…