- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
ailemden hiç ayrı kalmadım 1 gün bile birde tek kızım evde anneme çok düşkünüm tedirgin edecek şeylerde oldu ama şuanda aklımda onların hiç biri yok tek düşüncem sanki artık hiç bişey eskisi gibi olmayak o yüzden içim çok acıyorsenağlamasenağlamainşallah geçer ve bende çok mutlu olurum her evlenen insan gibi:gitme:sen ailenden hiç mi ayrı kalmadın bu zamana kadar ondan mı acaba bu kadar duygusal bakışın olaya ?
açıkçası herkes anlıyorum demiş ama ben anlayamadım bu psikolojiyi... belki de liseden beri ailemden ayrı yaşıyorum diye...
kusura bakma ama çok fazla hüzünlü geldi bana halin... dilerim geçer ... ama çok hassassın galiba bu konuda...
yine de yeni bir hayat başlıyor senin için ; hem de sevdiğin adamla ; senin de bir ailen ve hatta çocukların olucak... senin şimdi bu hayalleri kurup heyecan duyman lazım hüzün duyman değil ki...
acaba seni tedirgin edecek birşeyler mi yaşadın?
misafir evi gibimi yani onlarda bensizliğe alışacak öylemi:gitme::gitme:
anladım:çok üzgünüm:yada yaşıyınca anlıcam galiba...ayyy kıyamam ben ya
bir süre sonra kendi evine alışıyorsun aileni ziyarete gittiğin zaman sanki o evde hiç yaşamamış gibi oluyorsun .
ne bileyim çok değişik duygular içinde hissediyorsun kendini.
bunu anlatmak istedim sadece .
anladım:çok üzgünüm:yada yaşıyınca anlıcam galiba...
teşekkür ederim sözleriniz gerçekten bana moral verdi en azından kafam dağıldı biraz bomboştum resmen yorum yapan herkese sonsuz teşekkürler.....bu kadar bırakma kendini lütfen herkes bir şekilde ailesinden ayrılıyor.
önemli olan senin mutlu olman
mutlu olduğunu gören ailen daha çok mutlu olur inan :teselli:
teşekkür ederim sözleriniz gerçekten bana moral verdi en azından kafam dağıldı biraz bomboştum resmen yorum yapan herkese sonsuz teşekkürler.....
geçer canım geçer zaman la alışırsın:roflol:slm arkadaşlar bu sitede olmasa kimle dertleşeceğim bilmiyorum,şimdiki derdimde şu tam 29 gün sonra düğünüm var Allah izin verirse,nişanlımı çok seviyorum dün gelinliğimi seçtim ama ben mutlu değilim, neden??Ailemden ayrılacak olmam beni mahfediyo sanki onları sonsuza kadar kaybediyorum evim kuruldu herşeyim alındı ama sevinemiyorum bile bu gecede ağlamaktan uyuyamadım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi bu hüzün geçermi sizdede böyle oldumu:gitme::sinifsinif:mafoldumben
Ya bende mi bi tuhaflık vardı aceba, ben bu kadar üzülmemiştim doğrusu. Tam tersi yeni bir hayata başlayacak olmanın heyecanı vardı bende. Aslında normali de bu mu olmalı yoksa? Ailenizi kaybetmiyorsunuz ki, neden bu kadar yıpratıyorsunuz kendinizi. Artık siz gerçek hayatla tanışacaksınız. Bakın hem de çok seviyorsunuz nişanlınızı. Artık onlu geceler onlu sabahlar düşüncesi başlamadı mı, bence şuan ki zamanlarınız çok tatlı zamanlar, doyasıya tadını çıkarmaya bakın, üzülme zamanı değil yani. Ha bu hüzün geçer mi derseniz, geçer tabi, muhakkak! Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?