yemin ederim şuan aynı psikolojideyiz bende ayrılamam ama o yeter be dese heralde sevinirim sonra aklım başıma gelince nolur bilmiyorumda sarhoş gibiyim hiç bişey düşünemiyorum şuan...6 ay nişanlı kaldık 6 ay nasıl geçti bilmiyorum 6 gün gibi kim bilir bu 29 gün nasıl hızlı geçer:çok üzgünüm:umarım şu dönemi kazasız belasız atlatıp hayırlısı ile yuvamızı kuralım :Saruboceq:
ben bu sabah kavga ettim çok zorluorum ama bilerek yapmıyorum sorun yaratıyorum ama bilinçli değil içime fenalık basıyor bir anda konuşurken sölediğini yanlış anlıyorum
ona da kıyamam elinden geleni yapmaya alışıyor susuyor huyuma gidiyor ama biraz daha böle giderse defol diyecek Allahtan çok zaman yok biraz daha çeker
çekmessede canıma minnet derim şu an........:1no2:
ama benim ve senin yaşadıklarını yaşayan çok sanırım tek değiliz
yemin ederim şuan aynı psikolojideyiz bende ayrılamam ama o yeter be dese heralde sevinirim sonra aklım başıma gelince nolur bilmiyorumda sarhoş gibiyim hiç bişey düşünemiyorum şuan...6 ay nişanlı kaldık 6 ay nasıl geçti bilmiyorum 6 gün gibi kim bilir bu 29 gün nasıl hızlı geçer:çok üzgünüm:
ben işin hep laylaylomundaydım taki dün kına için abiyeyi aldık gelinlik için ölçü alındı aklım başıma geldi,iş konusunda bişey yapılamaz nişanlım memur çünkü doğuya gitmek zorunda...Bu kadar kafaya takacağını , psikolojini bozacak kadar kendini yıpratacağını, nişandan önce falan hiç düşünmedin mi?
Yani bu kadar sorun olacaktı madem, iş konusu ayarlama gibi birşeyiniz olamaz mı?
yemin ederim şuan aynı psikolojideyiz bende ayrılamam ama o yeter be dese heralde sevinirim sonra aklım başıma gelince nolur bilmiyorumda sarhoş gibiyim hiç bişey düşünemiyorum şuan...6 ay nişanlı kaldık 6 ay nasıl geçti bilmiyorum 6 gün gibi kim bilir bu 29 gün nasıl hızlı geçer:çok üzgünüm:
çok üzüldüm durumuna ya inşallah en kısa zamanda sorunların hallolur ve inşallah en kısa zamanda nişanlına sorunsuz bi şekilde kavuşursun hakkında herşeyin hayırlısı olur inşallah :çok üzgünüm:ne kadar şanslı olduğunun farkında mısın bence mutlu ol. benim şurda 10 gün sonra nikahım var ama nişanlımdan ayrıyım. nişan attık aileler yüzünden keşke derdim olsa da tek bu olsa
çok üzüldüm durumuna ya inşallah en kısa zamanda sorunların hallolur ve inşallah en kısa zamanda nişanlına sorunsuz bi şekilde kavuşursun hakkında herşeyin hayırlısı olur inşallah :çok üzgünüm:
canım öyle düşünme ya dua edecem senin için inşallah herşey yolunda gider belli olmaz ümitsizliğe düşme lütfen:çok üzgünüm:sanmıyorum düzeleceğini. sen hayllerine kavuşup gideceksin düşünsene telli duvaklı çıkacaksın evinden kınan da olacak düğününde.. benim olsa bile bunların hiçbiri olmayacak. bi kuru nikah.. onda ailemden kimse yok.. yerinde olmayı çok isterdim. kıskandım sanma sakın allah daima güldürsün yüzünü..
offff... ya neden böyle ??insanlar nasıl başka bi insanın mutsuzluğuna bu kadar kolay sebep olabiliyolar eminim ortada elle tutulur çok büyük bi sebepde yoktur her olayda olduğu gibi bundada inat ve gururdur sadece,ama sonuç evlatlarının içinde ömür boyu kalacak hevesler:gitme:canım Allah sana öyle büyük mutluluklar versinki bunları hatırlama bile:Saruboceq::çok üzgünüm:inşallah.. ama ben pek sanmıyorum her yolu denedik bütün kapılar kapandı. bize çare bırakmadılar. sen de üzüleceğin yerde tadını çıkar kıymetini bil bu güzel günlerin.
misafir evi gibimi yani onlarda bensizliğe alışacak öylemi:gitme::gitme:Sadeca zaman gerekiyor ...
Sonra bir bakmışsın ki baba evin sana misafir evi gibi gelecek..
Hepimiz yaşadık bunları ama alışıyorsun inan.
Mutluluklar dilerim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?