Bu hzn geer mi:((?

Allah mesut etsin.
ömür boyu mutluluklar diliyorum.
umarım her şey hayal ettiğin gibi olur.
tatlı bir hüzündür ama geçer.

Allah mesut etsin.
ömür boyu mutluluklar diliyorum.
umarım her şey hayal ettiğin gibi olur.
tatlı bir hüzündür ama geçer.
aminnnnnnn... çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah sizin mutluluğunuzuda daim etsin inşallaha.s.a.s.

ahh canım kıyamam sana yaaa...
benim de başımdan geçti...

emin ol geçecek...sonra ille de kocam kocam diyeceksin merak etme
Allah mesut etsina.s.

ahh canım kıyamam sana yaaa...
benim de başımdan geçti...

emin ol geçecek...sonra ille de kocam kocam diyeceksin merak etme
Allah mesut etsina.s.
çok teşekkür ederim böyle sözler duymak birazda olsa rahatlatıyo sizinde Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın:Saruboceq:

neler hissettiğini çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım aileden ayrı kalmak çok zor insan alışıyor ama hep bir boşluk oluyor içinde.

neler hissetğini çok iyi anlıyorum:1hug:...bende başka şehire gidicem...üniversiteyide ailemden ayrı okudum..ama bu çok farklı bişey....sana ne diyeceğimi bilemiyorum...çünkü artık hiçbişey beni de avutmuyor...mafoldumben :çok üzgünüm:

bende güle oynaya evlenmiştimzemuszemus
Allah Allah sorunlumuyum neeCADIARZUCADIARZU
ama benim annemler 10 dk uzağımda ablamlarda 5 dk uzağımda oturuyorlar bu yüzden üzülmedim sanırım
başka memlekete gidecek olsam çok üzülürdüm

Son düzenleme:
arkadaşlar bende bir gariplik olduğu kesin. Hiç böyle hissetmedim. Ama annem bana hep der duygusuzsun sen diye. Kesin bende var problem.

Ama çevremden gördüğüm kadarıyla çoğu kişi yaşıyor bunu ama geçiyor.

ya buna benzer bir konu daha vardı.başkası yazmıştı.onun yazdığını ve başlığına diğer kişilerin yazdıklarını okumuştum ve açıkcası bana tuaf gelmişti.) neden diyeceksen:sevdiğin insanla evleniyorsun ne güzel
ayrıca ne güzel,karışan olmayacak,orayı topla,burayı dağıtma,dondurmayı fazla yeme.)) çikolataları yeme :) neeye gidiyorsun vs diyenle rolmayacakk...ne güzel özgür olacaksın kızzzzzz.ben yüksek lisan için ailemden 2 yıl ayrı kaldım..bitti eve döndüm ve 5ay sonra evlendim..hiç de üzülmedimmm.) bende mi sorun varrrrrr
ooooooohhhhhhhhhh özgürüm..karışanım yok görüşenim yokkkkkkkkkaydirigubbakcemile3

genelde hepimizin yaşadığı şeyler bunlar.zamanla alışıyorsun inan.ben mesela babamdan ayrı kalmaya asla dayanamazdım ama insan alışıyor.yeterki huzurun olsun.şimdi eşim şehir dışında olduğu için annemlerle kalıyorum.ama aklım illaki kendi evimde :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…