Bu iki oldu. Hiç sevilmeyecek miyim ben ?

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.405
1.170
83
33
Merhaba arkadaşlar. 31 yaşında öğretmen bir kadınım. 9 yıllık işsiz, manipüle eden, küfürbaz, narsist eski sevgilim beni terk edip 2 ay içinde evlendi.
Şuan onun için şükrediyorum bittiği için. 3 ay oldu tamamen biteli. İki arkadaşım var. Biri bir polisle tanıştırmak istedi. Polis olan spor yapan kaslı bir tipti ben başörtülüyüm. Fotoğrafımı görüp görüşmek istememiş.
Diğer arkadaşım da bir öğretmenle tanıştırmak istedi. Adam başta görüşmek istemiş. Araya deprem girince 1 hafta önce numaramı verdi. Ama adam 2 gün sonra mesaj attı. Bana tuhaf gelmişti hatta burda da konu açtım. Sonra mesaj atınca araya bir gün koyarak mesaj attı. Dün de görüşme ayarladık.
Tip olarak bana uymasa da oturuşu kalkışı, konuşması iyi geldi bana. Yani birbirimizi tanıyabiliriz dedim kendi kendime. Ki onun da beğendiğini düşündüm.
Neyse ben akşam eve geçince eve vardınız mı dedi o kadar. Zaten orda arkadaşlara bence olmaz demiştim ki olacak bence seni beğenmeyecek de kimi beğenecek demişlerdi ki ben de beklentiye girdim.
Ama adam bu demin mesaj attı. Belki iyi anlaşırız ama ben duygusal olarak bir şey hissedeceğimi düşünmüyorum o yüzden vaktinizi de almak istemiyorum demiş. Zaten eskisi de seni
Kimse sevmez sen sevilecek biri değilsin gibi konuşmaları bende travma oldu. Bu da böyle olunca Baya kötü hissettim. Arkadaş da birini bul diyor ama sanki dolaşıp bulunabilecek bir şeymis gibi. İlla hayatımda biri olacak diye bir şey de yok evet ama beğenilmeme , sevilmeyecek olma korkusu iyice içime işledi.

Merhaba arkadaşlar. 31 yaşında öğretmen bir kadınım. 9 yıllık işsiz, manipüle eden, küfürbaz, narsist eski sevgilim beni terk edip 2 ay içinde evlendi.
En büyük hatayı işsiz, küfürbaz, narsist bir insana 9 yılınızı vererek yapmışsınız.
Adam gençliğinizden çalmış, özgüveninizi bitirmiş.
Değersiz olduğunuza inandırmış.
Hiçbir şey için geç değil.

Neden sizi kimse sevmesin?, önce siz kendinizi sevmekten başlayın.
Kişisel gelişiminize yatırım yapın.
Bu şekilde düşünmeye devam ettikçe yine yanlış bir ilişki/evlilik yaşaman çok olası.
Olmayanda hayır vardır.
Allah gönlünüze göre hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Bu konuyu konuşmuştuk sizinle ama aynı konuyu tekrar açmışsınız.

3 ay çok kısa bence biraz daha yalnız kalmaya ihtiyacınız var.
Gezin tozun örgü örün kafa dagitacak şeyler yapın bu süreçte.
Kendinizle keyifli vakit gecirdikce diğer insanlardan onay almayı bırakacaksınız.
Ayrıca herkes herkesi beğenmek zorunda değil sizde birilerini begenmeyebilirsiniz.
Biri fotoğrafınızı görüp görüşmek istemedi diye sevilmez istenmez biri olmuyorsunuz.
O kişiye tarzınız vs uymamış olabilir çok normal bu.

Ama farklı bir olay olmamış ki aynı şeyleri yazmışsınız. Bence sizin uzman desteği almanız gerekiyor. Bu şekilde devam ederseniz sadece evlenmiş olmak için evleneceksiniz o zaman karşınıza nasıl biri çıkar bilemezsiniz

Olabilir böyle şeyler, herkes herkesi beğenecek diye bir durum yok. Fakat 9 yıllık ilişkiniz biteli daha 3 ay olmuş. O evlendi diye sanırım bu aceleniz sizin de. Ama sağlıklı bir ilişki kuramazsınız zaten şuan. Doğru insan çıkarsa da görüşmeyin demiyorum ama neden olmuyor diye kafanızı takmayın bu kadar. Akışa bırakın biraz, aramaktan vazgeçin.

Kesinlikle katılıyorum. Evlilik olsuuun diye yanlış kararlar alacak yakında

Kesinlikle katılıyorum. Evlilik olsuuun diye yanlış kararlar alacak yakında
İnanılmaz zorluyor evlenmek için ve bu enerjiyi de etrafa hissettiriyor. Bana birini bulun evleneceğim tip huy önemli değil imajını veriyor etrafındakilere.
İnşallah aklını başına alır da destek almaya başlar

Neden hayata bu kadar ilişki odaklı bakıyorsunuz? Bu şekilde olacağı varsa da olmaz. Siz güzel güzel hayatınızı yaşayın. İnsanlarla tanışabileceğiniz ortamlara girin. Kendi arkadaşlarınızla iyi vakit geçirin. Siz böyle pozitif bir ruh haline geçtiğiniz zaman zaten hayatınıza güzel karşılaşmalar çekersiniz.

Sizin hayatiniz boyunca begenmediginiz kimse olmadi mi? Gordugunuz herkesi sizde begenmiyorsunuzdur bunlar normal seyler. Herkes herkese begenseydi ortara bir terslik olurdu zaten ve kimse kimseye sadik kalamazdi. Bu kadar icsellestirmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…