Bu iki oldu. Hiç sevilmeyecek miyim ben ?

Tabiki eğer devamı olsaydı söylerdim. Tek başına yasıyorum ailemle değilim. Ama terapi alacağım kesin. Ben de kendime zArar vermeye başladım
Tek başınıza vakit geçirmeye, anda kalmaya gayret edin.
Meditasyon yapın.
Reformere yazılın.
Bol bol kişisel gelişim/psikoloji ağırlıklı kitap okuyun.
Tedx, Gülcan Özer, Tülay kök videoları izleyin.
Bu düşünce ile gerçekten birini bulmanız zor.

Boşverin hayatı yaşamaya bakın.Bu işler bekleyince olmuyor bir anda birisi hayatına giriyor doğrusu yanlısı artık kısmet.Olmayinca da olmuyor tecrübeyle sabit.

Çok teşekkür ederim. Biraz zaman lazım bana onu anladım. Yoksa her şeyi güzellik algısına bağlayacağım. Hayırlsı olsun insallah

Ablacım yeme bozukluğun da burdna geliyor bence. her konunda güzel olduğumu söylerler yazıyorusn mutlaka, yani güzelim o yüzden değerim var diyorsun. İnsan insandır , hepimiz değerliyiz sen de satılık mal değilsin değerin bedeninle tipinle ölçülmüyor. Önce bu kafadan çık. Satılık mal değilsin sen, insansın.

Evet bu sebeple yeme bozukluğu yaşadım. Eski ilişkimin bende bıraktığı etkileri söylediklerini afedersiniz kusarak atmaya çalıştım. Suan daha iyiyim şükür ki. 58 kilo biriyken bana kilolu diyordu o adam. 167 boyundayım bu arada. Sonra kilo verdim 47 kiloya düştüm. Şuan 54 kiloyum. Kilom iyi ama algım değişmedi hala. Beni mahvetti o

Biz ne desek bos bu psikolojik bir durum çünkü. Özgüvensiz yetismissiniz ya da ailede baba figürü sorunluydu diye düşünüyorum. Bu yüzden beraber olduğunuz erkeği de size zararı olmasına rağmen çok zor terketmissiniz. Biraz soluklanip kendinizi erkek fikrinden uzaklaştırmaya ihtiyacınız var. Bekarlığa yeni kesfetmissiniz gibi kendinizi sevgilisiz bir yaşantıya yalnız kalmalara alıştırmaya kendinizi bu konuda geliştirmeniz lazım. Biz ne desek boş. Size bı terapi ya da kendiniz için alacağıniz kararları uygulayabilmek için sağlam bir iradeye ihtiyacınız var. Ne zaman ki birey olarak kimseye ihtiyaç duymadığınız bir aşamaya geldiğinizde çevrenize de o sağlam enerjiyi yayacaksiniz.

Sizin konularınızı ve yazılanları takip ediyorum bir süredir genel olarak ikna olmadığınız için biz ne yazsak boş geliyor bana . Yaşadığınız şey gayet olabilecek şeyler hele bu son buluştuğunuz adamı siz kendiniz bile beğenmemişsiniz ki iyi olduğu için şans vermek istemişsiniz e onun da soğuk bakması çok normal . Özgüven hemen bir anda gelmez eski ilişkinizi atlatmanız için bir süre gerekiyor

Boşverin hayatı yaşamaya bakın.Bu işler bekleyince olmuyor bir anda birisi hayatına giriyor doğrusu yanlısı artık kısmet.Olmayinca da olmuyor tecrübeyle sabit.
Haklısınız. Önceki ilişkimi oldurmaya çalıştım ama olmadı iyi ki de tabi. Her şeyde bir hayır vardır

Kendimi dinlemem lazım. Arkadaşların gazına geliyorum. Biraz çivi çiviyi söker tavrıyla yaklaşıyorlar onlar ama böyle daha kötü oldkm

Bunun için çabalayacağım artık. Yeni biriyle tanışmaya hazır olmadığımı anladım. Çünkü normalde tip olarak beğenmeyeceğim birini beğenir gibi oldum ki bu duygusal boşluktan olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlar da olacak deyince beklentiye girdim açıkçası. Ama olanda da olmayanda da hayır vardır

Evet böyle giderse yanlış bir ilişkiye başlayacağım sonradan pişman olacağım kendime gelince. iyi ki de adam kabul etmedi biraz zaman geçip de kendimi iyi hissedince muhtemelen ayrılmak isterdim. Çünkü bana hitap etmemişti

Haklısınız. Önceki ilişkimi oldurmaya çalıştım ama olmadı iyi ki de tabi. Her şeyde bir hayır vardır
Bir de belli bir eşik var evlilik için bence 28 yaşına kadar her şey daha kolay.O yaştan sonra evlilik için cesaret çok fazla olmuyor.Kendim için konuşuyorum genelleme yaparak sadece.Ama sizin korkularinizi anliyorum ben de aynı durumdayım.Su akar yolunu bulur diyelim olmayana odaklanınca insanın psikolojisi bozuluyor.Ben hep kötü hikayeleri düşünüp şükür ediyorum artık.31 yaşındayım ben de.Bazen diyorum evlenmiş boşanmış da olabilirdim.Ya da evlenip kötü bir evliliği sürdürmeye çalışıyor olabilirdim.Çocuk için evlendim diyelim çocuğum olmayabilir istediğim halde bununda garantisi yokki hayat bu.Ya da evlendiğim kişi kısa süre de ölede bilir sonuçta hepimiz ölecek yaştayız.Anlıcağınız her koşulda güçlü olmamız lazım öyle ya da böyle senaryo değişiyor sadece hayatlarda.Evlilik bir anlık his ve eşikten attığın adımdan ibaret bana kalırsa.İnşallah o his gelir bize de doğru kişi ile.

Doğru diyorsunuz.o cesaret birine güvenmekle olacak. Allah bizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Benim tek üzüntüm yıllarımı o kişiye vermek. Ama bir yandan da mutluyum. Çünkü beni hep manipüle eden hakaret eden sinirli karakterden yoksun biriydi. Sevdiğimi sandığım için de evlenince düzelir diye düşünmüştüm. Ama şükür ki bitti

Öncedenmiş ilk sevgilinle evlenme hayalleri istisnalar var tabi onlar şanslı azınlık.Baktın olmuyor sal ipini gitsin.Biri gider biri gelir yapacak bir şey yok.

Öncelikle 9 yıl bir ilişki için uzun süre. Yıllarınızı işsiz güçsüz narsist birine harcamışsınız.
Ayrıca bu kadar uzun ilişki bitip 3 ay da insan kendini yeni ilişkiye hazır hissedemez. Biraz tek kalın. Kafanızı toplayın. İlerde elbet birileri olacaktır ama bir ilişki 2,3 yıl için de evliliğe gitmiyorsa zorlamamak lazım. Ha iki tarafta evlilik istemez beraber yaşanır o ayrı tabi.

Haklısınız. Boşluktan belki de beğenir gibi oldum

çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır. Sen güzelsin ama kıyafetlerin modern değil. Yeni bir iki parça alsan çok da güzel olur. Yeni bir nefes gibi olur

bizim bir akrabamız var oda öyle adam 32 yaşına geldi şuana kadar bir kaç kişiye teklif etmiş biriyle anlaşamamışlar diğeri reddetmiş sanırım ben böyle kalacam diyordu bazen zamana bırakmak en güzeli gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…