• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ikilemle yaşamaktan sıkıldım.

yok ben bişiii söylemiim azıcık daha gaza getireyim sen zaten bulursun ne söyleyeceğini :)
bi de boşveeeer sen söyleyeceğini söyle kafanı rahatlat ooohhh mis gibi hayatına bak...o ne yaparsa yapsın ...ister kıvrılsın ister çatlasın ister zil takıp oynasın...yapacağını onu bi hallere sokmak için değil kendini iyi hissedip ondan kurtulup hakettiğin gibi keyifli rahat hayata kvuşmak için yap yani yalnızca kendin için...gerisi gelir zaten ...okul açılıyor bak kendini işine ver, daha fazla çalış branşını bilmiyorum ama güzel etkinlikler hazırla öğrencilerine...arada gel konuşalım :KK66:
tamam o halde ilk aradıgında gardımı alıyorum once acmıyorum telefonu sonra bu durumdan rahatsız oldugumu yazar gönderirim gelemem derim boyle dansözlüklere vs vs vs .. :) okulu özledim zaten hem zaman geçiyor hem ögrencilerimi seviyorum bilişim teknolojileri ögretmeniyim ben herseyim hazır dogrusu sanırım birazda bosta kaldım ne bileyim taktım kafaya ama biraz daha iyiyim biraz daha ferah içim insanın yol gösterenleri oldumu baska sağolun arada girdiğimde yazarım lütfen sizlerde yazın durumuda yazıcam size yine akıl danısabilirim :)

Evet maalesef insanin kendi basina geldiginde bazi seyleri goremiyor.
Ben sizin yerinizde olsam su an herseye ragmen banlardim heryerden:KK14:.
Hesap felanda vermek zorunda degilim.
Kimsin sen benim neyim oluyosunda? sevgilimmi? nisanlimmi?
Canim istedi konustum simdide canim istemiyor konusmuyorum senle.
Bi ozelligin yok yani bende.... bu kadr basit.

Biraz kendinizi dusunun.
O adam sizi uzdu, evlilik hayallerinizi suya gomdu.
Size zerre kadr deger vermiyor.
Ve su an gelmis yuzsuzce sizle konusuyor, bu hakki nasil goruyor kendinde?
öylemi demek istedi vay böylemi demek istedi diye düşünmektense kesin ve kararlı davranmak çok daha mantıklı sanırım beni kendime getirdiniz diğer yazan arkadaşlarımda öyle biraz da olsa ferahladım güçlenmiş gibi hissettim kendimi şimdi ararsa açmıcam engellememe falan bile gerek yok açmıcam müsait olunca aramandan rahatsız oluyorum der gecerim aramaz zaten aman kıyamam bi kızın azcık peşinde kosarsa incileri dökülür allahın çingenesi

tamam o halde ilk aradıgında gardımı alıyorum once acmıyorum telefonu sonra bu durumdan rahatsız oldugumu yazar gönderirim gelemem derim boyle dansözlüklere vs vs vs .. :) okulu özledim zaten hem zaman geçiyor hem ögrencilerimi seviyorum bilişim teknolojileri ögretmeniyim ben herseyim hazır dogrusu sanırım birazda bosta kaldım ne bileyim taktım kafaya ama biraz daha iyiyim biraz daha ferah içim insanın yol gösterenleri oldumu baska sağolun arada girdiğimde yazarım lütfen sizlerde yazın durumuda yazıcam size yine akıl danısabilirim :)

mutlaka yaz merak ederim...kendini geliştirmeye yeniliklere çok açık bir alanın varmış ne güzel...seminer falan bul kendine...çok keyifli olur...bu arada ben de meslek lisesinde çalışıyorum ama meslek öğretmeni değilim...

:) Bende meslek lisesindeyim bakalım alese hazırlanıyorum hep akademik kariyer hedefim vardı ayrılık falanda olunca acıkcası hem kafamı bişeye yogunlastırırım dedim iyi de gidiyor calısmalar malum sahısta moral veriyor aman öyle calıs aman böyle calıs oda hazırlanıcakmıs falan töbe estaf ya aklıma geldikçe sinir oluyorum ohh ne ala kız kafasını kaldırıp kimseye bakmıyor salak salak adam yolu gözlüyor her şeyine destek oluyor yok anam yok benim kafam calısmıyor nasıl ögretmen olduysam büyü falan mı var acaba bende bi insan bi adamdan neden vazgecemez nedir yani bulunmaz hint kumasımıdır nedir yani valla fotomuzu atasım geldi çingene ya

öylemi demek istedi vay böylemi demek istedi diye düşünmektense kesin ve kararlı davranmak çok daha mantıklı sanırım beni kendime getirdiniz diğer yazan arkadaşlarımda öyle biraz da olsa ferahladım güçlenmiş gibi hissettim kendimi şimdi ararsa açmıcam engellememe falan bile gerek yok açmıcam müsait olunca aramandan rahatsız oluyorum der gecerim aramaz zaten aman kıyamam bi kızın azcık peşinde kosarsa incileri dökülür allahın çingenesi

Ne mutlu bana azcik yardimim dokunduysa :KK68:.
Aynen oyle, bak ne guzel boyle devam edin.
Kimmis o bulunmayan hint kumasimi?
Kendinize deger verin.
Kendi kendinize mutlu olma hakkini cok gormeyin.

Back
X