tamam o halde ilk aradıgında gardımı alıyorum once acmıyorum telefonu sonra bu durumdan rahatsız oldugumu yazar gönderirim gelemem derim boyle dansözlüklere vs vs vs .. :) okulu özledim zaten hem zaman geçiyor hem ögrencilerimi seviyorum bilişim teknolojileri ögretmeniyim ben herseyim hazır dogrusu sanırım birazda bosta kaldım ne bileyim taktım kafaya ama biraz daha iyiyim biraz daha ferah içim insanın yol gösterenleri oldumu baska sağolun arada girdiğimde yazarım lütfen sizlerde yazın durumuda yazıcam size yine akıl danısabilirim :)yok ben bişiii söylemiim azıcık daha gaza getireyim sen zaten bulursun ne söyleyeceğini :)
bi de boşveeeer sen söyleyeceğini söyle kafanı rahatlat ooohhh mis gibi hayatına bak...o ne yaparsa yapsın ...ister kıvrılsın ister çatlasın ister zil takıp oynasın...yapacağını onu bi hallere sokmak için değil kendini iyi hissedip ondan kurtulup hakettiğin gibi keyifli rahat hayata kvuşmak için yap yani yalnızca kendin için...gerisi gelir zaten ...okul açılıyor bak kendini işine ver, daha fazla çalış branşını bilmiyorum ama güzel etkinlikler hazırla öğrencilerine...arada gel konuşalım![]()