Bu ilacı kullanmalı mıyım? Doktor olan?

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.819
49.063
798
kızlar bende aritmi var. Ritim bozukluğu. Kalbim hızlı atıyor. Düzelsin diye belok zoc 50 mg kullanıyorum

Şimdi tüylenme için cikdiyr aldactone 100 mg verdi. İçinde "kalbin vücuttaki fazla sıvı durumunda kalbin yavaş atması durumunda kullanılır"

Ben doktora üstüne basa basa söyledim. Aritmi var by ilacı kullanıyorum etkileşime girer mi vs. O da bana merak etme bir zararı olmaz dedi.

Ama insan korkuyor işte. Bir bileniniz var mı? kalbim durmasın sonra :(

Doktorunuz gereken cevabı vermiş zaten.
Doktora güvenmiyorsanız başka bir doktorla görüşün, buradan bununla ilgili yardım almayı beklemeyin.

Sizi bilen muayene eden doktora güvenmeyip, burda rastgele insanlara güvenmeniz hepsinden daha tehlikeli bir durum. Madem kalp hastalığınız var, kendi iyiliğiniz için her denilene kanmamanız lazım. Doktora güvenmediyseniz başka doktora gidin görünün. Buralarda bunları sormak akıl işi değil.

Sizi bilen muayene eden doktora güvenmeyip, burda rastgele insanlara güvenmeniz hepsinden daha tehlikeli bir durum. Madem kalp hastalığınız var, kendi iyiliğiniz için her denilene kanmamanız lazım. Doktora güvenmediyseniz başka doktora gidin görünün. Buralarda bunları sormak akıl işi değil.

Burada bir doktor var mı ya da daha önce kullanan var mı diye sordum aslında.

Back
X