bu ilgi manyağıni kendine getirin.

Kendi hatani zaten farkindasin. Tek merak ettigim sey beni bidaha arama dedikten sonra engelledi diye arayip saydirman. Bidaha aramamasini istemiyosun, neden aramiyim deyip daha cok ustune dusmesini istiyosun. Etme! Yilmaz Erdogan.
Eksik anlattım sanırım. Ya ben yazık senin sevgili ne zavallı kizacgiz dedikten sonra bana hakaret etti ve engelledi. Mal falan gibisinden biseyler dedi. Ben de onun hesabını sormak için aradim

Sende konuşmak istemesen kaçmak görmek istemesen bunu başaramazmısın ? Hergün resimlere kadar takiptesin ohh ne güzel ya . sen kendini alçaltma bunları yaparak o kötü sen iyi olmuyorsun işte tamamen ondan kaçana dek sende aynı konumdasın onunla benim gözümde...:KK14:

Sensız yasasın yasamasın degıl kı cok kısa bı zamanda baskasını bulması olay. Daha oncesı de vardır senle konusurken

Sende konuşmak istemesen kaçmak görmek istemesen bunu başaramazmısın ? Hergün resimlere kadar takiptesin ohh ne güzel ya . sen kendini alçaltma bunları yaparak o kötü sen iyi olmuyorsun işte tamamen ondan kaçana dek sende aynı konumdasın onunla benim gözümde...:KK14:
Takipte falan değilim ya. Whatsapta gördüm fotosunu. Sonra numarasını sildim o mesaj atınca gördüm

Back
X