Kızlar mrb, uzun zamandır yazamadım özledim sizleri.
Aklıma takılan bişey var ve sizin fikrinizi almak istedim.
Ben geçen yıl bilen bilir kpss'ye hazırlanıyodum pek giremedim foruma. Çok şükür emeğimin karşılığını aldım atandım. Kendi memleketimde bir ilçede görev yapıyorum. Dersaneye gitmiştim geçen yıl bi sınıf arkadaşım vardı çok yakışıklı çok efendi kafasını kaldırıp bi kıza baktığını görmedim
ara sıra kısa kısa sohbetlerimiz olurdu bana not tutar verirdi ama o kadar selam naber'den öteye gitmedi muhabbet hiç. bu arkadaş malesef kazanamadı
ben onun oturduğu ilçeye atandım. 2 haftadır sohbetimiz ilerledi öğle aralarında beni görmeye geliyor falan. Hani art niyet aramak kesinlikle istemiyorum ama neden koca 1 sene dersanede hiç ilgilenmedi şimdi kıymetli oldum? çokta asil bi çocuk öyle serseri falan değil kendi iş yeri var yani durumuda iyi. ama çevremdekiler aklıma başka şeyler sokuyo anladınız siz...sizler ne düşünüyosunuz nasıl davranmalıyım onun samimiyetini nasıl ölçmeliyim? bana oh hem bnm oturduğum ilçede çalışıyo hem memur daha iyisini mi bulcam gözüyle mi bakıyo, yoksa (insallah) gerçekten de beğeniyo dersanede dersler sebebiyle mi samimiyet kuramadık ? Şimdiden zaman ayırdığınız için teşekkür ederim canlarım. Umarım beni anlarsınız kesinlikle kimseyi küçümseyemem bunu kafama takmak bile bana yanlış geliyo ama insanız hepimiz neler yaşıyoruz bu hayatta. bu yaşta bir darbe almak istemiyorum hayattan. o yuzden soruyorum sizlere...
Aklıma takılan bişey var ve sizin fikrinizi almak istedim.
Ben geçen yıl bilen bilir kpss'ye hazırlanıyodum pek giremedim foruma. Çok şükür emeğimin karşılığını aldım atandım. Kendi memleketimde bir ilçede görev yapıyorum. Dersaneye gitmiştim geçen yıl bi sınıf arkadaşım vardı çok yakışıklı çok efendi kafasını kaldırıp bi kıza baktığını görmedim