Bu ilişki canımdan olmama neden olacak..Allahım çıkış yolu göster

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Merhaba yine ben
O kadar üzgünüm ki.. Bir ilişki ancak bu kadar güzel bitebilirdi. Öncesinde 6 ay kadar sevgili olmuştuk ayrıldık sebep hayatına yeni insanlar girmesi onlarla çok eğlenmesi onlarla beni değişmesi .
2. Kez girdi hayatıma herşey güzel olacak dedi evlilik teklifi etti. videosunu izlerken o kadar utanıyorum ki keşke hiç olmasaydı yapmasaydı. Geldi ailemle tanıştı onlar yüzünden yeri geldi ailemi kırdım . Çok üzgünüm anne :-( haklıydın. Kızını yine paramparça etti .
Yine başka insanlara kaydı yine beni yok saydı. Konuşurken o kadar ruhsuzdu ki. Bu ilişkiye 2. Kez başlarken dua ettim. Allahım 2. Yıkımı kaldıramam beni mahveder dedim. Bilakis öyle oldu . İnstagramına baktim. Açık seçik kızlar eklemiş muhtemelen konuşuyor çevresindeki arkadaşları aynı kafa çünkü. Peki biz çok güzel değil miydik herkes bize imrenerek bakıyordu . niye böyle oldu niye ? Ailemle neden tanıştı o zaman. Neden evlerine götürüp ailesiyle tanıştırdı . Kaldıramıyorum nasıl geçecek tekrar nasıl atlatacağım? Emeklerim ah emeklerim peki ya onlar .? Herşey bu kadar basitmiydi? Her yere gittik bir çok şeyi beraber yaşadık nasıl aklına gelmiyor nasıl rahatsız etmiyor. Peki ya ben nasıl toparlanacağım tekrar?!

3 cocukla ortada kalmis gibi bi drama bence gerek yok. Silkelen kendine gel. Kadinsin sen guclusun. Kimseye hayatini baglama. Ne munasebet nasil yasayacagim? Valla prensesler gbi yasayacaksin. Yas tutmakla bi yere varamazsin. Hayir adam da karaktersiz bir de. Soyle elle tutulur yani olsa neyse de yok yani...

Ayrılma sebebiniz nedir?somut birseyler var mi? Kavga vs mesela. Bir de yas kac ?

Ayrılma sebebiniz nedir?somut birseyler var mi? Kavga vs mesela. Bir de yas kac ?
Son Zamanlarda çok kavga ediyorduk arkadaşlarına bağlı olup beni umursamaması telefonlarımı bilerek açmaması . mesajlarımı cevaplamaması

Evet aşırı karaktersiz biri çok pişmanım

Sana evlenme teklifi edicek kadar seni seviyor,ama son zamanlarda cok kavga ediyorsunuz telefonunu açmıyor mesajlarini cevaplamiyor onun cok üstüne gitmis olabilir misin kıskançlık darlamalar nerdesin soyle boyle ya da tahrik edici mesajlar mi atıyordun ona kavga çıkarır gibi. Eger normal seyirde giderken normal sekildeyken boyle davraniyorsa aklima iki uclu duygudurum bozuklugu geliyor. Baska insanlara bağlı diyorsun da anladigim kadariyla ortada ihanet te yok. Arkadas cevresi arkadas ortami var. Dogru mu anladim ?

Evet harfiyen doğru anladiniz ama ihanwt olmuş olabilir konuşmuyoruz yeni kızlar eklemiş normalde ben izin vermiyorum yapmış

Ona nasıl davranmalıyım

Herkes size imrenerek mi bakıyordu?? Doğru mu anladım ben?

Bak herkes hak ettiği muameleyi yaşar.

Bunları sana yaratmasına sen sebep oldun. (Ikinci defa ilişkiye başlamakla)

Kendini sevmeni öneririm sana.

Sen kendini sevmezsen. Kendine saygı duymazsan.. kimseden de bunları bekleyemezsin değil mi?

Normalde kendimi seven biriyim. Bunu herkes söyler. 2 .kez hatama üzüldüm zaten

Başkasina yönelmesine rağmen affederek kürkcü dükkanı imajı vermişsin. Böyle kadınlara evlenme teklifi etmek anormal bir şey değil ki. Evde namuslu,kör aşık,ezik bir hizmetçi dursun ben gönül eglendireyim ve iki yalan ilgi gostermeyle affedileyim,ohh.Kizma ama böyle.

Bence Allahin sevdiği kuluymussun,sen yanmaya raziyken önüne engel çıkmış

Evet harfiyen doğru anladiniz ama ihanwt olmuş olabilir konuşmuyoruz yeni kızlar eklemiş normalde ben izin vermiyorum yapmış
Canim ben bu saçları boşuna agartmadim :) yaşım henüz 30 da olmadi ama tecrube diyelim iste
Simdi sen yeni kızlar eklemesine takılma. O senin onu takip ettigini biliyor da ondan. Barışsanız araniz düzelse gayette hepsini silecektir seni kizdirmak icin yapiyor olabilir bu yollarsan gectim...

Bence sen hatalisin,bir insanla kavgaliyken,aran bozukken sen onun üstüne gidersen,daha da kışkırtıcı seyler yazarsan tabi ki cevap vermez. Erkekler genelde kavgadan kaçar zaten
Aşırı kıskançlık iyi degil. Arkadas ortamı diyorsun sonucta bu cocuk senin esirin degil,tabi ki arkadaslari olacak ama anladigim kadariyla sen sadece onun hayatında,sadece ben olayim istiyorsun..iyi de adamin 2 muhabbet ettigi ne bileyim biryerlerde oturup birseyler ictigi arkadasi olmasin mi? Oncelikle bu bencilligini bırak
3 senedir flort ediyormussunuz,ciddi bir sure,yuzuk almis,ailesiyle tanıştırmış,bence seni seviyor ki bunlari yapmis sonucta kafasina silah dayamadi kimse. Hicbir erkek ciddi düşünmediği birisini ailesiyle tanistirmaz her onune gelen anne babayla tanıştırılmaz. Sen herkesi tanistiriyor musun annen babanla ? Oyle degil mi.

Yani cocukla.kavga sebepleriniz neydi onu da bilemiyorum ustune cok gitmis olabilirsin bence. Bu arada ne is yapiyor okuyor mu o kac yasinda ?

Ama yine de aldatma olayi varsa benim bisey soylememe gerek yok zaten asla geri dönmemen gerektigini biliyorsundur.

Ama ben daha cok birbiriyle iletisim bozuklugu olan surekli kavga eden ayrilip barisan henuz cocuk ruhlu 2 insan gördüm burda ya da oyle sezdim diyelim

Ben öğretmenim o da avm de çalışıyor . Evet haklı olabilirsiniz ama o bende ekli değil başka hesaplardan gördüm kızları eklediğini .zaten meyilli de. Bu süre zarfında napmalıyım sessiz mi kalmalıyım ben sustukça o uzaklaştı konuşmak istesem ona da izin vermiyor açmıyor dogru düzgün cevap vermiyor

İnşallah öyledir

Himmm o zaman farklı..kesinlikle sessiz kalmalısın onu unutmaya bak . Daha kac gun olmus ayrilali yeni arayışlara girmis demekki. Tabi su da var boyle kizlari fenomenleri ekleyenler var öylesine. Kizlar onu takibe almismi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…