Bu ilişki canımdan olmama neden olacak..Allahım çıkış yolu göster

Himmm o zaman farklı..kesinlikle sessiz kalmalısın onu unutmaya bak . Daha kac gun olmus ayrilali yeni arayışlara girmis demekki. Tabi su da var boyle kizlari fenomenleri ekleyenler var öylesine. Kizlar onu takibe almismi peki
Evet almış ben sordum kim o kız diye. Bi arkadaşını söyledi onun kankası dedi

Evleneyim, evde iyi, güzel bir karım olsun ama dışarıda da istediğim naneyi yemeye devam edeyim, şeklindeki erkek kafasından haberdarsınız değil mi? Ailenizle tanışmış, ailesiyle tanıştırmış tamam da, bunlar güvenilir bir insan olduğunu, aşkı&sevmeyi bildiğini göstermez ki. Bildiğin pipisi var diye kendini üstün insan zanneden, kadını ikinci sınıf gören, hödüklerden demek ki. Kurtulduğunuza dua etme kısmı başlamış bence.

Yorumunuz iyi geldi sürekli okuyorum

Evet aslında hayirsz olduğunu biliyordum bile bile lades

İster 3 yıl ister 5 yıl flört et adı üstünde flört. İnsanlar yıllarca aynı evde yaşayıp emek verdiği çocuklarının babası,eşinden ayrılıyor.
onlar ölmüyor da sen mi öleceksin. Yaşadığın hiç bir şeyden pişmanlık duyma hepsi bir tecrübedir. Hayatına çıkacak başka bir insanı daha iyi tanıma tecrübesi verir. Bir de unutmadan söyleyeyim arkadaşının kankasını ekliyorsa 3 yıllık biten ilişki sonrası başka aşklara yelken açma isteği denektir bu. Eğer tanımadığı biri olsa çok önemsemezdim ben olsam. Ama tanışma ve bir araya gelme potansiyeli olan kızlara yaklaşıyorsa uzak dur. Genç güzelsin daha 23 yaşındasın. Biriyle daha tanışır mutlu olursun. Bu karakterde biriyse olmaması çok daha iyi olmuş. elini sallasan ellisi.

Günaydın
Birebir ayni seyleri yasadim ilk açtığım konuya bakabilirsin
Ben o konumdan sonra 4 kere daha affettim sonuc yine başkalarını ekledi bide piskin piskin yine yakaladin dedi
Sakin uzulme geri donerse sakin affetme giden bizim zamanimizdan cok daha iyi kalpli adamlar var ben inaniyorum

Neyine güveniyor anlamıyorum doğru düzgün işi yok gücü yok ben onu o şekilde kabul etmiştim oysa ki. Takılsın bakalım

Senin ki de amma pişkinmiş sonra geri dönmek istedi mi

Bırakın ne yaparsa yapsın. Mutlu olun. Size tecrübeyle sabit birşey söyleyeceğim. Şuan neyse, evlenince 10 kat olacak. Üzüntünüz siniriniz bin kat olacak. Asla değişmeyecek düzelmeyecek.

Sevinmelisin iki üç çocuğun olduktan sonra öğrensen daha kötü olacaktı yuva kurup dağıtmış olacaktın. Hiç değilse önceden yüzünü gördün ve yeni bir sayfa açmak için önünde güzel günler olacak üzülme bisa canım ilerde öyle seni seven biri olur ki iyi o olmamış dersin

Neyine güveniyor anlamıyorum doğru düzgün işi yok gücü yok ben onu o şekilde kabul etmiştim oysa ki. Takılsın bakalım

Ayagini popona vura vura kac. Belli iste seni hak etmiyor senin dengin degil daha niye ugrasiyorsun. Gitsin kendi gibi gozu disarda kizlarla takilsin. Ogretmen kizsin Turkiye de ogretmen gelin ne demek haberin yok mu cnm:) öğretmen kiz bulmus adam olayim hareketlerime ceki duzen vereyim diyecegine hala kari kiz peşinde. Gozu disarda kesinlikle degismez. Sen cok daha iyi bir evlilik yapabilirsin salla gitsin bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…