Bu ilişki canımdan olmama neden olacak..Allahım çıkış yolu göster

Ne hali varsa görsün

Yas 23 diye mi bu kadar yikiliyor insanlar onu anlayamiyorum. Emeklerim diye dovunuyorsunuz sanki 5 cocukla ortada kalmis gibi. Yasanmis bitmis yenisine saglik yahu. Nedir yani alt tarafi bir erkek,sanki yenisi yok

Yas 23 diye mi bu kadar yikiliyor insanlar onu anlayamiyorum. Emeklerim diye dovunuyorsunuz sanki 5 cocukla ortada kalmis gibi. Yasanmis bitmis yenisine saglik yahu. Nedir yani alt tarafi bir erkek,sanki yenisi yok
Ben 1/buçuk sene bu insanı bekledim .Ne yazık ki gonül hop şunu seveyim diyince sevmiyor ota da konuyor ... Da

Atlatacaksınız bu sadece bir süreç... herşey daha çok taze canınızın yanması çok normal... böyle bir adamla evlendiğinizde herşey çok daha kötü olurdu bu açıdan şanslısınız kendini göstermiş... umarım tez zamanda gönlünüze göre biri çıkar karşınıza...

İnşallah teşekkürler

Yanls anlamazsaniz bende bir avmde calistim, inanin bazi avmler bildiginiz dallas. Kim eli kimin cebinde belli bile degil bu sosyal medyadan once avm ortaminda bile baskalarina kaymis olabilir. Ha bu her avm boyledir diye bisey degil her yer farkli. Benim dustugum yer gibiyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…