Bu ilişki düzelir mi ?

daha önce hiç ayrıldınız mı?

daha önce hiç ayrıldınız mı?
Ayrılık sözü geçti ama fiilen bir ayrılma olmadı. Eşikten döndük bir kaç kez. Ama bu onlar gibi olmadı pek. Benim huzursuzluk çıkarmam onun psikolojisini etkiledi. Yanı kendisi böyle ifade ediyor.
Benim gözümde şuan nötr halde bu ilişki. Yanı düzelir mi biter mi bilmiyorum. Zamana bıraktık.
Ama ben elbette düzelmek istiyorum. Tavır ve davranışlarımı düzeltmek istiyorum

inşallah düzelirsiniz, sevgi aşk kolay bulunmuyor..

inşallah düzelirsiniz, sevgi aşk kolay bulunmuyor..
Seviyorum ve seviliyorum. Dışarıdan bakıldığı zaman çok ideal bir çiftiz. Mesleğimiz aynı hayat görüşümüz aynı siyasi fikirlerimiz aynı. Insan olarak ıkimizde iyi insanlarız. Ama birşey sanki olmuyordu ve düzeltmek istiyorum bunu

Ben nedense bir tek sizin mücadele ettiğinizi düşünüyorum bu ilişki için.Hatırladığım üyeyseniz tabiki.Hatırladığım kadarıyla sevgiliniz üniversiteyi 7 senede falan bitirmiş,bu süreçte yabancı dil öğreneceğim diyip bir türlü öğrenmek için çaba göstermemişti.Eğer o üyeyseniz bu ilişki için sürekli çabalamak zorunda kalırsınız,sürekli bir şeyleri toparlamaya çalışırken yorulacaksınız.Biraz zamana bırakın ve biraz da o çabalasın.

Eşim sizin gibi ve ben artık haklı da olsa konuşma tarzından dolayı asla ona konuşma fırsatı vermiyorum çünkü benim tahamülümü aldı benden ..
siz tedavi olmalısınız ben bu tarz insanların hasta olduklarını düşünüyorum
Birşeyler gerçekten düzelsin istiyorsanız
Sebebiyetleri tekrarlanmayan gerçekten ne için dilendiği anlaşılmış anlamlı özürlere ihtiyacınız var
Ve emin olun az ya da çok bu devam ettikçe
Karşınızda ki daha çok soğur ve sevmek anlamlı olmaz bir yerden sonra ..

Duzelebilir. 3-4.yil zaten herseyin berbat olmaya basladigi yıldır. Onu atlatırsaniz 10u devirirsiniz. Sonrasi allah kerim :) evlilik düşünüyor musunuz? Iliskinin başında nasil bir kadindin nasil davraniodun biraz o zamanki haline dönmeye başla.

Açık olmak gerekirse daha kaprisli, daha kıskanç ve daha otoriter bir kadındım. Bu onu çok yordu. Güven problemim vardı ve berbat bir ilişkiden çıkmıştım. Ama sevgilimin karakterini görünce alışınca bütün kötü huyları törpüledim. Şimdi hepsinden azami miktarda var. Ama artık sevgilim birden parlamalarıma tahammül edemiyor. Yanı onun tahammül eşiğini minimuma indirdim.
Niyetim elbette ki en önce kendim için bu sorunumu aşmak. Ilişkim için de aşmak istiyorum.
Bir süre sonra problemler kroniklesiyor ve çözüm bulmak zorlaşıyor.
Kendimi değiştirmek istiyorum. Ama istemediğim bir durum olduğunda bu hatayı tekrarlamaktan korkuyorum

Düzeldiğimi ispat ettikten sonra top onda olur zaten. Ben bana düşen kısmıyla ilgileniyorum açıkçası. Benim asabiyetim yüzünden bitmesin bitecekse. Onun sorumsuzluğu yüzünden bitsin ki ben elimden gelen herşeyi yapmış olduğuma emin olayım.
Çünkü ortada bariz bir yanlışım var. Bunu en önce kendim için telafi etmek istiyorum.

Çok haklısınız. Ama emin olun bu kişiye daha çok zarar veren bir durum. Tabi benim gibi pişmanlık duyabiliyor ise..
Ve tüm kalbimle gerçekten düzelmek istiyorum

Anladim. Biraz kendini geri cekmen gerekio bana kalirsa. Kendi hayatina eğil yeni bi kursa etkinlige git. Hafifce seni kaybetme korkusu sal. Zamaninda aşk varsa evlenince lackalasmis uzatmali iliskiler daha iyi bi hale gelio bana kalirsa. O görüşelim demeden goruselim deme. Seviorum demeden sevgini belli etme. Cok da alttan alma. Zoru seviomus zaten basta :) illallah ettirme ama huyuna gidicem die de minnoş olma.

Benim de uzun ilişkim var aynı sizin gibiyim, karşı taraf daha sakin biz de 2 kez ayrılık yaşadık benden kaynaklı. Fakat sevgi olduktan sonra ve yaşanan şeyler düşünülünce tabii ki ayrı kalınmıyor. Fakat araya sanki biraz zaman girmesi gerek şuan soğukluğun sebebi biraz yorulmuşluk olmalı. O giren zamanda, birbirinizin yokluğunu anladığınızda geri dönüşünüz herşeyi unutmuş ve özlemiş şekilde oluyor. Özellikle sürekli, hergün konuşuyorsanız...

Iki tarafta çok yoruldu. Haklısınız. 8 gün kadar görüşmedik ve benim için zaman hiç geçmedi. Şuan tatilde olduğu için çok fazla konuşamıyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…