- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Kronik aldatmada ne başarısına ulaşıyorsunuz onu anlamadım
Siz piskolog musunuz?
Herseye rağmen evliliği bitirmeyin der evlilik terapisti yoksa nerden para kazanacak dimi ?
Aldatmayı kaldırmayan gururlu adamlar Kadınlar da var ama unutmayın
İnsanların hayatlarınla oynuyorsujuz resmen yazık ya
Arkadasım konu sahibi sen bu çift terapisti yaşam koçu bilmem ne zırvalıklarını bırak senin iyi bir psikiyatr a gitmen lazım
Sinirli bir yapın var belli .buna tam çözüm getiremez çünkü bu senin huyun.ama belki biraz rahatlarsın ne diyeyim
Adamı sessiz buldun bindikçe bindin tepesine
O da aynı karekter olsa yapamazdın
Ben olsam sinirli birini çekemem Allah korusun onla mı uğraşıcam
Bazı kadınlar görüyorum kocasını azarlar gibi hep dışardan iğrenç duruyor valla
Bu adam aptal galiba niye çekiyor diyorum.
Hiç anlamam bu işlerden ama bu mesajdan anladığım bireysel tedavi. Kronik aldatma hastası diyeyim. Şahıslar ben hastayım aldatmadan duramıyorum doktor hanım/bey diyormuş. Onlarda bu hasta kişiyi tedavi ediyorlarmış. Çift olarak alınan bir terapiden hiç bahsedilmemiş o mesajda. Çünkü konu sahibi bir önceki mesajında “benim durumumda umut var mı iyileşir miyim” diye sormuş.
Ayrıca aldatılmak çok üzücü ve gurur kırıcı bir olay ama herkes ayrılmıyor. Affetmek isteyen elbette olabilir. İçimizde de var mutlaka. Gurursuz denmez. Bazı mecburiyetler insana her şeyi yaptırır. “Hayırlısı olsun” der geçeriz.
Kronik aldatma dediğimiz şey şu: Sürekli bir aldatma örüntüsü oluyor ilişkilerinde. Bir taraf sürekli aldatıyor, diğer taraf affediyor ya da görmezden geliyor vs. ama boşanmak ya da ayrılmak istemiyor. Böyle durumlarda ilişkiyi genelde kurtaramıyoruz, bazıları anlamamış ama nadiren ilişkinin kurtulduğu zamanlar da oluyor. Aldatan taraf ciddi pişman oluyor, iki taraf da ilişkiyi devam ettirmek istiyor vs. Onlarla ayrı bir model çalışıyoruz ve kolay olmuyor. Ciddi emek istiyor. Yoksa gidip de oturup her aldatılanı barıştırmaya çalışmıyoruz, psikoterapistin görevi bu değildir zaten. İlişkinin kaderi çiftin kendisine bağlıdır. Psikoterapist yol göstericidir, biz onlara tavsiye veremeyiz, şunu yapın bunu yapın diyerek hayatlarının sorumluluğunu alamayız.
Not: Zamanında ağır bir şekilde aldatıldım ve ilişkimi bitirdim.
Sizin insanları yargılama şekliniz benim asabiyetimden daha iğrenç duruyor.Kronik aldatmada ne başarısına ulaşıyorsunuz onu anlamadım
Siz piskolog musunuz?
Herseye rağmen evliliği bitirmeyin der evlilik terapisti yoksa nerden para kazanacak dimi ?
Aldatmayı kaldırmayan gururlu adamlar Kadınlar da var ama unutmayın
İnsanların hayatlarınla oynuyorsujuz resmen yazık ya
Arkadasım konu sahibi sen bu çift terapisti yaşam koçu bilmem ne zırvalıklarını bırak senin iyi bir psikiyatr a gitmen lazım
Sinirli bir yapın var belli .buna tam çözüm getiremez çünkü bu senin huyun.ama belki biraz rahatlarsın ne diyeyim
Adamı sessiz buldun bindikçe bindin tepesine
O da aynı karekter olsa yapamazdın
Ben olsam sinirli birini çekemem Allah korusun onla mı uğraşıcam
Bazı kadınlar görüyorum kocasını azarlar gibi hep dışardan iğrenç duruyor valla
Bu adam aptal galiba niye çekiyor diyorum.
İnsanlara yalanlar söyleyip para kazanmak daha saygısızcaNiye bu saygısız üslup? Durduk yere böyle saygısız ve saldırganca bir üslupla yazıp, işime "zırva" diyerek hakaret ettikten sonra (hem de işimin tanımını bile doğru dürüst bilmeden) ciddi ciddi benden size açıklama yapmamı mı bekliyorsunuz?
Ne oldu adam gözünü açtı tutuştun mu ?Sizin insanları yargılama şekliniz benim asabiyetimden daha iğrenç duruyor.
Adamı kafese kapatıyorlar heraldeKronik aldatma dediğimiz şey şu: Sürekli bir aldatma örüntüsü oluyor ilişkilerinde. Bir taraf sürekli aldatıyor, diğer taraf affediyor ya da görmezden geliyor vs. ama boşanmak ya da ayrılmak istemiyor. Böyle durumlarda ilişkiyi genelde kurtaramıyoruz, bazıları anlamamış ama nadiren ilişkinin kurtulduğu zamanlar da oluyor. Aldatan taraf ciddi pişman oluyor, iki taraf da ilişkiyi devam ettirmek istiyor vs. Onlarla ayrı bir model çalışıyoruz ve kolay olmuyor. Ciddi emek istiyor. Yoksa gidip de oturup her aldatılanı barıştırmaya çalışmıyoruz, psikoterapistin görevi bu değildir zaten. İlişkinin kaderi çiftin kendisine bağlıdır. Psikoterapist yol göstericidir, biz onlara tavsiye veremeyiz, şunu yapın bunu yapın diyerek hayatlarının sorumluluğunu alamayız.
Not: Zamanında ağır bir şekilde aldatıldım ve ilişkimi bitirdim.
Ya arkadaslar siz iyi misiniz?Hiç anlamam bu işlerden ama bu mesajdan anladığım bireysel tedavi. Kronik aldatma hastası diyeyim. Şahıslar ben hastayım aldatmadan duramıyorum doktor hanım/bey diyormuş. Onlarda bu hasta kişiyi tedavi ediyorlarmış. Çift olarak alınan bir terapiden hiç bahsedilmemiş o mesajda. Çünkü konu sahibi bir önceki mesajında “benim durumumda umut var mı iyileşir miyim” diye sormuş.
Ayrıca aldatılmak çok üzücü ve gurur kırıcı bir olay ama herkes ayrılmıyor. Affetmek isteyen elbette olabilir. İçimizde de var mutlaka. Gurursuz denmez. Bazı mecburiyetler insana her şeyi yaptırır. “Hayırlısı olsun” der geçeriz.
İnsanlara yalanlar söyleyip para kazanmak daha saygısızca
En azından umut tacirliği yapmıyorum kimseye
Dobrayım kusura bakma
Kronik aldatma nedir?
Bİr tür hastalık mı gelişti böyle?
Adam sevmiyor karektersiz siz bunu bile çözüyorsunuz öyle mi?
Ne iş yapıyorsun anlamadım
Verilecek cevabın yok çünkü veremezsin
Ben aptal değilim böyle zırvalıklara kanmam
Anlayamam evetRica ediyorum siz anlamayın. Beni de alıntılamayın daha fazla.
Terbiyesizsiniz. Daha fazla yazıp kendinizi küçük düşürmeyinNe oldu adam gözünü açtı tutuştun mu ?
Benden çıkarıyorsun
Terbiyesizsiniz. Daha fazla yazıp kendinizi küçük düşürmeyin
Dikkat çekemiyorsa demek kiBir yarası var da anlayamadım. Ben göz ardı ettim.
Şuan konuşuyoruz. Çok darlamıyorum . Ilişkiye çok güveni kalmadı ve tekrar kazanmam gerek. Zamana bıraktıkSakın mesaj atma sürekli sürekli Sık boğaz etme.. biraz kendi kendine bırak sinirler yatışsın. özler ve geri döner seviyorsa korkma birsey olmaz
Ya arkadaslar siz iyi misiniz?
Öyle bir hastalık yok
Hay Allahım ya
Şurda bir piskiyatr doktor çıksın var desin ya
Her gün yeni hastalık icat ediliyor
Böyle mi kandırıyorsunuz kendinizi
Şekerim benimki kronik aldatma hastası
Durmuyor herif
Hasta ne yapsın
Şimdi bir erkek neden aldatır önce onu öğrenin
Yavaş yavaş görüyor diyelim. Yanı güvenmiyor ama günlük yaşantımıza dönüyoruz gibiBence deneyin derim zaten sizinle olmak istiyorsa çabanızı gördüğü zaman size karşılık vericektir.
Kendinize hakim olduğunuz sürece sorun olmayacaktır.Yavaş yavaş görüyor diyelim. Yanı güvenmiyor ama günlük yaşantımıza dönüyoruz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?