Bu ilişki düzelir mi ?

Niye bu saygısız üslup? Durduk yere böyle saygısız ve saldırganca bir üslupla yazıp, işime "zırva" diyerek hakaret ettikten sonra (hem de işimin tanımını bile doğru dürüst bilmeden) ciddi ciddi benden size açıklama yapmamı mı bekliyorsunuz?

Çok ilgisiz gelebilir ama ilişkinizi kurtarabilirseniz eğer hemen tirotlerinize baktırın.

Kendi ilişkim dahil üç ilişki kurtardım tiroit tedavisiyle.

Ota çöpe parlayan, asabi, yakınca kavuran insanlar pamuk gibi oldular. Ben asabiyetin kişilik yapısı olduğuna inanmıyorum. Kesin hormonal bir şey çıkıyor altından.

Kronik aldatma dediğimiz şey şu: Sürekli bir aldatma örüntüsü oluyor ilişkilerinde. Bir taraf sürekli aldatıyor, diğer taraf affediyor ya da görmezden geliyor vs. ama boşanmak ya da ayrılmak istemiyor. Böyle durumlarda ilişkiyi genelde kurtaramıyoruz, bazıları anlamamış ama nadiren ilişkinin kurtulduğu zamanlar da oluyor. Aldatan taraf ciddi pişman oluyor, iki taraf da ilişkiyi devam ettirmek istiyor vs. Onlarla ayrı bir model çalışıyoruz ve kolay olmuyor. Ciddi emek istiyor. Yoksa gidip de oturup her aldatılanı barıştırmaya çalışmıyoruz, psikoterapistin görevi bu değildir zaten. İlişkinin kaderi çiftin kendisine bağlıdır. Psikoterapist yol göstericidir, biz onlara tavsiye veremeyiz, şunu yapın bunu yapın diyerek hayatlarının sorumluluğunu alamayız.

Not: Zamanında ağır bir şekilde aldatıldım ve ilişkimi bitirdim.

Teşekkür ederim zaman ayırıp açıklama yaptığınız için

Sizin insanları yargılama şekliniz benim asabiyetimden daha iğrenç duruyor.

İnsanlara yalanlar söyleyip para kazanmak daha saygısızca
En azından umut tacirliği yapmıyorum kimseye
Dobrayım kusura bakma
Kronik aldatma nedir?
Bİr tür hastalık mı gelişti böyle?
Adam sevmiyor karektersiz siz bunu bile çözüyorsunuz öyle mi?
Ne iş yapıyorsun anlamadım
Verilecek cevabın yok çünkü veremezsin
Ben aptal değilim böyle zırvalıklara kanmam

Adamı kafese kapatıyorlar heralde
Kronik aldatma ilacı bulunmuş haberimiz yok

Ya arkadaslar siz iyi misiniz?
Öyle bir hastalık yok
Hay Allahım ya
Şurda bir piskiyatr doktor çıksın var desin ya
Her gün yeni hastalık icat ediliyor
Böyle mi kandırıyorsunuz kendinizi
Şekerim benimki kronik aldatma hastası
Durmuyor herif
Hasta ne yapsın
Şimdi bir erkek neden aldatır önce onu öğrenin

Rica ediyorum siz anlamayın. Beni de alıntılamayın daha fazla.

Sakın mesaj atma sürekli sürekli Sık boğaz etme.. biraz kendi kendine bırak sinirler yatışsın. özler ve geri döner seviyorsa korkma birsey olmaz

Aldatıldın veya aldattın. Bu kadar dert etmen normal değil bence. Okuyorsundur. Üzüldüm senin adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…