Selam kizlar.........
dertliyim kederliyim...kim ne derse aglarim
sevgilimle bir senedir beraberiz. o o insan. bunu ilk günden beri anladik. ben 27 o 25 yasinda. yasca büyük olmam bizim icin hic sorun degildi.
onun amcasi benim babamin cok ama cok yakin arkadasi oldugu icin. cevrede birbirini cok iyi taniyor. bir yerlerde bulusmamiz saklanmamiz fln hep sorundu. hep birileri bizi gördü.
Kiz kardesiyle tanistirdi beni. iki kere gördüm. daha 20 yasinda. ne yapti ne etti bizi ayirdi. cok cadi. ailesine ne anlatti ne yapti bilmiyorum. aklim almiyor olanlari. bir ay ayri kaldik. ikimizde elden ayaktan düstük, geri yollumuzu bulup devam ettik.
o saygisiz kardesine bende mail attim. uzun uzun "ablasi" olarak yaptiklarinin yanlis oldugunu söyledim. benim hakkimda CIRKIN demis, GÖZÜ ACIK, abimi KULLANIYOR demis

10 dakkika konustuk sadece. abisini bölüsmemek icin , kiskandigi icin öyle yaptigini düsünüyorum. aklim almiyor.
annesi ve babasi da benim hakkimda gözü acik, o senden yasca büyük seni kullaniyor demisler. simdi arkamda durdugu icin de ailesi onunla konusmuyor. ben o kizdan ayrilmam dedigi icin.....ayni evde yasiyorlar.....kendimi suclu hissediyorum....o bunlari cekmek zorunda kaldigi icin.....tanimadiklari bir insan hakkinda nasil böyle düsünüp nasil böyle hareket ederler onuda anlamiyorum.
annem söz icin israr ediyor, cevre birbirini tanidigi icin. ama onun ailesi beni istemiyor =(((((
ne yapacam ben.......ah kizlar ah................