• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu iliski nasil nereye gidecek. ailesi beni istemiyor =(

size yaptıkları tabi ki çok saygısızca fakat siz öyle bir cümle kurarak haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.hatalar insanlar için çok fazla düşünüp dert etmeyin iyice kendinize .olmuş bitmiş artık geri getiremezsiniz zamanı o yüzden bundan sonra daha dikkatli davranmaya bakın derim...

Selam kizlar.........

dertliyim kederliyim...kim ne derse aglarim :21:

sevgilimle bir senedir beraberiz. o o insan. bunu ilk günden beri anladik. ben 27 o 25 yasinda. yasca büyük olmam bizim icin hic sorun degildi.

onun amcasi benim babamin cok ama cok yakin arkadasi oldugu icin. cevrede birbirini cok iyi taniyor. bir yerlerde bulusmamiz saklanmamiz fln hep sorundu. hep birileri bizi gördü.
Kiz kardesiyle tanistirdi beni. iki kere gördüm. daha 20 yasinda. ne yapti ne etti bizi ayirdi. cok cadi. ailesine ne anlatti ne yapti bilmiyorum. aklim almiyor olanlari. bir ay ayri kaldik. ikimizde elden ayaktan düstük, geri yollumuzu bulup devam ettik.

o saygisiz kardesine bende mail attim. uzun uzun "ablasi" olarak yaptiklarinin yanlis oldugunu söyledim. benim hakkimda CIRKIN demis, GÖZÜ ACIK, abimi KULLANIYOR demis :43: 10 dakkika konustuk sadece. abisini bölüsmemek icin , kiskandigi icin öyle yaptigini düsünüyorum. aklim almiyor.

annesi ve babasi da benim hakkimda gözü acik, o senden yasca büyük seni kullaniyor demisler. simdi arkamda durdugu icin de ailesi onunla konusmuyor. ben o kizdan ayrilmam dedigi icin.....ayni evde yasiyorlar.....kendimi suclu hissediyorum....o bunlari cekmek zorunda kaldigi icin.....tanimadiklari bir insan hakkinda nasil böyle düsünüp nasil böyle hareket ederler onuda anlamiyorum.

annem söz icin israr ediyor, cevre birbirini tanidigi icin. ama onun ailesi beni istemiyor =(((((

ne yapacam ben.......ah kizlar ah................

Canım gerçekten onu seviyorsan ailesiyle yakınlık kurmaya çalış. Benim nişanlımın aileside beni istemiyordu tanımadıkları için. 1 senedir beraberiz geçen hafta nişanlandık. Nişanlımın kuzeni yakın arkadaşımdı aramızı bozmak için neler neler yaptı kayınvalideme neler anlattı. Kadında nefret etti benden. Ama inat ettim zorla sevdirdim kendimi. Şimdi kadın elinden gelse alıp içine sokacak beni. Bizi bi an önce evlendirmek için işe bile girdi.
Sabırlı ol seni tanımalarını sağla. Sana kötü davransada pes etme
Kız kardeşi içinde aynı şey geçerli. Öpüyorum çok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bundan sonrasında is erkek arkadaşınızda bitiyor. Yazinizda erkek arkadasinizin ailesinin doldurusuna gelerek ayrildiginizdan bahsetmissiniz. Emin misiniz erkek arkadasinizdan? Bundan sonrası süt liman olmayacak arkanizda durabilecek mi yoksa pes mi edecek yine? Eger arkanizda duracaginiza eminseniz devam edin. Sonra da karsilarina gecip kendinize yapilanlarin yanlis olduğunu bu nedenle cok uzuldugunuzu acinizdan hata ettiginizi soyler Özür dilersiniz bu cocukla gerçekten gelecek görüp evlenmek istiyorsanız.

artik eminim. bunun kanaatini de cok gösterdi artik. aileisnin karsinia gecip de ben bu kizi seviyorum asla birakmam demesiyle....yoksa ben kesinlikle devam etmezdim....sevgilimden eminim....üzülmesini istemiyorum sadece....ayni evde yasayip da 4 kisiden birinin dislanmasi....gercekten cok zor olsa gerek....

"sonra karsilarina gecip" demissiniz. sizce onlarin ilk bana dogru adim atmasini mi beklim...yoksa....ben mi kapilarini calayim....bu yaptigim hatadan sonra, artik hata yapmaktan korkuyorum. bu konular cok ince zor konular....porselen dükkaninda bir fil gibi hissediyorum resmen....

size yaptıkları tabi ki çok saygısızca fakat siz öyle bir cümle kurarak haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.hatalar insanlar için çok fazla düşünüp dert etmeyin iyice kendinize .olmuş bitmiş artık geri getiremezsiniz zamanı o yüzden bundan sonra daha dikkatli davranmaya bakın derim...

tesekürler...aklima yazdim....kesinlikle daha dikkatli olmam lazim.....kendi ailem cok rahat...ve cok anlayisli.....düsünemedim......baskasinin ailesi bukadar farkli olabilcegini =(
ne bilim...anne hep dengeler ya......bir annenin ön yargili davranmasini hayatta düsünemezdim....

Acikcasi ailelerin ya da ailenin birinin istemedigi durumlarda tam bir mutluluk yakalanamiyor o evlilikte.
Bilhassa istemeyen aile erkek ailesiyse.
Eger erkek arkadasiniz yaninizda olsaydi devam edin derdim.
Ama simdiden kendini bu kadar yipratan masaya yumrugunu vuramayan erkek arkadasiniz sizinle kavusunca ayni askla mi devam edecek?
Arada kalmaktan sinirini en yakinindan yani sizden cikaracak.
Cunku artik ailesiyle ayni evde yasamayacak.
Bu da ona arti bir duygusallik katacak.
Bununla birlikte de iyice dolacak.
Evet en kotu senaryoyu yazdim ama cogunluk bunu yasadigi icin..
Bugun esim beni ezdiriyor konularini bir okuyun en azindan o adamlar nisanliyken savunmus adamlar oluyorlar.
Ama sizin erkek arkadasiniz bunu su an bile yapamiyor.
Zor..
Allah yardimciniz olsun.

cok haklisin =((((

ellinde ne var ne yok bana karsi kullaniyor zaten....en son kendi dogum gününde arkadaslarinin önünde:
beni rezil ettin herkeze senin gibi bir agabeyim yok artik diyip onu daha fazla yaralamaya calisti. ondan beri kizkardesiylede görümüyor =(

onlar her sekilde onu yönetmeye calisiyorlar....isin en ironik kismi da....annesi sevgilime O KIZ SENI YÖNETIYOR dedi.....saka gibi =( ben ona hic kiyamazken....pembe diziden esinlenerek bi senaryo yaziyor ve kendileri oynuyor ki cocugun üzerinde.......

simdi bende acik vermis oldum o cümlemle...haklisiniz =(
cok büyük hata yaptim....hakliyken haksiz duruma düsürdüm bizi......

ne yapacagim ben simdi :18:
Ailesi ile ilgili hiç yorum yapmayın. Üzerinde baskı hissetmesin. Ayrıca bu kız abisinden hiç mi çekinmiyor? Ben abime bu lafları söyleyemem, söylemem. Herkesin ortasında bağırmalar falan. Kız ağır ergenlik geçiriyor sanki. Aman uzak durun! Ortalık durulsun. Gerisi erkek arkadaşınıza kalmış. Dengeyi umarım kurabilir. Bana deyim yerindeyse pek "masaya yumruğunu vuracak" bir tip olarak gelmedi ama hayırlısı.

Canım gerçekten onu seviyorsan ailesiyle yakınlık kurmaya çalış. Benim nişanlımın aileside beni istemiyordu tanımadıkları için. 1 senedir beraberiz geçen hafta nişanlandık. Nişanlımın kuzeni yakın arkadaşımdı aramızı bozmak için neler neler yaptı kayınvalideme neler anlattı. Kadında nefret etti benden. Ama inat ettim zorla sevdirdim kendimi. Şimdi kadın elinden gelse alıp içine sokacak beni. Bizi bi an önce evlendirmek için işe bile girdi.
Sabırlı ol seni tanımalarını sağla. Sana kötü davransada pes etme
Kız kardeşi içinde aynı şey geçerli. Öpüyorum çok.

sen nasil yaptin bunu canim? sen mi karsilarina ciktin, beni taniyin mi dedin?
onlar mi tanisalim diyip de sen mi kabul ettin? kapilarina gidipte, konusabilirmiyiz? desem yanlis mi olur....ben hic anlamam ki bu islerden... =(((
ayyy tecrübeni benimle paylassana canim :6:

artik eminim. bunun kanaatini de cok gösterdi artik. aileisnin karsinia gecip de ben bu kizi seviyorum asla birakmam demesiyle....yoksa ben kesinlikle devam etmezdim....sevgilimden eminim....üzülmesini istemiyorum sadece....ayni evde yasayip da 4 kisiden birinin dislanmasi....gercekten cok zor olsa gerek....

"sonra karsilarina gecip" demissiniz. sizce onlarin ilk bana dogru adim atmasini mi beklim...yoksa....ben mi kapilarini calayim....bu yaptigim hatadan sonra, artik hata yapmaktan korkuyorum. bu konular cok ince zor konular....porselen dükkaninda bir fil gibi hissediyorum resmen...
​Tabiki ilk siz adım atmayacaksiniz. Erkek arkadaşınız kıvama getirecek tanıyın seversiniz diye işleyecek onlar tamam tanıyalım dedikleri vakit bu konuşmayı yaparsınız. Bir hata ettiniz diye kendinizi ezdirmeyin sakın ilk adımı atan kesinlikle siz olmayın. Diyorum ya erkek arkadasiniza is düşüyor. Siz her seyin iyi olacağına düzeleceğine dair erkek arkadaşınızı telkin edin ki o da ailesiyle sağlıklı bir şekilde konuşup ikna etsin.

Son düzenleme:
sen nasil yaptin bunu canim? sen mi karsilarina ciktin, beni taniyin mi dedin?
onlar mi tanisalim diyip de sen mi kabul ettin? kapilarina gidipte, konusabilirmiyiz? desem yanlis mi olur....ben hic anlamam ki bu islerden... =(((
ayyy tecrübeni benimle paylassana canim :6:

Kızlarında dediği gibi iş erkek arkadaşında bitiyor. Seni güzel güzel anlatması lazım önce. Böyleyken böyle ben bu kızı çok seviyorum bi şans verin tanımaya çalışın desin. Sonra götürsün seni eve. Sen gitmiceksin tabi o kadarda ezdirme kendini. Erkek arkadaşın götürcek seni tanıştırmaya. Güleryüzlü ol esprili ol. Ama kırıcı laflarını sakın dile getirme. O konulara hiç girme. Öyle şeyler olmamış gibi davran. Birileri kötüledikten sonra seni sevmeleri biraz zaman alıcak. Ben çok dik kafalı bi kızım mesela. Fevriyim kimseyi dinlemem. Bütün davranışlarımı kayınvalidem törpüledi. Hoşuna gidiyo beraber hareket etmek. Böyle şeyler bütün annelerin hoşuna gider. Her gelişmeyi senle seve seve takip ederim evdeyim akşama kadar. Yaz bana sürekli ;)

Acikcasi ailelerin ya da ailenin birinin istemedigi durumlarda tam bir mutluluk yakalanamiyor o evlilikte.
Bilhassa istemeyen aile erkek ailesiyse.
Eger erkek arkadasiniz yaninizda olsaydi devam edin derdim.
Ama simdiden kendini bu kadar yipratan masaya yumrugunu vuramayan erkek arkadasiniz sizinle kavusunca ayni askla mi devam edecek?
Arada kalmaktan sinirini en yakinindan yani sizden cikaracak.
Cunku artik ailesiyle ayni evde yasamayacak.
Bu da ona arti bir duygusallik katacak.
Bununla birlikte de iyice dolacak.
Evet en kotu senaryoyu yazdim ama cogunluk bunu yasadigi icin..
Bugun esim beni ezdiriyor konularini bir okuyun en azindan o adamlar nisanliyken savunmus adamlar oluyorlar.
Ama sizin erkek arkadasiniz bunu su an bile yapamiyor.
Zor..
Allah yardimciniz olsun.

yorumunuz icin tesekürler....herkezin farkli düsünceleri, farkli yorumlari gercekten karman corman olmus bir kafaya cok iyi geliyor...o asla masaya yumrugunu vuran bir insan degil...olamazda....farkindayim bunun....ama olmasi da benim icin cok önemli degil..."aslinda" diyorum....cünki bu aile konularinda önemliymis....o asla birakmaz birdaha. o hatayi bir kere yapti, ve pismanligini hala yasiyor. o konuda akli yerine geldi mi desem ne desem. o konuda kuskum yok....kuskum sadece durumu idare edip illeriye tasiyabilmesi.....dedigim gibi....o cok duygusal.....bende duygusalim, ama biri ayagima bastigi zaman, agzimi acmasini da bilirim :17: ama o hep sessiz...kalir....evlenince olan durumu aklimin bi kenarina yazdim....kesinlikle bir degerlendircem ve o topice bi ugrayip okuyacagim....tesekürler

Ailesi ile ilgili hiç yorum yapmayın. Üzerinde baskı hissetmesin. Ayrıca bu kız abisinden hiç mi çekinmiyor? Ben abime bu lafları söyleyemem, söylemem. Herkesin ortasında bağırmalar falan. Kız ağır ergenlik geçiriyor sanki. Aman uzak durun! Ortalık durulsun. Gerisi erkek arkadaşınıza kalmış. Dengeyi umarım kurabilir. Bana deyim yerindeyse pek "masaya yumruğunu vuracak" bir tip olarak gelmedi ama hayırlısı.

ben galiba cok baski yapiyorum ona birde....haklisiniz...üzerindeki baskiyi benim almam gerekirken....istenmedik oldugum icin, üzüntümü ben ona birde yansitiyorum =(
o kiz saygi nedir bilmiyor gercekten. abisinden de hic cekinmiyor, burnu havada kendini birsey sanan ukala birsey. ben isletme okudum bitirdim...kendiside isletme okuyor...ve kendini benden üstün görüyor :D hayati daha toz pembe görüyor. saniyor ki uni bittikten sonra, bütün sirketler o ise girsin diye kirmizi hali sercek. bana 6 ay is aradim diye laf sokmustu ;) saka gibi birsey bildiginiz yani....

​Tabiki ilk siz adım atmayacaksiniz. Erkek arkadaşınıarkadaşınız kıvama getirecek tanıyın seversiniz diye işleyecek onlar tamam tanıyalım dedikleri vakit bu konuşmayı yaparsınız. Bir hata ettiniz diye kendiniz ezdirmeyin sakın il adımı atan kesinlikle siz olmayın. Diyorum ya erkek arkadasiniza is düşüyor. Siz her seyin iyi olacağına düzeleceğine dair erkek arkadaşınızı telkin edin ki o da ailesiyle sağlıklı bir şekilde konuşup ikna etsin.

icim ferrahladi siz böyle diyince....tamam. simdi ben, ondan yük almaya calisacagim. ailesi konusunda yorum yapmayacagim....ve isi ona birakacagim...ben bir gün tanisirsak....özür dileyecegim......:26: insallah bir sekilde olur.....bütün yorumlar icin cok tesekürler....cok sevindirdiniz beni...

Kızlarında dediği gibi iş erkek arkadaşında bitiyor. Seni güzel güzel anlatması lazım önce. Böyleyken böyle ben bu kızı çok seviyorum bi şans verin tanımaya çalışın desin. Sonra götürsün seni eve. Sen gitmiceksin tabi o kadarda ezdirme kendini. Erkek arkadaşın götürcek seni tanıştırmaya. Güleryüzlü ol esprili ol. Ama kırıcı laflarını sakın dile getirme. O konulara hiç girme. Öyle şeyler olmamış gibi davran. Birileri kötüledikten sonra seni sevmeleri biraz zaman alıcak. Ben çok dik kafalı bi kızım mesela. Fevriyim kimseyi dinlemem. Bütün davranışlarımı kayınvalidem törpüledi. Hoşuna gidiyo beraber hareket etmek. Böyle şeyler bütün annelerin hoşuna gider. Her gelişmeyi senle seve seve takip ederim evdeyim akşama kadar. Yaz bana sürekli ;)

benim sevdicegim baska erkeklere pek benzemiyor...annesinden babasindan cok korkuyor.....babasi cok ters bi adam. bütün gün evde beraber otursalar bile, adam hep balkonda tek basina oturur ve konusmaz...muhabbet etmesini bilmez.......
benimki korkusundan/saygisindan nasil karsilarina gecip de cümle kurcak =( elli ayagi birbirine giriyor....birak detaylari beni anlatmasini falan....elline gözüne bulastirir o =(
ben karsilarinda olsam, kesin kendimi sevdiririm....cocuklugumdan beri kendimi heleki yaslilara sevdiririm. hepsi sever beni. ama o noktaya gelmek bir haydi zor.....benimkisi hep gelip bana soruyor. napabilirim diye. bende yapabilcegi herseyi anlatiyorum, kendi karar verip yapsin diye. bütün imkanlari sunuyorum. bu beni rahatsiz etmiyor. onda bazi konularda fazla östrojen var bende de fazla testesteron....tamamliyoruz aslinda....bu aile konulari ve beklentileri olmasa.......

tamam updatelerim seni =) memnun oldum canim:kkk:

Selam kizlar.........

sevgilimle bir senedir beraberiz. o o insan. bunu ilk günden beri anladik. ben 27 o 25 yasinda. yasca büyük olmam bizim icin hic sorun degildi.

onun amcasi benim babamin cok ama cok yakin arkadasi oldugu icin. cevrede birbirini cok iyi taniyor. bir yerlerde bulusmamiz saklanmamiz fln hep sorundu. hep birileri bizi gördü.
Kiz kardesiyle tanistirdi beni. iki kere gördüm. daha 20 yasinda. ne yapti ne etti bizi ayirdi. cok cadi. ailesine ne anlatti ne yapti bilmiyorum. aklim almiyor olanlari. bir ay ayri kaldik. ikimizde elden ayaktan düstük, geri yollumuzu bulup devam ettik.

o saygisiz kardesine bende mail attim. uzun uzun "ablasi" olarak yaptiklarinin yanlis oldugunu söyledim. benim hakkimda CIRKIN demis, GÖZÜ ACIK, abimi KULLANIYOR demis :43: 10 dakkika konustuk sadece. abisini bölüsmemek icin , kiskandigi icin öyle yaptigini düsünüyorum. aklim almiyor.

annesi ve babasi da benim hakkimda gözü acik, o senden yasca büyük seni kullaniyor demisler. simdi arkamda durdugu icin de ailesi onunla konusmuyor. ben o kizdan ayrilmam dedigi icin.....ayni evde yasiyorlar.....kendimi suclu hissediyorum....o bunlari cekmek zorunda kaldigi icin.....tanimadiklari bir insan hakkinda nasil böyle düsünüp nasil böyle hareket ederler onuda anlamiyorum.

annem söz icin israr ediyor, cevre birbirini tanidigi icin. ama onun ailesi beni istemiyor =(((((

Annesiyle babasiyla kendiniz konusun. Kendinizin yanlis tanitildigini anlatin. Kabulleneceklerdir.

benim sevdicegim baska erkeklere pek benzemiyor...annesinden babasindan cok korkuyor.....babasi cok ters bi adam. bütün gün evde beraber otursalar bile, adam hep balkonda tek basina oturur ve konusmaz...muhabbet etmesini bilmez.......
benimki korkusundan/saygisindan nasil karsilarina gecip de cümle kurcak =( elli ayagi birbirine giriyor....birak detaylari beni anlatmasini falan....elline gözüne bulastirir o =(
ben karsilarinda olsam, kesin kendimi sevdiririm....cocuklugumdan beri kendimi heleki yaslilara sevdiririm. hepsi sever beni. ama o noktaya gelmek bir haydi zor.....benimkisi hep gelip bana soruyor. napabilirim diye. bende yapabilcegi herseyi anlatiyorum, kendi karar verip yapsin diye. bütün imkanlari sunuyorum. bu beni rahatsiz etmiyor. onda bazi konularda fazla östrojen var bende de fazla testesteron....tamamliyoruz aslinda....bu aile konulari ve beklentileri olmasa.......

tamam updatelerim seni =) memnun oldum canim:kkk:

aynı durumdayız :D benimkininde babası aynı. 1 hafta yanında otursam bişey sormaz. nasılsın demez. değişik bir yapısı var. sadece nişanda sesini duyabildim. annesiyle konuşsun. annesini hallet gerisi inan hızlıca gelir. seni sevdikten sonra kız kardeşininde sesini keser buna emin ol. sadece anneyi halledeceksin. güler yüzlü ol herşeyden önemlisi bu. yanına giderken güzel giyin çok güzel ol. sus pus olma yanında çok samimi ol. zaten kendindende eminsin sevdireceğin konusunda. annesiyle bi konuşsun bakalım. 1 şans versin sana. bak nası güzel oluyor herşey:9:

hata sevgilinde ..
alıp kolundan ben kızı seviyorum diyemiyor mu ?
tanımadan nasıl önyargılı olurlar ki ..
yas degil bence sorun baska seyler mi var ?

aynı durumdayız :D benimkininde babası aynı. 1 hafta yanında otursam bişey sormaz. nasılsın demez. değişik bir yapısı var. sadece nişanda sesini duyabildim. annesiyle konuşsun. annesini hallet gerisi inan hızlıca gelir. seni sevdikten sonra kız kardeşininde sesini keser buna emin ol. sadece anneyi halledeceksin. güler yüzlü ol herşeyden önemlisi bu. yanına giderken güzel giyin çok güzel ol. sus pus olma yanında çok samimi ol. zaten kendindende eminsin sevdireceğin konusunda. annesiyle bi konuşsun bakalım. 1 şans versin sana. bak nası güzel oluyor herşey:9:

ayyyyyyyyyyy insaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllaaaaaaaaaaaah

tamam ozaman operasyonun adi : anne cepte :P:4: bir sekilde yapilacak. olacak. oy allahim.....gecen gün bizim bahceden kiraz yolladim annesine :30: soguk da olsa, sagolasin demis.....

hadi....haberdar edecegim sizi....:27:

hata sevgilinde ..
alıp kolundan ben kızı seviyorum diyemiyor mu ?
tanımadan nasıl önyargılı olurlar ki ..
yas degil bence sorun baska seyler mi var ?

baska birsey yok...olamazki zaten. kiz kardesi adimi biliyor, yasimi biliyor, okulumu bitirdigimi biliyor. babamin adini biliyor.

bukadar.....yani saklayacak birseyimde yok ki diyim, sunu duydu bunu duydu....

kiskanclik, cocuksu kiskanclik....ailesi niye kizkardesinin cocuksu kiskancligina gidiyor...orasini anlamayacagim heralde...:50:

baska birsey yok...olamazki zaten. kiz kardesi adimi biliyor, yasimi biliyor, okulumu bitirdigimi biliyor. babamin adini biliyor.

bukadar.....yani saklayacak birseyimde yok ki diyim, sunu duydu bunu duydu....

kiskanclik, cocuksu kiskanclik....ailesi niye kizkardesinin cocuksu kiskancligina gidiyor...orasini anlamayacagim heralde...:50:

dediğim gibi .. sevgilinde bitiyor olay ..:51:
ben bu kızla evlenicem diyebilmeliiii .. :ssz:

ayyyyyyyyyyy insaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllaaaaaaaaaaaah

tamam ozaman operasyonun adi : anne cepte :P:4: bir sekilde yapilacak. olacak. oy allahim.....gecen gün bizim bahceden kiraz yolladim annesine :30: soguk da olsa, sagolasin demis.....

hadi....haberdar edecegim sizi....:27:

başlamışsın bak işte :D haber bekliyorum mutlaka. sen yazmazsan ben yazarım. çok merak ediyorum şimdiden sonucunuzu. :16:

20 yaşında bir kız çocuğunu gözünüzde bu kadar büyütmeyin.

Sizin hakkınızda ne söylerse söylesin sizin ilişkinizi bitirmesi sözkonusu olamaz.

Sevgiliniz arkanızda durmamış, veya belki sizinde farkında olmadığınız haklı tarafları olduğu için arkanızda duramamış.

Eleştiriler ne kadar yersiz olursa olsun bi dönüp kendimize bakmamız gerektiğini düşünürüm.

Mesela görümceye akıl verir gibi mesaj atmanız çok fevri bir haraket, kullandığınız cümlede saygısızca.

Görümce bana saygı duymadı diyebilirsiniz ama siz işin içinebirde annesini katmışsınız.

Eğer bu savaşı kazanmak istiyorsanız görümceye düşmanlığınızı unutun,ve zamana bırakın.

Şuan atacağınız her iyi niyetli adım yanlış anlaşılacaktır.

Selam kizlar.........

valla insanalr ilk baş itiraz, sonra kabul ederler. hayatındakı ınsan gercekten senı sevıyorsa
allem eder kullam eder kabullendırır ailesine:34:

onun annesi babasi benim annemi babami tanimiyor. sadece amcasinin cevresi cok genis ve benim babamin cevresi cok genis. 40 senelik dostlar.
amcasiyla konustu, amcasi sevindi birbirimzi sevdigimize =(

=((( bende cok korkuyorum.....aklim almiyor, nasil bir anne baba bunlar......iki sayfalik mail attim, sakin sakin yazdim. cok düsünerek yazdim. ama ayrildiktan nefretimi kusmam gerekti bir yerden. iki sayfalik saygili mektup icinde " artik annenle zil takip oynarsini" diye bi cümle vardi.....ama hakliydim! okadar ayirmaya calistilar!!!!

babasi konusmuyor, gecen gün sadece BI GIT AYNAYA KENDINE BAK demis.....hani kendinen utanmiyormusun gibisine =(((
birde zil takip oynamak heee demis......bukadar mi abartilir....2 sayfa boyunca nekadar sevdigimizi, nekadar ciddi oldugumuzu. ve bizi ayirmak bana pislik atmanin yanlis oldugunu...ama kis kardesi insallah bir gün benim gibi sevip mutlu olmasini diledigimi yazdim.....o bir cümlede mi takili kalinir????

O mailde "artik zil takip oynarsin" gibi bir cümle var ise, diger cümleleri merak eder halde oldum. Diger cümleler güzel olsa bile, zil takip oynamak nedir arkadas? Daha ailenin içine girmedin, ortada fol yok, yumarta yok, bu ne aile ile yüz göz olmak? Ve üstelik kiz daha 20 yasinda bu nasil düsmanlik anlamadim.

Diyelimki 20 yasindaki kiz ayrilmanizi istemis ve plan yapip amacina ulasti. Bu o kizin basarisimi yoksa daha çok erkek arkadasinin kolay doldurusa geldiginin ispatimi? Asil bunu sor kendine. Bence bu is hiç olmaz. Olsa bile sonu hüsran olur.

Back
X