• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu iliski nasil nereye gidecek. ailesi beni istemiyor =(

senin adına çok üzüldüm :( bende benzerini yasadim.ayirmayi basardilar..karar senin ama evlendikten sonra ailesi kiymete bincek bilmis ol :((

başlamışsın bak işte :D haber bekliyorum mutlaka. sen yazmazsan ben yazarım. çok merak ediyorum şimdiden sonucunuzu. :KK16:

Selam kizlar bi durum raporu vereyim =)

umarim hepiniz iyisinizdir? vallahi bu son aylarda cok seyler yasandi....degismeyen tek sey--: birbirimize olan sevgimiz =)

ayrilmalar söz konusu oldu...ayrildik....aile baskisi cok cogalmisti, evde kimse onunla konusmuyordu artik falan böyle...hergün perperisandi................

sonuc? ailesi bizi ayri biliyor....ve biz cok mutlu....bütün bu olanlar yasananlar birbirimize cok fazla bagladi....benim o mektubu yazarak yaptigim hata, o beni ailesinin yüzünden terk etmesi......beraber hatalarimizla beraber bile artik birbirimizin arkasindayiz :D

illerisi ne olur ne olacak.....bilemiyorum........ama artik düsünmek istemiyorum....onlar düsünsün =)

koy ver gitsin BIZ HALA MUTLUYUZ =)

Bu topici nasil kapatabilirim?

Back
X