Bu ilişki yürür mü ?

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
OmeTv uygulamasından ( tamamen eğlence amaçlı 1 kere açtık) bir çocukla konuştum ve etkilendim baya. İnstagramdan ekledi konuştuk. Bu arada çocuk Almanya’da yaşıyor geçici mi hep mi kalacak o belirtisiz. İş için orada. Türkiye’ye de 4-5 ayda bir anca geliyor.
Türkiye’ye geldi. Buluştuk Sigara ve alkol kullanmıyorum dedi. İlk defa sigarası alkolü olmayan bir erkekle tanıştım. Yani bunu yalan söyler mi bilmiyorum.Annem çok muhafazakar dedi. Karşıma çıkan erkeklerin aksine profil çizdi bana bilmiyorum.Ama sonuçta böyle bi uygulamadan tanıştık ne kadar güvenebilirim ona sorduğumda o da eğlence amaçlı giriyorum dedi. burda olduğu süre boyunca 20 gün, neredeyse her gün görüştük. Sürekli bana çiçek aldı, ilgilendi. Sigara içtiğimde bile paketi alıp çöpe atıyor, ben kendi sağlığını bozmanı istemiyorum diye. 1 hafta önce vedalaştık. Bodrum’a tatile gitti arkadaşlarıyla ordan da Almanya’ya geçecek. Şu an bodrumda tatilde. Gittiği süreç boyunca mesajlaşma hep oldu. Arama sadece 1 kere aradı onun dışında hiç aramadı. Sorduğumda da arkadaşlarımla tatildeyim onların yanında rahat konuşamıyorum vs. Ama Almanya’ya gidince böyle olmayacak dedi zamanımız bol olacak hep arayacağım dedi. İnsan gün içinde 1 sn aramaz mı ses duymak için. Bilmiyorum çok çelişkideyim. Ne yapmam lazım. Ben daha önce hiç uzak ilişki yaşamadım bunu ona da söyledim. Görüntülü konuşacağız ben gelip gideceğim sorun etme diyor.

Güncelleme: Almanyaya gittiği gün beni aradı. Kafamı karıştıran şeyler var dedi. Ben seninle ilerisini düşünüyorum bu yüzden bu konu önemli benim için bakireliğimi sorguladı. Ki bunu burda da sormuştu yüz yüze. Ben daha önce kimseyle ilişki yaşamadım dedim. Şüpheli şüpheli baktı bana. Gittiğinde tekrar sordu. Hayır dedim yine sonra dediki ama sevgililerin oldu onlarla peki ne kadar yakınlaştın. Beni sinirlendirince ben de evet sadece seviştim yakınlaştık dedim. Sonra ben bunu da istemiyorum dedi çünkü ben ilk kez seninle öpüştüm hayatıma giren insanın da böyle olmasını istiyorum dedi. Seni çok seviyorum ama ilerde sorun yaşarız bu konuda dedi. Ama yine konuşalım vs dedi. Ben tabi sinirlendim her yerden sildim. 1 hafta oldu dün de Twitter da ona aldığım hediyelerin fotoğrafını koydu. 1 gün sonra kaldırdı. Ne yapıyor bu çocuk

Son düzenleyen: Moderatör:

Burada kıbrıstı Almanya oldu şimdi. Neden yan hesap açıp ülke değiştiniz?

. Sigara içtiğimde bile paketi alıp çöpe atıyor
Oooff erkek yaaaaa

Bu ilişki tabi ki yürümez arkadaş bahane değer verse aramak istese lavaboya gider yine arar. Ha bu arada o bahsettiğin sitede genelde erkekler farklı amaçla giriyor buna rağmen buluşman büyük cesaret olmuş.

Sigara içtiğimde bile paketi alıp çöpe atıyor, ben kendi sağlığını bozmanı istemiyorum diye. 1

Bu iyi bir şey mi? Sigara paket olmuş kaç TL saka bi yana yaptigi saygisizlik, o atinca siz sigarayi biraktiniz mi bari?
Benim eşim de alkol, sigara kullanmaz bir defa olsun şöyle sacma sapan hareketler yapmadi evliyken dahi. Çok sonra kendi istegimle biraktim.(Sagligimi dusundugunu konuşarak belirtiyordu sacma hareketlerle degil) 2 gunluk cocuk gelmiş paket atiyor şov yapiyor. geri aldirirdim o paketi ben olsam.

Ayrica sesinizi duymak istese, merak etse arardi mutlaka ama yaninda arkadaslari varken cokta umursamiyor tatilden geri dönüp yalniz cani sıkılınca arar.

OmeTv virali neymis valla ben merak ettim sahsen

Ometv ne hakkaten. Ilk defa duyuyorum. Ben de bakacam

Neyse, aramamasindan bi tek ben rahatsiz olmadim galiba. arkadaslariyla olduguna eminseniz cok takilmayin derim. Ben annemin evine gitttigimde kocami bile anca aksamlari bi kere ariyorum.

Neyse, sigaranizi sormadan cope atmasi cok cirkin bir davranis. Hadsizce geldi bana. Ne yani, dogru buldugu herseyi bu sekilde mi dile getirecek? Vejetaryan olsa, evdeki butun et urunlerini cope mi atacak?

Ilgi alakada problem goremiyorum. Karsilikli anlasamiyorsaniz, orasi ayri

O tarz bir uygulamadan sence sağlıklı bir ilişki çıkar mı?
Herşeyi geçtim birbirinize nasıl güvenmeyi planlıyorsunuz?Sonuçta o tarz uygulamalar bildiğim kadarıyla sanal sexs amaçlı uygulamalar.

O tarz bir uygulamadan sence sağlıklı bir ilişki çıkar mı?
Herşeyi geçtim birbirinize nasıl güvenmeyi planlıyorsunuz?Sonuçta o tarz uygulamalar bildiğim kadarıyla sanal sexs amaçlı uygulamalar.
Ben eğlence amaçlı girdim dedi işte.

Başka kız var ortamda ilgilendigi tatilde

Ay nasıl dikkatlisiniz helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…