Ayrılayım mı konuşmaya devam mı edeyim kafam çok karışıkYürümez.
Ne yapmam lazım
Oooff erkek yaaaaa. Sigara içtiğimde bile paketi alıp çöpe atıyor
Sigara içtiğimde bile paketi alıp çöpe atıyor, ben kendi sağlığını bozmanı istemiyorum diye. 1
OmeTv viraliSanal ortamdan tanıştığın biriyle görüşmek
1 hafta önce kuzenim ile birlikte OmeTv açtık. Ben böyle uygulamalar kullanmam kafam dağılsın diye eğlence amaçlı açtık. Sonra bir çocukla konuştum ve etkilendim baya. İnstagramdan ekledim çocuğu. 1 haftadır konuşuyoruz. İnstagramda aktif biri değil 150 kişi takip ediyor kız da yok denecek kadar...www.kadinlarkulubu.com
Burada kıbrıstı Almanya oldu şimdi. Neden yan hesap açıp ülke değiştiniz?
Ben eğlence amaçlı girdim dedi işte.O tarz bir uygulamadan sence sağlıklı bir ilişki çıkar mı?
Herşeyi geçtim birbirinize nasıl güvenmeyi planlıyorsunuz?Sonuçta o tarz uygulamalar bildiğim kadarıyla sanal sexs amaçlı uygulamalar.
Başka kız var ortamda ilgilendigi tatildeOmeTv uygulamasından ( tamamen eğlence amaçlı 1 kere açtık) bir çocukla konuştum ve etkilendim baya. İnstagramdan ekledi konuştuk. Bu arada çocuk Almanya’da yaşıyor geçici mi hep mi kalacak o belirtisiz. İş için orada. Türkiye’ye de 4-5 ayda bir anca geliyor.
Türkiye’ye geldi. Buluştuk Sigara ve alkol kullanmıyorum dedi. İlk defa sigarası alkolü olmayan bir erkekle tanıştım. Yani bunu yalan söyler mi bilmiyorum.Annem çok muhafazakar dedi. Karşıma çıkan erkeklerin aksine profil çizdi bana bilmiyorum.Ama sonuçta böyle bi uygulamadan tanıştık ne kadar güvenebilirim ona sorduğumda o da eğlence amaçlı giriyorum dedi. burda olduğu süre boyunca 20 gün, neredeyse her gün görüştük. Sürekli bana çiçek aldı, ilgilendi. Sigara içtiğimde bile paketi alıp çöpe atıyor, ben kendi sağlığını bozmanı istemiyorum diye. 1 hafta önce vedalaştık. Bodrum’a tatile gitti arkadaşlarıyla ordan da Almanya’ya geçecek. Şu an bodrumda tatilde. Gittiği süreç boyunca mesajlaşma hep oldu. Arama sadece 1 kere aradı onun dışında hiç aramadı. Sorduğumda da arkadaşlarımla tatildeyim onların yanında rahat konuşamıyorum vs. Ama Almanya’ya gidince böyle olmayacak dedi zamanımız bol olacak hep arayacağım dedi. İnsan gün içinde 1 sn aramaz mı ses duymak için. Bilmiyorum çok çelişkideyim. Ne yapmam lazım. Ben daha önce hiç uzak ilişki yaşamadım bunu ona da söyledim. Görüntülü konuşacağız ben gelip gideceğim sorun etme diyor.
Ay nasıl dikkatlisiniz helal olsunSanal ortamdan tanıştığın biriyle görüşmek
1 hafta önce kuzenim ile birlikte OmeTv açtık. Ben böyle uygulamalar kullanmam kafam dağılsın diye eğlence amaçlı açtık. Sonra bir çocukla konuştum ve etkilendim baya. İnstagramdan ekledim çocuğu. 1 haftadır konuşuyoruz. İnstagramda aktif biri değil 150 kişi takip ediyor kız da yok denecek kadar...www.kadinlarkulubu.com
Burada kıbrıstı Almanya oldu şimdi. Neden yan hesap açıp ülke değiştiniz?
Cümleler birebir aynıydı, çat diye gözümün önüne geldi soruAy nasıl dikkatlisiniz helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?