- En iyi cevaplar
- 3
- Emoji Skoru
- 80.571
- Puanlar
- 528
- Konu Sahibi seymadegli
-
Teşekkürler beni aydınlattığınız ve yoluma ışık tuttuğunuz için. SevgilerÖyle bir amacım asla yok olamaz. Ben her zaman kadınların arkasındayım. Erkeklere de hiç inanmam çünkü yüzde 90ı karaktersiz. Bunu unutmayın. İyi günler
Zaten 0 inandırıcılık 25 yaşında bi erkek ilk kez öpüşmüş asla inanmadımEee şimdi sizle ilk defa öpüştüyse ve kendine denk birisi arıyorsa 2. kez kendisiyle öpüşen birini mi arayacak? Eskiden yalanın da bir adabı vardı.
Katılıyorum yüz yüze de aynı sosyal medyası da aynı. Düzgün insan kalmadı çünküHiçbir yerden sağlıklı bir ilişki çıkmıyor ki artık.çünkü sağlıklı erkek yok.sürüne sürüne ölüp gideceğiz çoğumuz.
Kendisi bitirdi zaten devam etme lüksü yok kiKonuşmaya devam etme lütfen
Bi de aldığım hediyelerin fotoğrafını paylaşıp sildi cidden dengesizlikNiye terk etti falan diyorsunuz.o kimmiş ki? Ne kadar abartılı bir ifade.
Ya da benim de bakire olmamamı istiyordu rahat ilişki yaşamak için olmadığımı anladı bahane yaptı bıraktıBana güven vermedi. Kafasina göre davraniyor. Ayrica erkek olup hic öpüsmedigine de inanmadim. Abartmis biraz.
Ben de bunu söyledim seninki bahane uzaktan yapamam diye. Ne alakası var ben zaten bunun en başında farkındaydım hiç başlamazdım dedi. Ben biraz dar görüşlüyüm bunlar benim için önemli konular dedi. Ama kesinlikle bahane olduğunu düşünüyorum bendeÖyle bir uygulamaya eğlence amaçlı girmez kimse saçmalığa bak ya sizde inanmışsınız. Uzağa gitti diye ayrılmış işte bundada bilerek sizi suçlayarak yapmış kendinizi kötü hissedin diye
Yanınızdayken bakire olup olmadığınızı sormuş ilişkiye açık mısınız bakalım diye öyle olduğunu görünce kaçtı işte bunu da sizi geçmiş ilişkinizle suçlayarak yaptı kendinizi kötü hissedin diye kendisinin yemediği halt kalmamıştır emin olunBen de bunu söyledim seninki bahane uzaktan yapamam diye. Ne alakası var ben zaten bunun en başında farkındaydım hiç başlamazdım dedi. Ben biraz dar görüşlüyüm bunlar benim için önemli konular dedi. Ama kesinlikle bahane olduğunu düşünüyorum bende
Güncellemeyi okudum sinir tepeme çıktı.Beni terk etti zaten güncelleme olarak yazdım son olayları
Ağzının payını verdim emin ol hatta bana bitirirken dedi ki konuşalım yine ben senin gibisini bulamam ayakları da yaptıGüncellemeyi okudum sinir tepeme çıktı.
Yahu kardeşim senin kendine hiç mi saygın yok?
Bekaretini sorguladığı anda ağzının payını vermemissin onu da geçtim sana saygısızlık yapmaya devam etmiş beyfendi sen de buna izin vermişsin pes yahu !
Ayrıca kendisinin kimseyle opusmemesini geçtim Bodrum'da yüzde doksan dokuz ihtimalle eskortlarla takılmıştır bu herif.
Sende hala Twitter dan filan bakmaya devam et olur mu ?
Neymiş hediyenin fotoğrafını koymuşmus.
Sana çok aşık bayılıyor aşkından öldüğü için koymuştur emin ol.
Dikkatini çekip sana daha fazla saygısızlık yapabilmek için yapmamıştir.
Merak eder o tarz şeyleri miBu yaşlar harbi tehlikeli yaşlarmış
Adam bakire sorguluyo ne kadar ileri gittin diyo
Bizimkide bize soruyor konuşsam mı bilemedim ki yaa
Şey diyelim ‘erkek tabi merak eder o tarz seyleri ne var canım’