Bu ilişki yürür mü ?

Ya uzakta yaşaması arayıp aramamasi falan geçtim o mevzuları.
Sigara paketini alıp atmak ne demek ?
Sen kimsin be hadsiz diyemediniz mi ?
Yani dünkü b.k gelmiş benim sagligimi düşünüyormus hadi oradan.
Eşim sigara içer ben içmem birgün olsun karismadim bunu kabul ederek devam ettim yola.
Bırakırsa elbette destek olurum ama kendi kararı tamamen.
Karşınızda çok saygısız bir insan var çiçeğe böceğe kanmayın lütfen.
Ayrıca tatilde de birileriyle takılmış çok belli bu.

maalesef yürür gibi durmuyor, arkadaşlar içinde arıyamıyorsa aksam otele girmeden sokakta da mı 5 dk arayamıyor, bahane geldi. Kesin orda eğlenmeye daldı veya insanlar içinde öncelikleri değişti

Ayrılayım mı konuşmaya devam mı edeyim kafam çok karışık
Kesin konuşmayı. Size söz hakkı bırakmadan sigaranızı çöpe atmalar (ne olursa olsun sizin kararınız sigara içmek/içmemek, ve o paket de SİZE AİT), arkadaşlarıyla olunca aramamalar filan..
Zaten iyi tanımıyorsunuz, ilerlemeden kesip atın.

maalesef yürür gibi durmuyor, arkadaşlar içinde arıyamıyorsa aksam otele girmeden sokakta da mı 5 dk arayamıyor, bahane geldi. Kesin orda eğlenmeye daldı veya insanlar içinde öncelikleri değişti
Bugün yazdım zaten dün bana mesaj atmadı. Sabahta 1 de yazmış yeni uyandım diye. Konuşalım senle dedi bu durumu ki büyük ihtimalle olmayacak falan konuşması yapacak

Beni terk etti zaten güncelleme olarak yazdım son olayları

Ayrıldı benden daha önce kimseyle yakınlaşmamış kız arıyormuş hem böyle kız arayıp hem de benle öpüşüyor mükemmel fjfjfj

O tarz bir uygulamadan sence sağlıklı bir ilişki çıkar mı?
Herşeyi geçtim birbirinize nasıl güvenmeyi planlıyorsunuz?Sonuçta o tarz uygulamalar bildiğim kadarıyla sanal sexs amaçlı uygulamalar.
Hiçbir yerden sağlıklı bir ilişki çıkmıyor ki artık.çünkü sağlıklı erkek yok.sürüne sürüne ölüp gideceğiz çoğumuz.

O kapasite var mı sence o saçma sapan uygulamaları kullanan kişilerde ? Kapasite olsa yüzyüze birilerini ayarlar.ben bu kadar iyimser drğilim valla bu konularda.kadını takmamış işte.keşke dediğin gibi olsa.

Konuşmaya devam etme lütfen

İlla ülkeyi doğru yazmasına gerek yok ki. Bu kadar detay vermesine.. illa vurmanıza lüzum yok. Ben de sizin eşinizin profil resmini bazı kadınlara gizlemesini unutamıyorum mesela. Ama hala onun yanında ve güveniyorsunuz. Her konunuza yazayım ben de?

İkisinin alakalı olduğunu düşünüyorsanız yazabilirsiniz elbette, ben yaptığı açıklamaları mantıklı bulmuşum devam etmişim, sizin yazıp yazmamanızın benim için bi önemi de yok bu sebeple. Ortada vurduğum bi şey yok sitede çift hesap kullanmak yasak. Bi hesabında anya birinde konya anlatmasının anlamı da yok o yüzden aynı hesapla devam edebilir, böyle insanları kandırıyor oluyor çünkü. Size göre normalse sıkıntı yok benim hoşuma giden bir durum değil.

Bana güven vermedi. Kafasina göre davraniyor. Ayrica erkek olup hic öpüsmedigine de inanmadim. Abartmis biraz.

Turuncu hanım konunuza tekrar baktım, çocuk düşünüyormuşsun. Maalesef yaptıkları açıklamalar komik. Siz de inanmadınız, inanmak ve inanmak istemek çok farklı şeyler. Evli bir adamın profil resmini gizlemesi çok yersiz. Açık kapı olan birinden çocuk yapmanız biraz üzücü. Ama konu bu değil. Ve burda bu tarz konulara akıl vermeniz. Bu da benim için hoş değil. İnsan önce kendine bak diyor işte..

Ayrıldı benden daha önce kimseyle yakınlaşmamış kız arıyormuş hem böyle kız arayıp hem de benle öpüşüyor mükemmel fjfjfj
Öyle bir uygulamaya eğlence amaçlı girmez kimse saçmalığa bak ya sizde inanmışsınız. Uzağa gitti diye ayrılmış işte bundada bilerek sizi suçlayarak yapmış kendinizi kötü hissedin diye

Zihnimi de benle beraber kontrol ediyorsunuz galiba, güzelmiş :) inandım çünkü bazı eski takıntılı sevgililerini tanıyorum bana kadar yazan. Ki biz 5 senedir beraberiz 5 sene önce de yazan vardı hala yazan var. Size açıklama yapmak ya da çocuk yaparken sizden icazet almak zorunda mıyım? Ben kendi hayatımı kendi bildiğim gibi yaşıyorum insanlara da kendi bildiğim gibi yorumlar yazıyorum. Ki bu konunun bunla alakası bile yok da canınız sıkılmış saracak birini arıyorsunuz herhalde, başka birini bulun rica ediyorum.

Öyle bir amacım asla yok olamaz. Ben her zaman kadınların arkasındayım. Erkeklere de hiç inanmam çünkü yüzde 90ı karaktersiz. Bunu unutmayın. İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…