- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.055
- 448
maalesef yürür gibi durmuyor, arkadaşlar içinde arıyamıyorsa aksam otele girmeden sokakta da mı 5 dk arayamıyor, bahane geldi. Kesin orda eğlenmeye daldı veya insanlar içinde öncelikleri değiştiOmeTv uygulamasından ( tamamen eğlence amaçlı 1 kere açtık) bir çocukla konuştum ve etkilendim baya. İnstagramdan ekledi konuştuk. Bu arada çocuk Almanya’da yaşıyor geçici mi hep mi kalacak o belirtisiz. İş için orada. Türkiye’ye de 4-5 ayda bir anca geliyor.
Türkiye’ye geldi. Buluştuk Sigara ve alkol kullanmıyorum dedi. İlk defa sigarası alkolü olmayan bir erkekle tanıştım. Yani bunu yalan söyler mi bilmiyorum.Annem çok muhafazakar dedi. Karşıma çıkan erkeklerin aksine profil çizdi bana bilmiyorum.Ama sonuçta böyle bi uygulamadan tanıştık ne kadar güvenebilirim ona sorduğumda o da eğlence amaçlı giriyorum dedi. burda olduğu süre boyunca 20 gün, neredeyse her gün görüştük. Sürekli bana çiçek aldı, ilgilendi. Sigara içtiğimde bile paketi alıp çöpe atıyor, ben kendi sağlığını bozmanı istemiyorum diye. 1 hafta önce vedalaştık. Bodrum’a tatile gitti arkadaşlarıyla ordan da Almanya’ya geçecek. Şu an bodrumda tatilde. Gittiği süreç boyunca mesajlaşma hep oldu. Arama sadece 1 kere aradı onun dışında hiç aramadı. Sorduğumda da arkadaşlarımla tatildeyim onların yanında rahat konuşamıyorum vs. Ama Almanya’ya gidince böyle olmayacak dedi zamanımız bol olacak hep arayacağım dedi. İnsan gün içinde 1 sn aramaz mı ses duymak için. Bilmiyorum çok çelişkideyim. Ne yapmam lazım. Ben daha önce hiç uzak ilişki yaşamadım bunu ona da söyledim. Görüntülü konuşacağız ben gelip gideceğim sorun etme diyor.
Kesin konuşmayı. Size söz hakkı bırakmadan sigaranızı çöpe atmalar (ne olursa olsun sizin kararınız sigara içmek/içmemek, ve o paket de SİZE AİT), arkadaşlarıyla olunca aramamalar filan..Ayrılayım mı konuşmaya devam mı edeyim kafam çok karışık
Bugün yazdım zaten dün bana mesaj atmadı. Sabahta 1 de yazmış yeni uyandım diye. Konuşalım senle dedi bu durumu ki büyük ihtimalle olmayacak falan konuşması yapacakmaalesef yürür gibi durmuyor, arkadaşlar içinde arıyamıyorsa aksam otele girmeden sokakta da mı 5 dk arayamıyor, bahane geldi. Kesin orda eğlenmeye daldı veya insanlar içinde öncelikleri değişti
Beni terk etti zaten güncelleme olarak yazdım son olaylarıYa uzakta yaşaması arayıp aramamasi falan geçtim o mevzuları.
Sigara paketini alıp atmak ne demek ?
Sen kimsin be hadsiz diyemediniz mi ?
Yani dünkü b.k gelmiş benim sagligimi düşünüyormus hadi oradan.
Eşim sigara içer ben içmem birgün olsun karismadim bunu kabul ederek devam ettim yola.
Bırakırsa elbette destek olurum ama kendi kararı tamamen.
Karşınızda çok saygısız bir insan var çiçeğe böceğe kanmayın lütfen.
Ayrıca tatilde de birileriyle takılmış çok belli bu.
Yürümez.
Ayrıldı benden daha önce kimseyle yakınlaşmamış kız arıyormuş hem böyle kız arayıp hem de benle öpüşüyor mükemmel fjfjfjOmetv ne hakkaten. Ilk defa duyuyorum. Ben de bakacam
Neyse, aramamasindan bi tek ben rahatsiz olmadim galiba. arkadaslariyla olduguna eminseniz cok takilmayin derim. Ben annemin evine gitttigimde kocami bile anca aksamlari bi kere ariyorum.
Neyse, sigaranizi sormadan cope atmasi cok cirkin bir davranis. Hadsizce geldi bana. Ne yani, dogru buldugu herseyi bu sekilde mi dile getirecek? Vejetaryan olsa, evdeki butun et urunlerini cope mi atacak?
Ilgi alakada problem goremiyorum. Karsilikli anlasamiyorsaniz, orasi ayri
Bodrumda da muhafazakar otele gitti de lutfenAyrıldı benden daha önce kimseyle yakınlaşmamış kız arıyormuş hem böyle kız arayıp hem de benle öpüşüyor mükemmel fjfjfj
Hiçbir yerden sağlıklı bir ilişki çıkmıyor ki artık.çünkü sağlıklı erkek yok.sürüne sürüne ölüp gideceğiz çoğumuz.O tarz bir uygulamadan sence sağlıklı bir ilişki çıkar mı?
Herşeyi geçtim birbirinize nasıl güvenmeyi planlıyorsunuz?Sonuçta o tarz uygulamalar bildiğim kadarıyla sanal sexs amaçlı uygulamalar.
O kapasite var mı sence o saçma sapan uygulamaları kullanan kişilerde ? Kapasite olsa yüzyüze birilerini ayarlar.ben bu kadar iyimser drğilim valla bu konularda.kadını takmamış işte.keşke dediğin gibi olsa.Ya uzakta yaşaması arayıp aramamasi falan geçtim o mevzuları.
Sigara paketini alıp atmak ne demek ?
Sen kimsin be hadsiz diyemediniz mi ?
Yani dünkü b.k gelmiş benim sagligimi düşünüyormus hadi oradan.
Eşim sigara içer ben içmem birgün olsun karismadim bunu kabul ederek devam ettim yola.
Bırakırsa elbette destek olurum ama kendi kararı tamamen.
Karşınızda çok saygısız bir insan var çiçeğe böceğe kanmayın lütfen.
Ayrıca tatilde de birileriyle takılmış çok belli bu.
Konuşmaya devam etme lütfenOmeTv uygulamasından ( tamamen eğlence amaçlı 1 kere açtık) bir çocukla konuştum ve etkilendim baya. İnstagramdan ekledi konuştuk. Bu arada çocuk Almanya’da yaşıyor geçici mi hep mi kalacak o belirtisiz. İş için orada. Türkiye’ye de 4-5 ayda bir anca geliyor.
Türkiye’ye geldi. Buluştuk Sigara ve alkol kullanmıyorum dedi. İlk defa sigarası alkolü olmayan bir erkekle tanıştım. Yani bunu yalan söyler mi bilmiyorum.Annem çok muhafazakar dedi. Karşıma çıkan erkeklerin aksine profil çizdi bana bilmiyorum.Ama sonuçta böyle bi uygulamadan tanıştık ne kadar güvenebilirim ona sorduğumda o da eğlence amaçlı giriyorum dedi. burda olduğu süre boyunca 20 gün, neredeyse her gün görüştük. Sürekli bana çiçek aldı, ilgilendi. Sigara içtiğimde bile paketi alıp çöpe atıyor, ben kendi sağlığını bozmanı istemiyorum diye. 1 hafta önce vedalaştık. Bodrum’a tatile gitti arkadaşlarıyla ordan da Almanya’ya geçecek. Şu an bodrumda tatilde. Gittiği süreç boyunca mesajlaşma hep oldu. Arama sadece 1 kere aradı onun dışında hiç aramadı. Sorduğumda da arkadaşlarımla tatildeyim onların yanında rahat konuşamıyorum vs. Ama Almanya’ya gidince böyle olmayacak dedi zamanımız bol olacak hep arayacağım dedi. İnsan gün içinde 1 sn aramaz mı ses duymak için. Bilmiyorum çok çelişkideyim. Ne yapmam lazım. Ben daha önce hiç uzak ilişki yaşamadım bunu ona da söyledim. Görüntülü konuşacağız ben gelip gideceğim sorun etme diyor.
Güncelleme: Almanyaya gittiği gün beni aradı. Kafamı karıştıran şeyler var dedi. Ben seninle ilerisini düşünüyorum bu yüzden bu konu önemli benim için bakireliğimi sorguladı. Ki bunu burda da sormuştu yüz yüze. Ben daha önce kimseyle ilişki yaşamadım dedim. Şüpheli şüpheli baktı bana. Gittiğinde tekrar sordu. Hayır dedim yine sonra dediki ama sevgililerin oldu onlarla peki ne kadar yakınlaştın. Beni sinirlendirince ben de evet sadece seviştim yakınlaştık dedim. Sonra ben bunu da istemiyorum dedi çünkü ben ilk kez seninle öpüştüm hayatıma giren insanın da böyle olmasını istiyorum dedi. Seni çok seviyorum ama ilerde sorun yaşarız bu konuda dedi. Ama yine konuşalım vs dedi. Ben tabi sinirlendim her yerden sildim. 1 hafta oldu dün de Twitter da ona aldığım hediyelerin fotoğrafını koydu. 1 gün sonra kaldırdı. Ne yapıyor bu çocuk
Niye terk etti falan diyorsunuz.o kimmiş ki? Ne kadar abartılı bir ifade.Beni terk etti zaten güncelleme olarak yazdım son olayları
İlla ülkeyi doğru yazmasına gerek yok ki. Bu kadar detay vermesine.. illa vurmanıza lüzum yok. Ben de sizin eşinizin profil resmini bazı kadınlara gizlemesini unutamıyorum mesela. Ama hala onun yanında ve güveniyorsunuz. Her konunuza yazayım ben de?Sanal ortamdan tanıştığın biriyle görüşmek
1 hafta önce kuzenim ile birlikte OmeTv açtık. Ben böyle uygulamalar kullanmam kafam dağılsın diye eğlence amaçlı açtık. Sonra bir çocukla konuştum ve etkilendim baya. İnstagramdan ekledim çocuğu. 1 haftadır konuşuyoruz. İnstagramda aktif biri değil 150 kişi takip ediyor kız da yok denecek kadar...www.kadinlarkulubu.com
Burada kıbrıstı Almanya oldu şimdi. Neden yan hesap açıp ülke değiştiniz?
İkisinin alakalı olduğunu düşünüyorsanız yazabilirsiniz elbette, ben yaptığı açıklamaları mantıklı bulmuşum devam etmişim, sizin yazıp yazmamanızın benim için bi önemi de yok bu sebeple. Ortada vurduğum bi şey yok sitede çift hesap kullanmak yasak. Bi hesabında anya birinde konya anlatmasının anlamı da yok o yüzden aynı hesapla devam edebilir, böyle insanları kandırıyor oluyor çünkü. Size göre normalse sıkıntı yok benim hoşuma giden bir durum değil.İlla ülkeyi doğru yazmasına gerek yok ki. Bu kadar detay vermesine.. illa vurmanıza lüzum yok. Ben de sizin eşinizin profil resmini bazı kadınlara gizlemesini unutamıyorum mesela. Ama hala onun yanında ve güveniyorsunuz. Her konunuza yazayım ben de?
Turuncu hanım konunuza tekrar baktım, çocuk düşünüyormuşsun. Maalesef yaptıkları açıklamalar komik. Siz de inanmadınız, inanmak ve inanmak istemek çok farklı şeyler. Evli bir adamın profil resmini gizlemesi çok yersiz. Açık kapı olan birinden çocuk yapmanız biraz üzücü. Ama konu bu değil. Ve burda bu tarz konulara akıl vermeniz. Bu da benim için hoş değil. İnsan önce kendine bak diyor işte..İkisinin alakalı olduğunu düşünüyorsanız yazabilirsiniz elbette, ben yaptığı açıklamaları mantıklı bulmuşum devam etmişim, sizin yazıp yazmamanızın benim için bi önemi de yok bu sebeple. Ortada vurduğum bi şey yok sitede çift hesap kullanmak yasak. Bi hesabında anya birinde konya anlatmasının anlamı da yok o yüzden aynı hesapla devam edebilir, böyle insanları kandırıyor oluyor çünkü. Size göre normalse sıkıntı yok benim hoşuma giden bir durum değil.
Öyle bir uygulamaya eğlence amaçlı girmez kimse saçmalığa bak ya sizde inanmışsınız. Uzağa gitti diye ayrılmış işte bundada bilerek sizi suçlayarak yapmış kendinizi kötü hissedin diyeAyrıldı benden daha önce kimseyle yakınlaşmamış kız arıyormuş hem böyle kız arayıp hem de benle öpüşüyor mükemmel fjfjfj
Zihnimi de benle beraber kontrol ediyorsunuz galiba, güzelmiş :) inandım çünkü bazı eski takıntılı sevgililerini tanıyorum bana kadar yazan. Ki biz 5 senedir beraberiz 5 sene önce de yazan vardı hala yazan var. Size açıklama yapmak ya da çocuk yaparken sizden icazet almak zorunda mıyım? Ben kendi hayatımı kendi bildiğim gibi yaşıyorum insanlara da kendi bildiğim gibi yorumlar yazıyorum. Ki bu konunun bunla alakası bile yok da canınız sıkılmış saracak birini arıyorsunuz herhalde, başka birini bulun rica ediyorum.Turuncu hanım konunuza tekrar baktım, çocuk düşünüyormuşsun. Maalesef yaptıkları açıklamalar komik. Siz de inanmadınız, inanmak ve inanmak istemek çok farklı şeyler. Evli bir adamın profil resmini gizlemesi çok yersiz. Açık kapı olan birinden çocuk yapmanız biraz üzücü. Ama konu bu değil. Ve burda bu tarz konulara akıl vermeniz. Bu da benim için hoş değil. İnsan önce kendine bak diyor işte..
Öyle bir amacım asla yok olamaz. Ben her zaman kadınların arkasındayım. Erkeklere de hiç inanmam çünkü yüzde 90ı karaktersiz. Bunu unutmayın. İyi günlerZihnimi de benle beraber kontrol ediyorsunuz galiba, güzelmiş :) inandım çünkü bazı eski takıntılı sevgililerini tanıyorum bana kadar yazan. Ki biz 5 senedir beraberiz 5 sene önce de yazan vardı hala yazan var. Size açıklama yapmak ya da çocuk yaparken sizden icazet almak zorunda mıyım? Ben kendi hayatımı kendi bildiğim gibi yaşıyorum insanlara da kendi bildiğim gibi yorumlar yazıyorum. Ki bu konunun bunla alakası bile yok da canınız sıkılmış saracak birini arıyorsunuz herhalde, başka birini bulun rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?