• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ilişkide birşeyler eksik gibi...

Daha evvelki ilişkilerinde "romantik" diye nitelediğimiz incelikleri yapmadıysa, fazla sıcak ve herkese nezaket gösteren biri değilse, arkadaşlarına ve ailesine günlük hayatında da jestler yapmıyor, özel günlerini letafetle kutlamıyorsa problem etmemek lazım, yaratılış meselesi... Siz içinizden gelirken bunları yapmazsanız bir şeyleri eksik hissedersiniz, o da içinden gelmediği için bunları yapmayı gereksiz görüyor, farklı pencereden aynı yere bakıyorsunuz aslında...
"Zamanla yapar mı?" Sizi hoşnut etmek için belki ama içinden gelerek ve bundan zevk alarak jestler yapanlarınki kadar sıcak ve samimi gelmeyebilir size... Takılmamak lazım...Yeter ki sevsin, nasıl ifade ederse etsin... yerimseniben

canım inan benim sevgilimde aynı senin anlattığın gibi hiç romantik değil sanırım yapı olarak öyleler ama bi kez seni seviyorum deseler dimiolumunekankayizsmileneyse napalım beklicez artık inşallah bigün diceklerbayanssulusmile

bazen çok kızıyorum hep bekleyen taraf ben mi olucam diye .... ben de yapmıcam artık banane diyorum... ben yapmazsam eksikliğini hisseder belki diyorum ama açıkçası pek salladığı yok... :)))))))

evet kızlar şimdi de bana bi el atın bakalım :):):)

benim sorunum şu ki benim erkek arkadasım romantizmden pek anlamıyor :)) yani hani deriz ya odun diye biraz öyle... beni seviyo biliyorum,ama biz kadınlar işte bazen bunu duymak istiyoruz,ya da hoş şekillerde belli edilsin istiyoruz değil mi ama ??

ben ona mektuplar yazıyorum,mailler atıyorum,klipler falan hazırlıyorum. bunları gerçekten içimden gelerek yapıyorum,çünkü onu çok seviyorum.... ondan da bekliyorum allah biliyo ya. özel bişeylerimiz olsun,bana mektuplar yazsın,küçük hatıralarımız olsun istiyorum. ama o yapmıyo :((( sebep olarakta yeteneğim yok ben sevgimi öyle gösteremiyorum diyo...

özel günlerimizde falan hiç sürpriz falan öyle olaylara girmiyo... bunun için sitem ettim bi kaç kez,beraber olmak yetmiyo mu sana,bence en güzel şey beraber olmamız diyo...

uzun süredirde çıkıyoruz yakında 3 yıl olucak... çıkmaya başlamamız çok romantik olmadı açıkçası,hep bazı şeylerin eksikliğini yaşıyorum. romantik ilişki başlangıçlarını kıskanıyorum. benim de olsun öyle şeylerim istiyorum,hadi baştan olmadı bari sonradan olsun diyorum ama sevgilim çok isteksiz....

zorla yaptırmak istemiyorum,öyle bi anlamı kalmıyo... ben napiyim bu çocuğa sizce :)) nasıl romantik ve özel şeyler yapmasını sağlayabilirim ? gerçekten eksikliğini hissediyorum çünkü....

erkek arkadasinin bazi seyleri veya sevgisini gosterememesinin birsuru nedeni olabilir. sanirim ailevi veya cocukluk yillari. tabi onun karakteride olabilir ama. bence onun kisiligini yapanin altinda bazi nedenlerde var.
aslinda onu bu durumda degstirmen kolay olmayabilir,ama mesela onun da biseyler yapmasina alistirmak..kendi alisacak tabi, ama yaptikca zevk aldiginda kendi yapar. ama onuda zorla yaptiramazsin. sana 'ben buyum istemiyorsan gidersin'de diyebilir. onu yeterince tanimiyoruz tabi.
ama
bunu unutma alismadik popoda don durmazmis derler :)

senin durum zor. 3 yildir zaten birseylerin eksikligini yasamissin. bir bosluk aninda biri sana bu eksikligi doldurdugunda inanki bu iliski bitedebilir.
Senin eksik hissettigin; onun ilgisi sevgisimi yoksa sadece romantizm mi?

Son düzenleme:
yeterince ilgileniyo benimle aslında... hergün konuşuyoruz mutlaka,ne yaptığımı ne ettiğimi merak eder her zaman,kayıtsız kalmaz hakkını yiyemem... sevgisinden zaten şüphem yok,açıkçası benim maddi manevi çok kahrımı çekmiştir... sevdiğini göstermeyi pek beceremiyor işte...

benim eksik hissettiğim şeyler mesela küçük sürprizler,ufak hediyeler... örneğin normal bi günde bak sana bunu aldım diye ufacık bişey versin bana istiyorum... yani zararsız zahmetsiz jestler bekliyorum... ya da özel günlerimizde yapabileceği şeyler olabilir yani,açıkçası o günü diğer günler gibi geçirmek istemiyorum....

yukarda da söyledim öyle mum ışığında yemekmiş,danslar falan zaten bana göre diil :)))

yeterince ilgileniyo benimle aslında... hergün konuşuyoruz mutlaka,ne yaptığımı ne ettiğimi merak eder her zaman,kayıtsız kalmaz hakkını yiyemem... sevgisinden zaten şüphem yok,açıkçası benim maddi manevi çok kahrımı çekmiştir... sevdiğini göstermeyi pek beceremiyor işte...

benim eksik hissettiğim şeyler mesela küçük sürprizler,ufak hediyeler... örneğin normal bi günde bak sana bunu aldım diye ufacık bişey versin bana istiyorum... yani zararsız zahmetsiz jestler bekliyorum... ya da özel günlerimizde yapabileceği şeyler olabilir yani,açıkçası o günü diğer günler gibi geçirmek istemiyorum....

yukarda da söyledim öyle mum ışığında yemekmiş,danslar falan zaten bana göre diil :)))

anlattiklarina bakilirsa sana deger veriyor sviyorda, eksik olan o kucuk pembe romantik anlar. dedigim gibi herkesin yapisi farkli. onunda egitim , yetisme ,etraf onu ''bu'' yaptigina gore, pek birsey diyemeyiz.
belkide bu istegini onla paylassanl soyle jestler felan hosuma gidiyor desen..? kucuuk sana gore jest olmasa bile jest mis gibi yaptigi birseyi odullendirebilirsin.
erkekler bunu gordugunde tekrar yapmaya bayilirlar. bakarsin git gide huy edinir.
ama sanmam oyle bir tip felan degilim diyorsa zor.
ama madem o yapmiyor siz ortami yaratmayi calisin :)

valla bu hiç gündeme gelmeyen bi konu diil aramızda :)) ben söylüyorum ona istiyorum yapmıyosun falan diye.... ama beni rahat bırak yaparım diyo :))) klasik erkek işte :)))

valla bu hiç gündeme gelmeyen bi konu diil aramızda :)) ben söylüyorum ona istiyorum yapmıyosun falan diye.... ama beni rahat bırak yaparım diyo :))) klasik erkek işte :)))

cnm bak dedigim gibi, onu degistiremezsin, hemen bole ol diyemezsin, ztn diyecegi belli'kizacagi yani bu sekilde.
cok fazlada konusmussun soyle yap boyle yap diye,bence pek fazla skma artik, konuyu acma zaten yeterince konusmusunuz diosun

en iyisi
onun EN ufak jestini, jest bile saymadigin seyi cok degerli birsey mis gibi okadar sevin ve hep onu ov, gittikce onu ödullendirdigin icin, dahada cok yapabilir bu jestleri.. Senin mutlu oldugunu gorunce, seni seviyor ise dahada mutlu olmani istiyorsa, seni daha da cok sevindirmek ister tabiki.

bence yaptığın şeyler onun hoşuna gidiyodur. aptal aptal izleyip ya da okuyup gülümsüyodur. ama onlara karşılık vermesi gerektiğini an-la-ya-mı-yo-dur. anlat ama doğrudan değil, dolaylı olarak... ben sana bunu yaptım sen de yap deme.

Back
X