• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ilişkide değersiz hissetmem normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lunari

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-2
Puanlar
1
Uzak mesafe ilişkisindeyim ve son zamanlarda kendimi ciddi anlamda duygusal olarak yorgun ve değersiz hissediyorum. Sevgilimle sorunları konuşabiliyoruz, tartışmalar genelde kapanıyor ama içimde bir huzur oluşmuyor. Beni bazen çok özel hissettiriyor, bazen ise sanki sıradan bir arkadaşıymışım gibi konuşuyor. Bu tutarsızlık beni çok yoruyor.

En çok zorlandığım konulardan biri şu: Kıyafet konusunda beni oldukça kısıtlarken, başka kadınlar hakkında (ünlü ya da gerçek kişiler) dış görünüş, açık giyinme ve çekicilik gibi şeyleri uzun uzun anlatabiliyor. Başka kadınları övmesi, yarı çıplak kadınların olduğu albüm kapaklarını beğendiğini söylemesi beni çok rahatsız ediyor. Bunları dile getirdiğimde ise ona göre bunlar “farklı şeyler”.

Bir keresinde yapay zekâ ile başka bir kadınla (ünlü) sarılır gibi görünen bir fotoğraf yapıp bana gönderdi, sonra benimle de benzer bir görsel yaptığını söyledi. Daha dikkatli olacağını söyledi ama bende oluşan kırgınlık geçmedi. Son zamanlarda “ben mi çok hassaslaştım?” diye kendimi sorguluyorum. Kendimi korumak için umursamaz olmaya çalıştığımda ise hislerim azalıcak bundan eminim. Acaba çok mu tepki veriyorum? Ne yapmam gerekir?

Uzak mesafe ilişkisindeyim ve son zamanlarda kendimi ciddi anlamda duygusal olarak yorgun ve değersiz hissediyorum. Sevgilimle sorunları konuşabiliyoruz, tartışmalar genelde kapanıyor ama içimde bir huzur oluşmuyor. Beni bazen çok özel hissettiriyor, bazen ise sanki sıradan bir arkadaşıymışım gibi konuşuyor. Bu tutarsızlık beni çok yoruyor.

En çok zorlandığım konulardan biri şu: Kıyafet konusunda beni oldukça kısıtlarken, başka kadınlar hakkında (ünlü ya da gerçek kişiler) dış görünüş, açık giyinme ve çekicilik gibi şeyleri uzun uzun anlatabiliyor. Başka kadınları övmesi, yarı çıplak kadınların olduğu albüm kapaklarını beğendiğini söylemesi beni çok rahatsız ediyor. Bunları dile getirdiğimde ise ona göre bunlar “farklı şeyler”.

Bir keresinde yapay zekâ ile başka bir kadınla (ünlü) sarılır gibi görünen bir fotoğraf yapıp bana gönderdi, sonra benimle de benzer bir görsel yaptığını söyledi. Daha dikkatli olacağını söyledi ama bende oluşan kırgınlık geçmedi. Son zamanlarda “ben mi çok hassaslaştım?” diye kendimi sorguluyorum. Kendimi korumak için umursamaz olmaya çalıştığımda ise hislerim azalıcak bundan eminim. Acaba çok mu tepki veriyorum? Ne yapmam gerekir?
Sevgililik döneminde böyleyse ciddi düşündüğünüz zaman bunlar daha cok artacak birde uzak mesafe ilişkisi. Kendinizi değersiz hissettiğiniz hiç bir yerde durmayın

Sevgililik döneminde böyleyse ciddi düşündüğünüz zaman bunlar daha cok artacak birde uzak mesafe ilişkisi. Kendinizi değersiz hissettiğiniz hiç bir yerde durmayın
Bu acaba dönemsel hissettiğim bir şey mi yani ben mi abartıyorum diğer partneri olan erkekler de başka kadın sanatçılarla fotoğraf düzenler mi? Bana göre sanatçı olsun olmasın karşı cins yani bunu hafifleticek bir durum değil ama ben mi fazla kıskançlık yapıyorum

Daha bu kadar yeniyken bu kadar karışması iyi bi şey degil bir de uzak mesafe ilişkisi. Genelde kısıtlayıcı olan erkekler kendi zihniyetleri öyle olduğu için yapiyor bunu. 5 ayda çok fazla görüştüğünüzü de düşünmüyorum. Yapay zekayla fotoğraf yapmaya falan uğraştığına gore çok da boş vakti var bana biraz ergen geldi. Kendinizden ödün vermeyin kimse için bugün sizi kısıtlar, sonra sizin o halinizi beğenmeyip kızdığı şekilde giyinen birilerinin peşinden gider o potansiyel var bence kendisinde

5 aydır tanıdığınız adamın niye kıyafetinize karışmasına izin veriyorsunuz? Gerçi 5 yıl da 50 yılda olsa karışmamalı o ayrı mesele. Siz eksik akıllısınız nerede ne giyeceğinizi bilmiyorsunuz da ondan akıl mı almanız gerekiyor?

Asıl önemli kısım karışma, kısıtlama. Ünlüye bakmış, fotoşok yapmış falan bunlar hikaye

İşin özü; ayrılın derim. İlerde daha mutsuz olursunuz.

herseyi gec kıyafetine karisan adamla isin ne? annen karissa carcar bagirirsin sevgiline itaat ediyorsun uzaktan kumandayla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X