Bu ilişkide ne yapmalıyım ?

Evet ama haklısınız kendimi geliştirmem gerekiyor bu hastalığı bitirmem gerekiyor sadece bu konuda da değil hastalığım her konuda şüpheciyim o acaba ne düşünüyor acaba arkamdan konuşurlar mı şöyle mi böyle mi :cry::cry::cry:
Fazla suphe sonunda ayrilik getirr adamnin ypmica bile varsa yapasi gelir ayni seyleri surekli aklina sokarsan yarin birgun hic olmadik bi yerde aklina gelir yapar biraz rahat birak bence guvenmeye calis ha erkekler guvenilmez biraz ama biseyi 40 kere solersen olurmus

Bu kadar şeye adam hala her dediğime tamam diyor alttan almaya çalışıyor mutlu olayım diye

Insan neden korkuyorsa onunla sinan ir durduk yere adamı sikbogaz etme çocuk değil yetişkin insan asri kontrollü olmamaya calis

bence gereksiz yere şüpheci davranıyorsun,senin dediğine göre sana bir yanlışı olmamış ee o zaman niye durduk yere sorun çıkarma çabasına giriyorsun ki? bence kuruntu vs böyle şeyler yapma artık,nişanlınla mutlu olmaya bak ;)

bence gereksiz yere şüpheci davranıyorsun,senin dediğine göre sana bir yanlışı olmamış ee o zaman niye durduk yere sorun çıkarma çabasına giriyorsun ki? bence kuruntu vs böyle şeyler yapma artık,nişanlınla mutlu olmaya bak :KK66:
Çok teşekkürleer ya dikkat etmeye çalışacağım :) :KK34:

Ben de herkesten kıskanıyorum :KK43: çok üzgünüm engel olamıyorum kendime ya içim içimi yiyor psikoloğa gitmem gerekiyor cidden galiba. Adamı sokakta başı yerde yürütüyorum resmen :KK61:kendime güvensizlik değil ama geçmişteki yaşadığım şeyden galiba.. Yine aynısı olursa diye çünkü erkek arkadaşım beni aldattı da

ee seni aldatan adi bir adamın suçunu nişanlından niye çıkarıyorsun?
hem adamı rahat bırak .. bak bakalım baskı altında olmadan nasıl davranıyor ..
bir ömür adamı güdemezsin .. ya terkedilirsin yada aldatılırsın..

Ama benim demek istedğim ayrılmak istemiyorum kendime nasıl çeki düzen vereceğim hastalık bu resmen

Bak hastalık diyorsun tespitini yapmışsın.Hastalığıda doktor tedavi eder yardım almalısın. O arada da konuş nişanlınla yaptıklarının farkında olduğunu kendine engel olamadığını bunun içinde yardım almaya karar verdiğini bu süreçtede ondan anlayış ve destek beklediğini söyle.Madem seviyorsun vazgeçme sorununa çare bul

Bak hastalık diyorsun tespitini yapmışsın.Hastalığıda doktor tedavi eder yardım almalısın. O arada da konuş nişanlınla yaptıklarının farkında olduğunu kendine engel olamadığını bunun içinde yardım almaya karar verdiğini bu süreçtede ondan anlayış ve destek beklediğini söyle.Madem seviyorsun vazgeçme sorununa çare bul
Haklısınız çok sağolun

Alttan almaya çalışıyor her gün aynı kavgalar olunca snirleniyor bıkıyor işte

ben gidişatı pek iyi görmedim. şuan belki herşey toz pembe ama aynı eve girince bu kadar alttan alacağını sanmıyorum nişanlının. bence kendini toparlaman ve başka uğraşlar bulman lazım. ayrıl demiyorum ama eğer düzelmeyeceksen de yazık etme adamın hayatını.

:KK75::KK42:
ben gidişatı pek iyi görmedim. şuan belki herşey toz pembe ama aynı eve girince bu kadar alttan alacağını sanmıyorum nişanlının. bence kendini toparlaman ve başka uğraşlar bulman lazım. ayrıl demiyorum ama eğer düzelmeyeceksen de yazık etme adamın hayatını.
:KK42::KK42::KK42: Bana dua edin lütfen

Back
X