Bu ilişkide ne yapmalıyım ?

selam bayanlar
Direk konuya gireyim üç yıl önce ilişkim başladı bir yıl önce de nişanlandık. Ama her gün kavga her gün kavga.. Kavga sebepleri de hep aynı benim aşırı şüpheci olmam nişanlımı rahat bırakmamam. Daha bana bir kere bile yanlışını görmedim ama hep korkuyorum şüpheleniyorum onu kısıtlıyorum işten eve evden işe gidip gelen biri öyle gezmez tozmaz o halde bile şüpheciyim ve bu bir hastalık artık kendim bile farkındayım sevdiğim halde hiç güvenemiyorum ona ve her gün kavga boş yere ortada bişey yokken. Ne yapmalıyım sizce

Öz güvenin sıfır ! Böle yapmaya devam edersen, adam senden kaçar. Biri bana böle davransa soğurum hızla uzaklaşırım istediğin kadar sev, bir noktadan sonra her şey bitiyor. Napıcaksın içine yönel sorun sende ve sen çözeceksin bu durumu içsel olarak yani.

Biraz olgunlaşmadan ilişki ve evlilik düşünmemen gerekiyor.
Düğün tarihimiz kondu bile 4 ay var ama bir insanın evleneceği adama güvenmesi gerekmez mi ? Bana hiçbir yanlış hareketi olmadı tam istediğim gibi biri ama asla güvenemedim nasıl o güven oluşacak bilmiyorum o elinden geleni yapıyor adamı bir odaya kapatsam öyle mutlu olacağım ki bendeki hastalık resmen onu kapatsam oraya hiç yanında elektronik bir şey olmasa aşırı mutlu olurum

Düğün tarihimiz de belli oldu 4 ay var ama zaten bugün kavga ettik ayrılalım benim hayatımı zindan ettin dedi seninle yaşanmaz dedii

ah, ama canım çocuk haklı şimdi :KK43: EMİN OL, aldatılan ve sonraki ilişkilerinde sorun yaşayan ne ilk ne de son kişisin. Mutlaka bir yolunu bulup çözmeye çalış, yoksa asla evlenemezsiniz ve zaten bu psikolojiyle de evlenmeni tavsiye etmem... Gidip yardım al, çocukla da konuş, aldatılma hikayeni biliyor mu bilmiyorum ama gerekirse söyle, bunu atlatmaya çalıştığını anlat, sorunun onunla ilgisi olmadığını söyle, yoksa dediğim gibi ne bu ilişkin ne de bundan sonraki rayında gider... Seni aldatan kişi geçmişte kaldı, bu bambaşka biri ve seni çok seviyor, bunu aklından çıkarma.. Ona güvenmemen için hiçbir neden yok ortada... Yapma, yakma kendini....

Öz güvenin sıfır ! Böle yapmaya devam edersen, adam senden kaçar. Biri bana böle davransa soğurum hızla uzaklaşırım istediğin kadar sev, bir noktadan sonra her şey bitiyor. Napıcaksın içine yönel sorun sende ve sen çözeceksin bu durumu içsel olarak yani.
Evet bugün kavga ettik biraz o da soğuyorum seni çok sviyorum ama bu hareketler soğutuyor senin bu kıskançlık hiç bitecek gibi değil dedi

ah, ama canım çocuk haklı şimdi :KK43: EMİN OL, aldatılan ve sonraki ilişkilerinde sorun yaşayan ne ilk ne de son kişisin. Mutlaka bir yolunu bulup çözmeye çalış, yoksa asla evlenemezsiniz ve zaten bu psikolojiyle de evlenmeni tavsiye etmem... Gidip yardım al, çocukla da konuş, aldatılma hikayeni biliyor mu bilmiyorum ama gerekirse söyle, bunu atlatmaya çalıştığını anlat, sorunun onunla ilgisi olmadığını söyle, yoksa dediğim gibi ne bu ilişkin ne de bundan sonraki rayında gider...
Haberi yok o olaydan bilse de iyi olmaz. Hep söylüyorum onunla ilgisi olmadığını ama o da sabrede sabrede bir yere kadar benim çocuklarımın annesi böyle olamaz eşim böyle olmamalı diyor o da biliyor psikolojiden kaynaklandığını ama tahammülü bitiyor

Daha önce diğer ilişkilerinde güvenin mi sarsıldı. Çünkü bu kadarı fazla evlendiğinizde de böyle olursa sağlıklı bir evlilik olmaz.

Nişanlıyken alttan alabilir ama evlenince çok sorun edebilir. Çünkü adamı çok bunaltmışsın belli ki. Yazık adama ya.

Evlilik güven üstüne kurulmalı. .
ayrıl . .

Böyle kızlara da sinir oluyorum ya sanki tüm kadınlar birleşip elinden almaya çalışıyorlar :))

Böyle kızlara da sinir oluyorum ya sanki tüm kadınlar birleşip elinden almaya çalışıyorlar :))
Dışarıdan sinir edici zaten ben de başka kızlara sinir oluyorum çünkü tek onunki koca sanki diye düşünüyorum :rolleyes: ama kendime de engel olamıyorum

Back
X