Bu ilişkiyi bitirmeli miyim

Pardon?? Eski sevgilimi unutmayami calisiyorum dedi yoksa ben yanlismi anladim? Bunu yeni sevgilisi yani sanami söyledi? Onu unutmaya calisiyorum derken? Cok mu sevmis onu? Anilari sonucta onunla yasamis tek basina degil. Anilari unutmaya calismak dogal olarak otomotikmen kizi unutmaya calismak demek degilmidir zaten?

Acaba birgün kiz cikip gelse ne hisseder? Ne düsünür? Cok zor bir durum. Cok ta seviyorum demissin. Yani bilemedim. Ben kendimi senin yerine koydumda…

Aklı baskasinda olan biriyle şahsen yapamam.

Biraz sanki sizde ayrilmak istemiyorsunuz gibi geldi. Yoksa unutmaya zaten calisiyorum diyen birinin üstüne masayi atar giderim. Yani bu sorulcak soru degil. Ister kizi unutmaya calisin ister anilari, ikiside aynisi degilmi zaten..

Aaaa bi de askerliğini beklediğin adamdan ayrılacaksın tüh valla üzüldüm
Ama ayrıldığında zaten eski sevgilisiyle birleşecek gibi duruyorlar

Ben de şaşırıyorum bu olaya valla kişilik meselesi heralde. Eski sevgilimle ayrıldıktan 1 hafta sonra eşimle görüşmeye başlamıştık hatta ona da aynı sekilde denk geldi. Eşimin eski sevgilisiyle benim aramda da 1 hafta var ikimizin ilişkisi de 2 senelikti ama hiç sorun yaşamadık. İlişki dedigimiz birdenbire biten bir şey değil zaten süreç içinde yıpranıp biter, acısı/unutması niye uzun sürsün ki

Birde sevgilisinden ayrılanda kendisi hem kendi ayrılıyor hem unutamıyor çok saçma

Bu kadar taze ayrılık yaşamış biriyle birlikte olmazdım açıkçası. Unutması mümkün değil, ağzıyla da itiraf etmiş. Ben soru işaretleriyle dolu bir ilişkim olsun hiç istemezdim. Yerinde olsam ayrılır yoluma bakarım.

Ayrıldım dün ama hala kalbim acıyor resmen umarım yakın zamanda geçer hiç olmadığı kadar kötü hissediyorum kendimi

Ne gereksiz tavırlar ya. Essegin aklına karpuzu getirip bir de zeytinyağı gibi üste çıkmışsın. 3 yıllık ilişki sorarsan hatirlar zaten. Sen yaşanmışlıkları unutabiliyor musun ?

Başkasını unutmak için sizi kullanıyor belli ki ayrılın bence

Uzun süreli ilişkilerde yada şöyle söyleyeyim bir erjek gerçekten sevdiyse unutmasi çok zor oluyor .
2 ay sonra hemen birini bulması zaten arayışta olduğunu gösterir .
Gerçek bir ilişki 2 ayda unutulmaz ayrıca çivi çiviyi de sökmez.
Ya bitireceksin yada aklında soru işaretlerinle yasayacaksin

3 yıllık bir ilişkiden 2 ay sonra biriyle birlikte olmak bana çok sağlıksız geliyor. Yas süreci, kabullenme süreci, iyileşme süreci olur. Ve adam da 1 senenin sonunda açık açık unutmaya çalışıyorum demiş.
Eşimle eski 1 senelik ilişkim bittikten 9 ay sonra görüşmeye başladım ve eskiye dair kafamda ne bir özlem ne de bir anı kalmıştı.
Bence bu içinizi yer bitirir, ayrılmalısınız.

Siz hiç yarayla bütünleşen bant gördünüz mü?Yara iyileşir söküp atarız.

Ayrıldım dün ama hala kalbim acıyor resmen umarım yakın zamanda geçer hiç olmadığı kadar kötü hissediyorum kendimi
Geçer neler geçmiyor ki, doğru kararı vermişsiniz gibi görünüyor, hayırlısı olsun sizin içiniz rahat olsun.

Geçer neler geçmiyor ki, doğru kararı vermişsiniz gibi görünüyor, hayırlısı olsun sizin içiniz rahat olsun.
Keşke birde rüyama girmese rüyamda da onla çok güzel bir aile kurduğumu gördüm çok mutluyduk uyandım iğrenç hissetim kendimi... Çok öfkeleyim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…