- 4 Ekim 2023
- 329
- 674
- 23
- 34
- Konu Sahibi hatsunemiku
-
Aklı baskasinda olan biriyle şahsen yapamam.Herkese selamlar öncelikle
Neredeyse bir yılı dolduracak bir ilişkim var en son 1 ay önce bir tartışma yaşamışdık ama ben o tartışmada yaşananları hala unutamıyorum ve bende güvensizlik sorunu olmasına sebep oldu.
Erkek arkadaşımın benden önce 3 yıllık bir ilişkisi vardı benle tanışmadan 2 ay önce ayrılmışlar . Ben bu tartışmaya kadar sevgilimin eski ilişkisini özlediğine dair hiçbir şey hissetmemiştim ama son tartışmamızda gerçekler yüzüme vuruldu resmen. Olay şöyle başladı Instagramda takipçileri arasında beni rahatsız eden bir kız vardı bende cafede oturuken gülerek senin eski sevgilinin ismi x ile mi başlıyor dedim çünkü o kız olduğunu düşündüm. Buda çok bozulmuş bir tavırla zaten unutmaya çalışıyorum dedi ben bunu duyunca şok oldum zaten konuyu çevirip kızı değil eski yaşanmış anıları unutmak istediğini söyledi ayrıca çok gereksiz bir ayrıntı verdi zaten eski sevgilisinin onu araştırdığına işte arkadaşlarına sevgilimi sorduğunu söyledi bende nasıl bir soru dedim sonuçta şuanki sevgilisi benim öğrenmek benimde hakkım. Bana sanane napacksın dedi bende o an sinirlenip kalktım ordan beni sakinleştirmeye falan çalıştı. Arabaya geçtik sonunda ağladım orada aklın başka birindeyse benimle olma ayrılalım dedim oda özür diledi baya bir şekilde barıştık. 1 ay geçti üzerinden bu tartışmanın ayrılmam gerektiğini düşünüyorum çünkü sürekli aklımda ve kendimi yarabandıymış gibi hissediyorum ama bir yandan çok seviyorum siz olsanız ayrılır mıydınız ve nasıl ayrılabilirim sizce lütfen yardım edin.
Arayıp duruyor açmıyorum mesaj atıyor cevap vermiyorum çok kötüyüm neden ayrdıldığımı söylemedimNe dedi peki? Cevap verdi mi?
Ben de şaşırıyorum bu olaya valla kişilik meselesi heralde. Eski sevgilimle ayrıldıktan 1 hafta sonra eşimle görüşmeye başlamıştıkBana unutmak için 2-3 ay yeterli gelir acikcasi kendim öyle uzatmayi seven biri degilim. Ama cevredeki insanlarin cogunda gozlemledigim kadariyla ve forumda gordugum kadariyla bu sureyi kisa bulan cok kişi var ben olsam inanmazdim
Eski sevgilisinden daha iyi olsaydiniz (O nun kafasinda) muhtemelen unuturdu bu arada. 1 sene olmuş hala unutmaya calisiyorum diye agzindan laf kaciriyorsa bu arkadaş boşta kalmayi sevmiyor, hiç olmamasindansa biri olsun kafasinda sizi degil de sevgili olmayi seviyor muhtemelen.
Birde sevgilisinden ayrılanda kendisi hem kendi ayrılıyor hem unutamıyor çok saçmaBen de şaşırıyorum bu olaya valla kişilik meselesi heralde. Eski sevgilimle ayrıldıktan 1 hafta sonra eşimle görüşmeye başlamıştıkhatta ona da aynı sekilde denk geldi. Eşimin eski sevgilisiyle benim aramda da 1 hafta var ikimizin ilişkisi de 2 senelikti ama hiç sorun yaşamadık. İlişki dedigimiz birdenbire biten bir şey değil zaten süreç içinde yıpranıp biter, acısı/unutması niye uzun sürsün ki
Bence sebebini de söyleseydin. Kimsenin yara bandı olmak istemediğini ve seni sevmeyen biriyle birlikte olmayacağını.Arayıp duruyor açmıyorum mesaj atıyor cevap vermiyorum çok kötüyüm neden ayrdıldığımı söylemedim
Bu kadar taze ayrılık yaşamış biriyle birlikte olmazdım açıkçası. Unutması mümkün değil, ağzıyla da itiraf etmiş. Ben soru işaretleriyle dolu bir ilişkim olsun hiç istemezdim. Yerinde olsam ayrılır yoluma bakarım.
Ne gereksiz tavırlar ya. Essegin aklına karpuzu getirip bir de zeytinyağı gibi üste çıkmışsın. 3 yıllık ilişki sorarsan hatirlar zaten. Sen yaşanmışlıkları unutabiliyor musun ?Herkese selamlar öncelikle
Neredeyse bir yılı dolduracak bir ilişkim var en son 1 ay önce bir tartışma yaşamışdık ama ben o tartışmada yaşananları hala unutamıyorum ve bende güvensizlik sorunu olmasına sebep oldu.
Erkek arkadaşımın benden önce 3 yıllık bir ilişkisi vardı benle tanışmadan 2 ay önce ayrılmışlar . Ben bu tartışmaya kadar sevgilimin eski ilişkisini özlediğine dair hiçbir şey hissetmemiştim ama son tartışmamızda gerçekler yüzüme vuruldu resmen. Olay şöyle başladı Instagramda takipçileri arasında beni rahatsız eden bir kız vardı bende cafede oturuken gülerek senin eski sevgilinin ismi x ile mi başlıyor dedim çünkü o kız olduğunu düşündüm. Buda çok bozulmuş bir tavırla zaten unutmaya çalışıyorum dedi ben bunu duyunca şok oldum zaten konuyu çevirip kızı değil eski yaşanmış anıları unutmak istediğini söyledi ayrıca çok gereksiz bir ayrıntı verdi zaten eski sevgilisinin onu araştırdığına işte arkadaşlarına sevgilimi sorduğunu söyledi bende nasıl bir soru dedim sonuçta şuanki sevgilisi benim öğrenmek benimde hakkım. Bana sanane napacksın dedi bende o an sinirlenip kalktım ordan beni sakinleştirmeye falan çalıştı. Arabaya geçtik sonunda ağladım orada aklın başka birindeyse benimle olma ayrılalım dedim oda özür diledi baya bir şekilde barıştık. 1 ay geçti üzerinden bu tartışmanın ayrılmam gerektiğini düşünüyorum çünkü sürekli aklımda ve kendimi yarabandıymış gibi hissediyorum ama bir yandan çok seviyorum siz olsanız ayrılır mıydınız ve nasıl ayrılabilirim sizce lütfen yardım edin.
Benimde ona çok kötü davrandığım ağlattığım zamanlar oldu ama neden hala benle birlikte onuda anlamıyorum ki ben mi çok gerizekalıyım
Başkasını unutmak için sizi kullanıyor belli ki ayrılın benceHerkese selamlar öncelikle
Onu hala hatırlıyorsa neden benimle birlikte o zaman bana yazık değil miNe gereksiz tavırlar ya. Essegin aklına karpuzu getirip bir de zeytinyağı gibi üste çıkmışsın. 3 yıllık ilişki sorarsan hatirlar zaten. Sen yaşanmışlıkları unutabiliyor musun ?
Geçer neler geçmiyor ki, doğru kararı vermişsiniz gibi görünüyor, hayırlısı olsun sizin içiniz rahat olsun.Ayrıldım dün ama hala kalbim acıyor resmen umarım yakın zamanda geçer hiç olmadığı kadar kötü hissediyorum kendimi
Keşke birde rüyama girmese rüyamda da onla çok güzel bir aile kurduğumu gördüm çok mutluyduk uyandım iğrenç hissetim kendimi... Çok öfkeleyim çokGeçer neler geçmiyor ki, doğru kararı vermişsiniz gibi görünüyor, hayırlısı olsun sizin içiniz rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?