- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.087
- 128
- Konu Sahibi hatsunemiku
-
İstanbula gelince ayrılırsam da ayrılmamak için her şeyi yapacak yine napmam lazım kafayı yicem artık
En fazla ne yapabilir ki? Mesaj atar, arar, engellersiniz. Evinizin önüne falan gelir, dışarı çıkmazsınız. Hiç yüz vermezseniz kararlı olursanız max 2 haftaya ilişmez bir daha (ama bir engelini açar bir arar cevap verirseniz baya dert olur başınıza)İstanbula gelince ayrılırsam da ayrılmamak için her şeyi yapacak yine napmam lazım kafayı yicem artık
Benimde ona çok kötü davrandığım ağlattığım zamanlar oldu ama neden hala benle birlikte onuda anlamıyorum ki ben mi çok gerizekalıyım yani bir ilişkide onu doyuracak şeyler de vermiyorum sevgi sözcüklerini bile çok sonradan kullanmaya başladım nasıl kendimi yarabandı olarak kullandırttım aklım almıyor hiç nefesim daralıyor
Şu an anlatırken utanıyorum ama benim de eski sevgilim böyleydi. Böyleleri takıntılı oluyor. Büyük ihtimal kız ilişkiyi kesin bitirmiş, bu öküzün elinden bir şey gelmemiş. Karşısına sen çıkmışsın. 3 yıllık ilişkisini 2 ayda unutmuş olsa ayrı dert olmasa ayrı dert zaten. Ben de ayrılmak isteyince bir ağlamalar yalvarmalar (salak olduğum için biri ağlayınca kanarım hemen :/) kesin olarak ayrıldım yazıp durdu tık olmadığını görünce de kesti. Sen de bitir 1 hafta yalvarır. Biraz da seni unutmaya çalışıe başkasını bulur sonra : DBenimde ona çok kötü davrandığım ağlattığım zamanlar oldu ama neden hala benle birlikte onuda anlamıyorum ki ben mi çok gerizekalıyım
Hangi hareketlerinden anladınız aklının onda olduğunubiz ilişkiye başladığımız dönem eski sevgilisinden ayrılalı 2 hafta olmuş meğer. Tabı ben bunu 2 ay sonra falan öğrenmiştim. Suan geçmişe dönüp baktığımda aslında ilk bir yılımızda benı yeterince sevmediğini aklının onda olduğunu görebılıyorum. Ama o an bunu fark etsemde görmezlikten gelmişim heralde he noldu işin sonunda kız unutuldu bız ıyıyız
Yani şu sekilde oldu ben ne yalan söyleyeyim bu zamana kadar hiçbir şekilde kötü bir şey hissetmedim hatta ilişkimiz harika gidiyordu yani sevgisini çok hissediyordum hala hissediyorum da bir an bile şüphem yoktu bunun için. Yukarıda da dediğim gibi laf arasında o Instagram da gördüğüm kız geldi aklıma ( bu arada zaten o kız değilmiş ) şakalaşarak baş harfi x mi diye sordum oda yukarıdaki cevabı verdi öyle gelişti olaylar.Hangi hareketlerinden anladınız aklının onda olduğunu
Bende aynı şekilde çok kötü hissediyorum affediyorum hemen kaç kez küsüyorum hemen yanıma geliyor ofisimin oraya geliyor dayanamıyorum affediyorumŞu an anlatırken utanıyorum ama benim de eski sevgilim böyleydi. Böyleleri takıntılı oluyor. Büyük ihtimal kız ilişkiyi kesin bitirmiş, bu öküzün elinden bir şey gelmemiş. Karşısına sen çıkmışsın. 3 yıllık ilişkisini 2 ayda unutmuş olsa ayrı dert olmasa ayrı dert zaten. Ben de ayrılmak isteyince bir ağlamalar yalvarmalar (salak olduğum için biri ağlayınca kanarım hemen :/) kesin olarak ayrıldım yazıp durdu tık olmadığını görünce de kesti. Sen de bitir 1 hafta yalvarır. Biraz da seni unutmaya çalışıe başkasını bulur sonra : D
Çok pardon bu arada bana sorduğunuzu sandım cevapladım kusura bakmayınBen biten ilişkimden 1 hafta sonra başka biriyle tanışmıştım çok hızlı bir şekilde sevgili olduk ve aşık oldum. Halbuki biten ilişkimde çok ağlamıştım baya kötü bir haldeydim.
Bazı şeyler zamanla ölçülemiyor. Seviyorsan seviyorsun sevmiyorsan sevmiyorsun. 3 seneymiş 5 seneymiş önemi yok. Kaldı ki 1 senedir berabermişsiniz hala unutmaya çalışıyorum diyorsa çüş derler. Ben bitirirdim. Olmamış demek ki yapacak bir şey yok. Bazı insanlar ilişki bağımlısıdır yalnız kalmayı sevmezler aklı bir ordadır bir burdadır zora gelince akılları eskiye gider falan. Uğraşmaya değmez.
Bu arada oda şu şekilde aradan bir yıl geçmiş sence hala onu sevebilir miyim neden senle olayım sadece yaşanmış anılar var onlarada saygısızlık edemem ama unutmaya çalışıyorum onunla ilgili şeyleri lütfen sende açma konusunu demiştiBen biten ilişkimden 1 hafta sonra başka biriyle tanışmıştım çok hızlı bir şekilde sevgili olduk ve aşık oldum. Halbuki biten ilişkimde çok ağlamıştım baya kötü bir haldeydim.
Bazı şeyler zamanla ölçülemiyor. Seviyorsan seviyorsun sevmiyorsan sevmiyorsun. 3 seneymiş 5 seneymiş önemi yok. Kaldı ki 1 senedir berabermişsiniz hala unutmaya çalışıyorum diyorsa çüş derler. Ben bitirirdim. Olmamış demek ki yapacak bir şey yok. Bazı insanlar ilişki bağımlısıdır yalnız kalmayı sevmezler aklı bir ordadır bir burdadır zora gelince akılları eskiye gider falan. Uğraşmaya değmez.
Ay salağım dediysem o kadar değil 1 kere affettim ben dpxlwlxwpxmwlxBende aynı şekilde çok kötü hissediyorum affediyorum hemen kaç kez küsüyorum hemen yanıma geliyor ofisimin oraya geliyor dayanamıyorum affediyorum
Bu arada oda şu şekilde aradan bir yıl geçmiş sence hala onu sevebilir miyim neden senle olayım sadece yaşanmış anılar var onlarada saygısızlık edemem ama unutmaya çalışıyorum onunla ilgili şeyleri lütfen sende açma konusunu demişti
Ayrılırdım. Neden beni gerçekten sevebilecek insanlar hayatıma girebilecekken böyle hala eskisini unutmaya çalışan insanla olayım ki sende kendine değer ver. Sevgin zamanla azalır inan... Sana seni seviyorum der gece tek başına kaldığında onu düşünür. Sende kafanda kurmaya başlarsın unuttu mu unutmadı mı diye muallakta kalarak yaşarsın gerek var mı ?Herkese selamlar öncelikle
Neredeyse bir yılı dolduracak bir ilişkim var en son 1 ay önce bir tartışma yaşamışdık ama ben o tartışmada yaşananları hala unutamıyorum ve bende güvensizlik sorunu olmasına sebep oldu.
Erkek arkadaşımın benden önce 3 yıllık bir ilişkisi vardı benle tanışmadan 2 ay önce ayrılmışlar . Ben bu tartışmaya kadar sevgilimin eski ilişkisini özlediğine dair hiçbir şey hissetmemiştim ama son tartışmamızda gerçekler yüzüme vuruldu resmen. Olay şöyle başladı Instagramda takipçileri arasında beni rahatsız eden bir kız vardı bende cafede oturuken gülerek senin eski sevgilinin ismi x ile mi başlıyor dedim çünkü o kız olduğunu düşündüm. Buda çok bozulmuş bir tavırla zaten unutmaya çalışıyorum dedi ben bunu duyunca şok oldum zaten konuyu çevirip kızı değil eski yaşanmış anıları unutmak istediğini söyledi ayrıca çok gereksiz bir ayrıntı verdi zaten eski sevgilisinin onu araştırdığına işte arkadaşlarına sevgilimi sorduğunu söyledi bende nasıl bir soru dedim sonuçta şuanki sevgilisi benim öğrenmek benimde hakkım. Bana sanane napacksın dedi bende o an sinirlenip kalktım ordan beni sakinleştirmeye falan çalıştı. Arabaya geçtik sonunda ağladım orada aklın başka birindeyse benimle olma ayrılalım dedim oda özür diledi baya bir şekilde barıştık. 1 ay geçti üzerinden bu tartışmanın ayrılmam gerektiğini düşünüyorum çünkü sürekli aklımda ve kendimi yarabandıymış gibi hissediyorum ama bir yandan çok seviyorum siz olsanız ayrılır mıydınız ve nasıl ayrılabilirim sizce lütfen yardım edin.
Bencede laf çıkmıştı zaten aradan bir kere ama şuan nasıl ayrılıcam bilmiyorum hem çok zor bir dönemdeyim hem de çok seviyorum onu kendimi çok kötü hissediyorumHayır çok üzgünüm ağzından kaçırıp sıvamaya çalışmış. Birini unutmak zaten onunla ilgili şeyleri unutmak demek, saçma yani
Herkese selamlar öncelikle
Neredeyse bir yılı dolduracak bir ilişkim var en son 1 ay önce bir tartışma yaşamışdık ama ben o tartışmada yaşananları hala unutamıyorum ve bende güvensizlik sorunu olmasına sebep oldu.
Erkek arkadaşımın benden önce 3 yıllık bir ilişkisi vardı benle tanışmadan 2 ay önce ayrılmışlar . Ben bu tartışmaya kadar sevgilimin eski ilişkisini özlediğine dair hiçbir şey hissetmemiştim ama son tartışmamızda gerçekler yüzüme vuruldu resmen. Olay şöyle başladı Instagramda takipçileri arasında beni rahatsız eden bir kız vardı bende cafede oturuken gülerek senin eski sevgilinin ismi x ile mi başlıyor dedim çünkü o kız olduğunu düşündüm. Buda çok bozulmuş bir tavırla zaten unutmaya çalışıyorum dedi ben bunu duyunca şok oldum zaten konuyu çevirip kızı değil eski yaşanmış anıları unutmak istediğini söyledi ayrıca çok gereksiz bir ayrıntı verdi zaten eski sevgilisinin onu araştırdığına işte arkadaşlarına sevgilimi sorduğunu söyledi bende nasıl bir soru dedim sonuçta şuanki sevgilisi benim öğrenmek benimde hakkım. Bana sanane napacksın dedi bende o an sinirlenip kalktım ordan beni sakinleştirmeye falan çalıştı. Arabaya geçtik sonunda ağladım orada aklın başka birindeyse benimle olma ayrılalım dedim oda özür diledi baya bir şekilde barıştık. 1 ay geçti üzerinden bu tartışmanın ayrılmam gerektiğini düşünüyorum çünkü sürekli aklımda ve kendimi yarabandıymış gibi hissediyorum ama bir yandan çok seviyorum siz olsanız ayrılır mıydınız ve nasıl ayrılabilirim sizce lütfen yardım edin.
Şuan o askerdeyken ayrılmak mantıklı olur mu sence zaten hissetmiş gibi mesaj atmış banaAyrılırım tabi yapyarabandısın çünkü. İtiraf bile etmiş neymiş anılarmış anılarında ki figür yine o kadın değil mi? Unutamadım demiş işte. Kendini zorluyor seni yanında tutmak istemesi belki de ondan intikam almak olabilir yalnız kalmaktan korkuyor olabilir. Yani kendi konfor alanindan çıkmak istemediği için yalvarıp yakarmış beyfendi.
İşin sonunda mutsuz olacağını düşünüyorum. Olan sana olur.
Direkt ben söylediklerini aşamıyorum sana güvenmiyorum deyip ayrılırdım.
Şuan o askerdeyken ayrılmak mantıklı olur mu sence zaten hissetmiş gibi mesaj atmış bana
Ne dedi peki? Cevap verdi mi?Ayrıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?