Canım geçmiş olsun senelerdir alerjik bronsitim vardı maalesef 1.5 yıl önce alerjik astım a döndü tedavim başlamıştı ama hamile kaldığım için yarım kaldı. Felaket tikaniyorum üstüne gün içinde üst üste hapsuruyorum en uzun 20 defa oluyor gün içinde 50 ye yakın hapsuruyorumMerhabalar.Cocugum alerjik astim hastasi bir yazida ev temizliginde kullandigimiz kimyasal deterjanlarin buna sebep oldugunu okudum arap sabununu öneriyordu. Evdeki tum temizlik alanlarinda.
Bulasik makinasinda camasir makinasinde kullananlar varmis.tuvalet ve banyo temizliginde de boyle birsey duyan, sizlerden kullanan var mi nasil kullanacagim ve hangi marka arap sabunu öneririsiniz? Ben hic evimde kullanmadim bugune kadar bilmiyorum malesef. Bu hastalik bizide cocugumu da yedi bitirdi tedavi göruyor ama inanin hic bir işe yaramiyor öksürmekten geceleri bogulacak gibi diledigince koşamiyor oynayamaniyor evladim hemen tkaniyoridoktora gidiyoruz istemsizce ağlamaya başliyorum o kadar sinirlerimi yipratti bu alerji.boyle birsey duyan bilen varsa benimle paylasirsa cok sevinirim. Simdiden hepinize tesekkurler
Yok biz asta... ile baslayani kullandik ama surekli kullandik uc dort sise bitirdik daha kucucktu hatirliyorum sabah aksam cay kasigi ile veriyordum. Daha da ilerlememesi icin uc sise falan bitirdikEvet bizde kullaniyoruz ven..... ile baslayan şurup galiba. Nebullarle beraber buhar makinasida kullaniyoruz ama pek ise yaramiyor daha dogrusu gecici cözum 1 hafta kadar rahatlatiyorsa diger hafta ayni şekilde başliyor bizimki
Merhaba öncelikle geçmiş olsunMerhabalar.Cocugum alerjik astim hastasi bir yazida ev temizliginde kullandigimiz kimyasal deterjanlarin buna sebep oldugunu okudum arap sabununu öneriyordu. Evdeki tum temizlik alanlarinda.
Bulasik makinasinda camasir makinasinde kullananlar varmis.tuvalet ve banyo temizliginde de boyle birsey duyan, sizlerden kullanan var mi nasil kullanacagim ve hangi marka arap sabunu öneririsiniz? Ben hic evimde kullanmadim bugune kadar bilmiyorum malesef. Bu hastalik bizide cocugumu da yedi bitirdi tedavi göruyor ama inanin hic bir işe yaramiyor öksürmekten geceleri bogulacak gibi diledigince koşamiyor oynayamaniyor evladim hemen tkaniyoridoktora gidiyoruz istemsizce ağlamaya başliyorum o kadar sinirlerimi yipratti bu alerji.boyle birsey duyan bilen varsa benimle paylasirsa cok sevinirim. Simdiden hepinize tesekkurler
Yıllarca alerji astimdim..Ankarada sırf bu alanda Sanataryum hastanesinde iyi bir doktor sayesinde tedavi gördüm.. çok şükür 17 yıl olacak hiç bir sıkayetim yok.tedavide gormuyorumMerhabalar.Cocugum alerjik astim hastasi bir yazida ev temizliginde kullandigimiz kimyasal deterjanlarin buna sebep oldugunu okudum arap sabununu öneriyordu. Evdeki tum temizlik alanlarinda.
Ah bu alerji yedi omrumuzu yedi.bizimjki baska turlu alerjik atopik.ama sonu astim olma ihtimali cok yuksek. Allah sifa versin ama surunduruyor bu alerji.bende siz gibi doktora gidince istemeden aglarak buluyorum kendimi bogazima takiliyor sorcaklarim.cunku elimden gelen herseyi yapiyorum ama olmuyorMerhabalar.Cocugum alerjik astim hastasi bir yazida ev temizliginde kullandigimiz kimyasal deterjanlarin buna sebep oldugunu okudum arap sabununu öneriyordu. Evdeki tum temizlik alanlarinda.
Evet bizde kullaniyoruz ven..... ile baslayan şurup galiba. Nebullarle beraber buhar makinasida kullaniyoruz ama pek ise yaramiyor daha dogrusu gecici cözum 1 hafta kadar rahatlatiyorsa diger hafta ayni şekilde başliyor bizimki
Turuncu spreyi neden daha önce vermediler ki. Alerji testinde bir şey çıkmadı diye mi. Bir de kaç maddeli alerji testi yaptılar?çok üzüldüm ve tüm yorumları okuyamadım.çocuğunuz kaç yaşında?bunu yazar mısınız?ben ilk iş süpürgemi değiştirip hepa filtre almıştım iyi bir marka.sonra yoğun yoğun testler...hiç bir şeye karşı alerjisi çıkmıyor.solunum fonksiyon testi de temiz ama inatla ısrarla boğulurcasına öksürüyor mütemediyen. günlerce ağladığımı, öksürmelerinden dolayı sabaha kadar gözümü kırpmadığımı bilirim. 2 yaşında başladı, 8 yaşında tam gaz devam.Set-rumla karıştırılan V.... lar verdik artı alerji şurupları.2 hafta önce ünlü birözel hastanenin çocuk alerji ve astım polk. gittim.dr.turuncu bir sprey verdi sabah akşam.şu an gayet güzel gidiyor.lütfen sizde iyi bir alerji astım doktoruna görününü.
Turuncu spreyi neden daha önce vermediler ki. Alerji testinde bir şey çıkmadı diye mi. Bir de kaç maddeli alerji testi yaptılar?
Biz turuncu spreyi ve koruyucu tableti devamlı kullanıyoruz. Çok da faydası oluyor düzenli almadı bir kere sıkıntı yaşadik çok.
düzenli almayınca mı sıkıntı yaşadınız? alerji testini sırtına yaptılar kaç tane hatırlamıyorum ve düzen lab.kan testi verdik özeldi orası.ne varsa bakılmıştı.astım değil deyip bizi KBB ve gastroya yönlendirmişlerdi.her doktor başka bir şey söylüyordu biz de hep V....lerle devam ettik ama artık işe yaramayınca bu son doktor ilk kez o koruyucu spreyi verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?