Bu imajı nasıl toplayacağım

İkimizin de aşırı sevdiği bir film vardı onu izliyormuş mesaj attı. "senin yüzünden filmi izleyemiyorum aaaa jehanın en sevdiği sahne, aaa jehan bu sahneyi demişti" yazmış beni hatırlatması hoşuma gitti ama konuyu uzatmadan iyi seyirler diyip kapattım Ay valla bu bile benim için gelişme

Gelişme falan değil.
Nasıl bir belaya bulaştım diye düşünmen lazım...

Siz uzatsaydınız yine hadi film bitti ben yatıyorum derdi.
Azalta azalta bitirin cevapları böyle.

bence toparlamaktan daha çok düşünülecek şey siz hayatınızda şu an tam olarak ne istiyorsunuz? adı konmuş, sınırları olan bir ilişki dışında her şeye kapalıysanız bence muhabbeti arkadaşça bile uzatmayın. fakat çok da hayatınızın merkezine koymadan arkadaşça tanıma süresi olarak geçirecekseniz - o da belki hayatındaki sorunlar vs derken başka gelişmeler yaşar ya da kendini size açar- görüşebilirsiniz. aslında burada önemli olan siz ne bekliyorsunuz?
sevgili olma aşamasında takılı kaldıysanız cogu kişinin de yazdığı gibi kimse sevgilisiyle sorunum var diye görüşmeyi kesmez, sevdiğiniz insana daha çok ihtiyaç duyarsınız tam tersine.

Ailesel bi sorunu olduğuna inanıyorum, ama yine aynı sebeple iletişimi kesmek istediği için güvenemem. Ama şimdi en son kitap verdiğimden beri instagramda ne zaman bi şey paylaşsam mesaj atıyor. Paylaşmadığım zamanlarda da WhatsApptan mesaj atıyor. Konuyu asla uzatmıyor diyeceği diyip görüşürüz diyip bırakıyor. Ben de uzatmıyorum. saçma bi hal aldı yani ajsndjfmkcmc

ben varım mesajını veriyor size:) ailesel bir sorun tabii ki olabilir, insan kendini açmak istemeyebilir. fakat uzun vadede güven sağlaması gerekir diğer türlü sizin açınızdan da saçmalık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…