Bu bir dert sayılmaz bunun farkındayım ama yine de sizinle paylaşmak istedim. Sinir olduğum ve artık takıntı haline getirdiğim bir konu var. Boyum 165 kilom da 56 yani öyle duba gibi felan değilim. Gayet normal bir kiloda olduğumu düşünüyor-dum. Ta ki şu zamana kadar. Ya deli oluyorum. Halamla ne zaman karşılaşsam (bu arada kendisi benden en az 10 cm kısa) 50 yaşında kadın beni kendisiyle kıyaslıyor. Yok sen kilo almışsın baya bir, seni gördükçe kendi halime seviniyorum felan aynen bu laflar. Her gördüğünde sırık naber demeler. Yok işte geçen gün babamla konuşurlarken , babam halama ingilizcesinin iddia ettiği kadar iyi olmadığını söyledi. Halam hemen lafı bana çarpıttı ordan. oske9393 de öğrensin de görelim diye. Ben şimdi ben ondan daha güzelim , yabancı dilim daha iyi bilmem ne demek istemiyorum burada, kendimi beğenmiş gibi. Ama artık feci şekilde canım sıkılmaya başladı. Geçen gün de annemlerin eski bir tanıdığına gitmiştik. 30 yaşlarında bir oğlu var. Çocuk bana oske9393 ünde maşallahı var, topluca epey dedi!!!! Yuh yani yuh.. Sinirim iyice tepeme çıktı. Yine geçen gün üst kattaki komşumuz, oske9393 iri baya benim kız kuru bir şey, toplu olsaydı böyle keşke dedi. Ben iyice kafama taktım. Ne biçim insanlar bunlar ya.
Son düzenleme: