Bu insanlar neden böyle!

oske9393

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
707
1
0
Erzincan
Bu bir dert sayılmaz bunun farkındayım ama yine de sizinle paylaşmak istedim. Sinir olduğum ve artık takıntı haline getirdiğim bir konu var. Boyum 165 kilom da 56 yani öyle duba gibi felan değilim. Gayet normal bir kiloda olduğumu düşünüyor-dum. Ta ki şu zamana kadar. Ya deli oluyorum. Halamla ne zaman karşılaşsam (bu arada kendisi benden en az 10 cm kısa) 50 yaşında kadın beni kendisiyle kıyaslıyor. Yok sen kilo almışsın baya bir, seni gördükçe kendi halime seviniyorum felan aynen bu laflar. Her gördüğünde sırık naber demeler. Yok işte geçen gün babamla konuşurlarken , babam halama ingilizcesinin iddia ettiği kadar iyi olmadığını söyledi. Halam hemen lafı bana çarpıttı ordan. oske9393 de öğrensin de görelim diye. Ben şimdi ben ondan daha güzelim , yabancı dilim daha iyi bilmem ne demek istemiyorum burada, kendimi beğenmiş gibi. Ama artık feci şekilde canım sıkılmaya başladı. Geçen gün de annemlerin eski bir tanıdığına gitmiştik. 30 yaşlarında bir oğlu var. Çocuk bana oske9393 ünde maşallahı var, topluca epey dedi!!!! Yuh yani yuh.. Sinirim iyice tepeme çıktı. Yine geçen gün üst kattaki komşumuz, oske9393 iri baya benim kız kuru bir şey, toplu olsaydı böyle keşke dedi. Ben iyice kafama taktım. Ne biçim insanlar bunlar ya.

Son düzenleme:
insanlara taktığını, bozulduğunu belli etmemen gerekiyor. benimde boyum 1.62 kilom 48 daha 16 yaşındayım üstelik umarım boyum daha uzar ama sürekli dedikleri şey kilo almışsın, kilolusun. yada benle karşılaştırıyorlar kendilerini aa bak poly mi ben mi kiloluyum? nee poly den de mi kiloluyum falan. tabi seninkini oldukça byük birinin yapması tuhaf.

kızlar ya boşverin. boy uzun oldukça insanlardan aldığınız tepkiler de değişiyor.

yani bahsettiğiniz kilolar boyunuz için normal.

yaşınız da küçük zaten. sakın bu tür insanların dolduruşuna gelmeyin. evet deyip geçin.

Sen hele iyice zayıfsın canım neren kiloluymuş e yani yuh =S Hayret bir şey ya... Sinirim tepeme çıktı.

50 yaşında bir insanın kendisini 18 yaşında bir insanla kıyaslaması ne demek oluyor ya!! İster istemez sinirim bozuluyor.

dolduruşa gelmeyelim evet diyelim geçelim. ben de bunu yapmak isterim ama insanın bir zaman sonra psikolojisi alt üst oluyor. aynaya baktığım da ayı gibi bir poly görüyorum. dayım gördüğünde falan hepten kurumuşsun zayıflamışsın diyor ama benim aynada gördüğüm öyle değil.

Aynı durumdayım canım. Hep kendimi kilolu hissediyorum. İster istemez etkiledi beni çevredekiler. Devamlı aynanın karşısına geçip kendime bakıyorum. Göbeğime bacaklarıma felan, eskiden hiç bir şeyi takmayan güveni gayet yerinde olan ben her şeyi takar oldum.

işte ben de bu yüzden size boşverin diyorum. sakın kendinizi kilolu olarak görmeyin. zamanında bu hataya düşen çok tanıdığım var ve sonradan kilo alıp zayıfladıkların da bile inanmıyorlardı zayıf olduklarına.

siz kendinizi sevin.

Kendimi seviyorum hatta kendine aşık biriyim bile diyebilirim. Ama bu apayrı bir şey. Birinin size yineleme yoluyla kendini iyi veya kötü hissettirmesi gibi bir şey.. Bu psikolojide de vardır. Birine devamlı sen salaksın dersen, salak gibi hisseder kendini belli bir süre sonra. Bu arada çok teşekkür ederim yorumlar için.

Benim üvey kayınvaldemde biraz kiloluydu ben zayıftım ama beni ne zaman görse aaa sen kilomu aldın derdi cok komikkk

Acaba kilon tek bir yerde toplanmışta ondan göze çarpıyordur diyemi acaba böyle diyorlar:)
ne bilim böyle geldi aklıma yoksa kg gayet yerinde...

Yok öyle bölgesel fazlalığımda yok ama aynaya ne zaman baksam artık vücudumu bir bütün olarak kilolu görüyorum

halanın kız çocuğu falan yoksa böyle kadınsal muhabbetlere hevesi vardır belki seninle hevesini almaya çalışıyordur.
söz konusu hala olunca vay fesat falan diyesim gelmiyor niyeyse :)
komşular da hep takiptedir zaten, yok kilo mu aldın yok saçını mı kestirdin yüzün toplanmış. aman gözünün altı mı morarmış, ay senin bacakların çarpık mı ne
bitmez yani millete kalsan at kendini çöpe gitsin

Son düzenleme:
kuşların bile beyni bu insanlardan büyüktür!!

sen de ona naber bıdık hala de bi dahaki sefere bakalım :)))) işin sırrı ne olursa olsun kendinden memnun olduğunu gözlerine sokmak... çok şükür ki senin kadar kısa değilim kız halaya çeker ama ben çekmemişim neyse ki de, bakalım söylüyor mu bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…