- 4 Şubat 2015
- 6.198
- 12.516
- 448
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Ben sizin kadar dert etmiyorum.uzmeyin kendinizi de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu durum nadir yaşanır canım 25 sonrası zor bencede. Niye biliyor musun? 25 yaş öncesi daha bilinçsizsin, çocuk sayılırsın o yüzden daha kolay 25 yaş öncesi evlenmek ama 30 sonrası çok zor inan banaEmin misiniz ? Çevremde 25 yaşından sonra bir sürü kariyer yapmış ablam diyebileceğim insanlar var.Asıl ondan sonra kısmetleri açıldı onlar da aralarından birini seçip evlendiler
Sizi de benim gibi yaştan vurup geç kaldın diyorlar mı diye merak ettim![]()
valla en iyisi he he diyip konuyu kapamak onlarla aynı fikirdeymiş gibi davranıp bende cok istiyorum dua edin banada hayırlı biri cıkaıb karsıma vs diyip agızlarını kapamak
Başkalarının sözüyle cevap vermenize gerek var mı. Hem yaşça büyüklermiş, okkalı laf etseniz ayıp olur, hafif bir şey deseniz zaten farkına varamazlar. Amaç burda içinizi dökmekse tamam da birilerinden ne desem diye öneri beklemek yersiz. Ayrıca ailenizin dediği gibi önemsemeyin bu kadar. Siz kendinizi biliyorsanız gerisi önemli değil. Oralara göre limit 25 olabilir ama normal şartlar altında bunun bir yaş sınırı yok. Hatta bir çoklarına göre 25erken bile
Bana daha söylemediler ben 25e giriyorum ama söylerlerse rahatlıkla söylerim bu cevabıBunu söylemenin hayali bile çok güzel :)
Valla ben hep böyle laf sokarım bi komşunu eltisi vardı vııı sen bu çeneyle evde kalırsın demişti bende çenemi sen mi çekeceksin kocam çekecek tasası niye sana düştü teyzecim demiştim kadın susup kalmıştıOndan sonra
Anaam bu kız bu çeneyle vallahh evde kalır dedikodusu yapsınlar.
Sonra da konu sahibinin psikoloji pert![]()
Yok ben o levelleri atladım.
Bi çocuğum var.
Bölüm sonu canavarındayım.
"Bak kızın kocaman olmuş daha ikinci yok mu?"
Sualleriyle mücadele ediyorum.
Tünelin ucu daha fena yani psikolojini oralarda hunharca harcama![]()
Ben sizin kadar dert etmiyorum.uzmeyin kendinizi de
Aahahaha taşlasınlar sonra :)Lezbiyen olduğunuzu söyleyin rahat edin![]()
Bana daha söylemediler ben 25e giriyorum ama söylerlerse rahatlıkla söylerim bu cevabı
Valla ben hep böyle laf sokarım bi komşunu eltisi vardı vııı sen bu çeneyle evde kalırsın demişti bende çenemi sen mi çekeceksin kocam çekecek tasası niye sana düştü teyzecim demiştim kadın susup kalmıştıevde kalmamı konuşacağına çenesi çok diye konuşsun en azından gerçekler:)
Tuhaf değilde kücük yer diyosunuz ne görmüşlerse onu uyguluyolar belki kızlar okutulmuyor calıstırılmıyodur bileÖyle dersem hemen bana görücü getirirler gerçekten bir tuhaf insanlar![]()
Sabır niyetineAhahah tebrik ediyorum o zaman seni.
Ama o teyze düğününde altını eşine takacak artık bilesin![]()
Sizde onlara siz evlenince ne değişti deyiverin. Kocalarına hizmetten başka bildikleri birşey yok bunların. Kendileri mutsuz herkes mutsuz olsun kafası. Okuyan çalışan kadınları çekemiyorlar. Ama kendi oğullarına okul hastane bahçelerinde memur arar ikiyüzlüler
Gez toz yaşa ayakların üstünde dur ondan sonra evlen
Ben +30da evlendim emin ol belirli yaştan sonra kriterin artıyor ancak daha bilinçli oluyorsun
Kendin dert etme sakın evde kalmış falan değilsin devir ananelerimizin annelerimizin devri değil
Sabır niyetine
Aman altın gelecek diye lafımdan geri kalamam söylenen lafın cevabını vermek biftek yemek gibi lezzetli![]()